Egy megbocsáthatatlan (de nagyon leleplező) hallgatással több tudós most elismeri, hogy több mint egy éven keresztül félrevezette az országot azzal, hogy eltitkolta, hogy a koronavírus laboratóriumi szivárgás elmélete eléggé megalapozott ahhoz, hogy vizsgálatot igényeljen.

Más szóval, itt van még egy ok, hogy soha többé ne bízzunk a tudományos közösségben.

Megdöbbentő beismerésről van szó, és még egy okkal többről, hogy ne higgyünk az úgynevezett tudományos konszenzusnak SEMMIBEN, különösen az olyan életet megváltoztató kérdésekben, mint a globális felmelegedés vagy az éghajlatváltozás, vagy bárhogy is hívják ma ezek a sarlatánok.

Gondoljatok bele…

Ha egy csapat tudós hajlandó hazudni a laboratóriumi szivárgásról, akkor képzeljük el, milyen más hazugságokat mondanak nekünk – vagy hagyják, hogy mondjanak -, amikor minden másról van szó.

A szélsőbaloldali NBC News beszámolója:

[Alina] Chan egyike volt annak a 18 tudósnak, akik a múlt hónapban levelet tettek közzé a Science folyóiratban, amelyben a vírus eredetének alaposabb vizsgálatát követelték, amely figyelembe veszi mind a természetes előfordulással, mind a laboratóriumi átterjedéssel kapcsolatos elméleteket. A levél segített elindítani a “laboratóriumi szivárgás hipotézis” kivizsgálására irányuló felhívások új körét, beleértve Joe Biden elnök és több vezető tudós követelését.

Chan elmondta, hogy néhány tudós félt a laboratóriumi szivárgás hipotézisének nyilvános megvitatásától, mert attól tartottak, hogy szavaikat félreértelmezik, vagy a koronavírus keletkezésével kapcsolatos rasszista retorikát támogatják. Trump táplálta azokat a vádakat, hogy a Wuhan Institute of Virology, egy kutatólaboratórium a városban, ahol az első Covid-19 [kínai koronavírus] eseteket jelentették, kapcsolatban áll a járvány kitörésével, és számos alkalommal “Wuhan-vírusnak” vagy “kung influenzának” nevezte a kórokozót.

“Abban az időben ijesztőbb volt, hogy Trumphoz kötik, és hogy a rasszisták eszközévé válik, ezért az emberek nem akartak nyilvánosan a laboratórium eredetének kivizsgálására szólítani” – mondta.

MEGJEGYZÉS: Bár az NBC riportjában meg van nevezve, Alina Chan egyike azon keveseknek, akik nem maradtak csendben. Ő a kezdetektől fogva fenntartotta a laboratóriumi szivárgás elméletének helyességét.

Ha a sorok között olvasol, nyilvánvaló, hogy mi történt itt… Tudományos végzettséggel rendelkező kvizlingek hada hagyta magát annyira megfélemlíteni a politikai, média és akadémiai establishment által Trump köré fabrikált mérgezés által, hogy eltussoltak valamit, amit igaznak tartanak – hogy a laboratóriumi szivárgás elmélete elég hiteles ahhoz, hogy vizsgálatot igényeljen.

Tehát a következőt tudjuk most már… Ha választani kell aközött, hogy elmondanak-e a nyilvánosságnak egy létfontosságú igazságot, vagy átélik a társadalmi kellemetlenséget, hogy “társulnak” valakivel, akit az establishment utál, hogy megtartsák az establishment jó véleményét, a magukat tudósoknak nevező erkölcsi gyávák eltitkolják az igazságot.

Ami még rosszabb, hogy elhallgattak egy igazságot, mert az igazság kimondása a politikai jobboldalhoz igazítaná őket, ami arról tájékoztat minket, hogy minden olyan tudományos igazságot, amely a jobboldal által vallott meggyőződést igazolja, nagyon is jól el lehet hallgatni.

Csak annyit kell mondanom, hogy megmondtam…

Ha úgy gondolják, hogy az úgynevezett tudósok elhallgattatására gyakorolt nyomás a kínai influenzával kapcsolatban szélsőséges volt, képzeljék el, mekkora nyomás alatt áll a tudományos közösség, hogy továbbra is félrevezesse a közvéleményt a globális felmelegedéssel, az éghajlatváltozással vagy bármi mással kapcsolatban, amit ezek a sarlatánok ma így hívnak.

A globális felmelegedéssel kapcsolatos hoaxon nyugszik minden hírnév, valamint a fasiszta baloldal minden reménye és álma a központosított kormányzati irányításról. Ha egy tudós ki mer lépni ebből a dobozból, a rasszistaként való támadás lesz a legkisebb problémája.

A Globális felmelegedés narratívájának védelmére irányuló megfélemlítés ezerszer forróbb, mint bármi a laboratóriumi szivárgás körül. Ha csak egy kártyát is kihúznak a globális felmelegedési hoaxból, az egész kártyavár egy fekete lyukba omlik.

Azt is hozzá kell tennem, hogy ez még egy újabb “összeesküvés-elmélet”, ami beigazolódott.

A világjárvány során mindannyian tudtuk, hogy a tudományos intézmény hazudik nekünk. Mindannyian tudtuk, mert minden, ami a szájukból elhangzott (vagy ebben az esetben nem hangzott el), egy kicsit túl tökéletesen illeszkedett a baloldal fasiszta koronavírusos napirendjéhez – ahogyan a globális felmelegedés is.

Forrás:

https://civilekatisztanlatasert.hu/amerikai-pite-avagy-borul-a-bili-bill-bacsi/