Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Angelo Giorgianni, bíró, panaszt emel az olasz kormány ellen a Hágai Nemzetközi Bíróságon

2021. július 01. - Andre Lowoa

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget. nyújtott be az olasz kormány ellen, a Nemzetközi Bíróságon, miután korábban már feljelentést tett ellene a blokád-politika, mint az emberiség ellen elkövetett bűntett, miatt.

A kijárási tilalom fenntartására, a tünetmentes személyek karanténba helyezésére, a tevékenységek részleges vagy teljes bezárására, a polgárok mozgás- és gyülekezési szabadságának korlátozására, az egészségügyi útlevél bevezetésére és az egészségügyi ágazatban dolgozók oltási kötelezettségére, nincs sem ésszerű indok, sem jogi alap, és sérti a személyek alapvető jogait.

süti beállítások módosítása