Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Thierry Baudet holland politikus ismerteti a parlamentben a Rockefeller Alapítvány Covid-terveit

2021. június 29. - Andre Lowoa

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Thierry Baudet holland politikus elítélőleg szól arról, hogy a Rockefeller Alapítvány már 2010-ben olyan jövőbeli forgatókönyvet készítette, amely előrejelez egy küszöbön álló világjárványt pontosan úgy, ahogy az jelenleg történik globális oltási kampánnyal, oltási útlevelekkel, biometrikus azonosítással stb.

Ez azt jelenti, hogy egy fokozottabban ellenőrzött világnak széles körű elfogadottsága lenne a lakosság körében, és ezzel együtt szintén fokozódni fog a polgárok és tevékenységeik ellenőrzése és autoriter megfigyelése.
Fontos ugyanakkor, hogy ne hagyjuk, hogy ez megtörténjen, mert fennáll a veszélye annak, hogy elveszítsük a szabadságjogainkat, ezért fel kell ébrednünk és meg kell akadályoznunk, hogy mindez megtörténjen!

süti beállítások módosítása