Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Francia szakértő: meg kell állítanunk az mRNS oltások őrületét

2021. július 01. - Andre Lowoa

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Alain Tortosa, az ismert francia író és terapeuta figyelmeztet minket, hogy le kell állítanunk az mRNS-vakcina őrületet, mielőtt túl késő lenne. Ezek tudományos kísérletek.
Be fogja oltatni gyermekét egy új típusú kísérleti oltással, hogy megvédje őt egy jóindulatú és nem halálos betegségtől? Tervezi az egész bolygó beoltását olyan kísérleti vakcinával, amelyet még soha nem teszteltek emberen?
Egészséges vagyok. Olyan betegség ellen oltatom be magamat, amely nem végzetes. Vállalom az egészségemre nézve potenciálisan drámai következmények kockázatát. Hogyan fogadhatjuk el ezt?

süti beállítások módosítása