Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

oltásellenes sztárok,sportolók,Nagy Testvér–MI,feljelentések,Fauci-Gates-Tedros

2021. június 27. - Andre Lowoa

E

Ahhoz, hogy megértsük a jelenlegi világ működését, érdemes elképzelni egy sakktáblát és megnézni, hogy az állítólagos világjárvány kezelésében az uralkodó birodalom egyszerű gyalogjaiként hogyan kapunk meghívást az ébredésre és arra, hogy mattot adjunk a globalistáknak, akik annyi kárt okoznak, és bár minden ellenünk szövetkezik, ha nagy családként összefogunk, nagyon jó esélyünk van arra, hogy diadalmaskodjunk, ahogy a kis Dávid megölte a hatalmas Góliátot.
Ezért az egyetlen lehetőségünk az, hogy küzdjünk az ébredésért, máskülönben mind gondolataink, mind cselekedeteink elhomályosulnak, amíg meg nem valósul az Agenda 2030, mivel a még nagyobb hatalom érdekében felhasználják a technológiai alapú Nagy Testvért, amely mesterséges intelligenciával működő digitális megfigyelőként az egész világot ellenőrzi.
Ezért egyre többen, akik tudatában vannak annak, hogy mi történik a kitartóan végzett oltások révén, nem hajlandóak részt venni ebben a kísérletben, és köztük számos ismert sportoló utasítja el az ártalmas vakcinákat, és hasonlóképpen művészek, zenészek, énekesek, előadóművészek, producerek és színészek nyilatkoztak az oltások ellen, mivel sokukat érintettek a káros hatások, mások pedig meghaltak az oltás beadása után annak ellenénre, hogy az esetek nem szerepelnek a hírekben.
Ez az oka annak, hogy napról napra egyre többen fognak össze, hogy feljelentést tegyenek a kormány ellen a bevezetett zsarnoki intézkedések miatt és bírók, parlamenti képviselők, neves orvosok és ügyvédek támogatásával feljelentéseket tesznek a kormányok ellen rendőrállam, zsarnokság és népirtás elősegítése miatt és kereseteket nyújtanak be a nemzetközi bíróságokon.
Mit szóljunk továbbá Anthony Faucival, az amerikai kormány tudományos tanácsadójával kapcsolatban nyilvánosságra kerül botrányokhoz, Bill Gateshez fűződő viszonyához és a színlelt járványhoz? Továbbá mit szóljunk a Covid eredetében játszott szerepéhez és a nagy gyógyszergyáraknak nyújtott finanszírozáshoz vakcinák értékesítése céljából? Vagy azokhoz a hazugságokhoz, amelyekkel megtagadta hatékony orvosi kezelések alkalmazását és ezzel lehetővé tette számtalan védtelen ember halálát?

süti beállítások módosítása