Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Angelina Farella gyermekorvos az amerikai szenátusban: elfogadhatatlan és bűncselekmény a gyermekvakcina

2021. június 29. - Andre Lowoa

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Angelina Farella, 25 éves tapasztalattal rendelkező texasi gyermekorvos tanúvallomást tett: „Valójában azért jöttem, hogy megvédjem a texasi gyermekeinket. Valóban rettenetes helyzetben vagyunk.”
Ilyen arányú károkat okozó korábbi vakcinákat már visszavontak volna. Hall szenátor jelezte, hogy a koronavírus elleni állatokon végzett kísérleteket leállították, miután az állatok elkezdtek elpusztulni. „Nem végeztek kísérleteket embereken – mondta Hall – az állatkísérleteket pedig leállították, mert az állatok elpusztultak”.

süti beállítások módosítása