Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Tucker Carlson leleplezi Anthony Fauci hazugságait és titkait

2021. július 04. - Andre Lowoa

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.
Tucker Carlson, a Fox News híres híradósa leleplezte Anthony Fauci csalását és felfedte, hogy az ország vezető virológusa egy dolgot mondott a nyilvánosságnak, miközben fertőző vírusokkal végzett kísérleteken dolgozott, hogy növelje azok erejét, noha tudta, hogy ez esetlegesen világjárványhoz vezethet.

Az amerikaiak feltételezték, "hogy az Amerikát a COVID-tól védő embernek racionálisnak és becsületesnek kell lennie. De tévedtünk.... Ennél is megdöbbentőbb volt, hogy megtudtuk, hogy Fauci maga is érintett abban a járványban, amely miatt vádat emeltek ellene."

süti beállítások módosítása