Háborús fegyverek

Michael Sazio bíró, orvoskutató és klinikus hangsúlyozta, hogy a Covid-19 elnéptelenítését évtizedek óta tervezték. A japán Pfizer tanulmánya kimutatta, hogy az mRNS-vakcinákban lévő tüskefehérjék a szervezet egyes szerveiben jobban összegyűlnek, mint másokban. Kezdetben az orvosoknak és a tudósoknak azt mondták a biotechnológiai vállalatnál, hogy a tüskefehérjék a vállban lévő injekció beadásának helyén maradnak. Most már tudjuk, hogy a Covid-19 tüskefehérje az egész testben elterjed. Azáltal károsítja a szerveket és a sejteket, hogy az immunrendszert becsapva megtámadja a vérsejteket, amelyeket úgy kódoltak, hogy ennek a gyilkos spike fehérjének a gyári termelőivé váljanak.

A vakcinázottak teljes vérellátása vadul fertőzött. A spike fehérje összegyűlik a herékben és a petefészkekben, ami a férfiakat és a nőket terméketlenekké teszi.

A beoltottak nem repülhetnek repülőgépen a vérrögképződés nagy kockázata miatt.

A lipid-nanotechnológiát arra használják, hogy megkerüljék az emberi immunrendszert, és az emberek sejtjeit úgy kódolják, hogy korlátlanul és transzgenerációsan termeljék a rendkívül fertőző spike fehérjét. Ez az emberek biohackelése tájékozott beleegyezés nélkül. Ez az immunrendszer automatikus elfogása és az emberek sejtjeinek eltérítése. A Covid-19 egy gyilkos lövés, amely több biotechnológiai ipari informátor szerint 1-3 évre csökkenti az ember várható élettartamát.

Laura Lee Podkin bírónő azt kérdezi: "A történelem során mióta oltjuk a terhes nőket?". A Pfizer saját dokumentumaiból kiderül, hogy a biotechnológiai vállalatnak előzetes tudomása volt a fertőzés terjedéséről. Az oltatlan nők teljes decidualis öntvényei (méhnyálkahártya) csomókban hullanak le a beoltottakkal való érintkezés után.

 

A Covid-19 vakcináknak van egy HIV retrovírus komponense. Dr. Judy Mikovitz a Natural News Mike Adamsnek adott nemrégiben adott interjújában elmagyarázta, hogy a HIV-et az oltások által idézték elő. A HIV egy Gain-Of-Function biofegyver, akárcsak a SARS. A biotechnológiai ipar a Covid-19 genocídium próbafuttatására használta őket, hogy a biotechnológiai cégek elkerülhessék a bírósági kifizetéseket. Szándékukban áll nagyon gyorsan elnépteleníteni a világot, és visszaállítani a történelmet, hogy elrejtsék az emberiség elleni bűneiket.

A Coivd-19 injekciók beadása előtt nem veszik figyelembe a páciens orvosi adatait vagy kórtörténetét az oltás előtt. Ez példátlan tömeggyilkosság és orvosi gonoszság, amely teljes körű népirtásba torkollik. Ez nem oltási program, hanem népirtás.

A tesztelés teljesen hamis, és mégis a PCR alapján az embereket arra kényszerítették, hogy olyan gyógyszereket szedjenek, amelyekből Anthony Fauci anyagilag részesült.

Robert Potter bíró elmagyarázza, hogy a Covid-19 a Certificate of Vaccination ID rövidítése. Ez egy fegyvermegfigyelési program, amelynek célja, hogy az embereket mesterséges intelligencia befogadó állomásokká tegyék. Az oltottak telefonjai, számítógépei, okostévéi, autói stb. próbálnak kapcsolatot teremteni velük. Orwelli, kommunista hitelrendszer a mozgásszabadság, a gyülekezési szabadság és a testi autonómia megtagadására.

Potenciálisan parazita, nem emberi lényekkel állunk szemben, akik kapzsi, megvesztegetett, megzsarolt és jól finanszírozott kormányokkal dolgoznak, amelyek most tömegesen gyilkolják a lakosságot az oltás álcája alatt.

Mindannyian nanopartikuláltak vagyunk valamilyen mértékben.

Megtiszteltetés volt számomra, hogy I.T.C. bíróként felszólalhattam, hogy a Covid "tesztek", maszkok és vakcinák mind a tömeges elnéptelenedés háborús fegyverei. A szlovákiai jelentés feltárta, hogy a Covid-19 tampon "tesztek" végén lévő szálak kampó alakúak, és arra tervezték őket, hogy felszakítsák a vér/agy gát finom membránját. Ez lehetővé teszi, hogy a vakcinákban lévő lipid-nanobotok könnyebben bejussanak az agyba, és könnyebben juttassák el a gyógyszer/kémiai hatóanyagaikat. Ez okozza a Prion autoimmun betegségeket, neurológiai rendellenességeket, demenciát és halált. Agyvérzést és agyvérzést is okoznak.

 

A maszkokban és orrtamponokban lévő mérgező grefén-hidrogélekkel az embereket tájékozott beleegyezés nélkül oltják be. A Natural News munkatársa, Mike Adams által készített laboratóriumi fotók megmutatták, hogy a hidrogélek a végükön tapadókorongokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a test belsejében lévő szövetekhez kapcsolódjanak, ahol külső aktiválásra várnak. A laboratóriumi fotókon az is látható, hogy a tamponszálak biolumineszcens fénye bizonyítja, hogy mesterséges és félvezetők. Ez egy nagyon fejlett, potenciálisan nem emberi fegyver. A lipid-nanorészecskékkel ellátott grafén-hidrogélekkel milliárdszámra irtják az emberiséget. A tamponok és maszkok tartalmazzák a grafén-hidrogéleket a ballisztikus vakcina beadásához.

A lipid-nanorobotok két hasznos teherrel rendelkeznek. A külső lipidbevonat lítiumot tartalmaz, és ez az első gyógyszer és vegyi hasznos teher, amelyet gyors szállításra használnak. A lipid-nanobotok az érrendszeren keresztül jutnak be, és először a tüdősejteket célozzák meg. Megakadályozzák, hogy a légzési enzim a légzés során elektronokat adjon át az oxigénmolekuláknak, és ezzel elvágják a szervezet oxigénellátását.

A második hasznos terhet a lipid-nanobotok tartalmazzák, és később külső aktiválással felszabadítható.

Az emberiséget elkábítják és megmérgezik, és Bill Gates "Smart Dust"-ján keresztül nanorészecskékkel permetezik az égből, hogy csökkentsék az ellenállóképességet és a népességet. A lipid-nanorészecskék megtalálhatóak az élelmiszerekben, és természetes összetevőkként vannak feltüntetve, mint vitaminok és ásványi anyagok. Olyan hétköznapi tárgyakban is megtalálták őket, mint a tamponok, pelenkák, pékáruk, hot dogok, maszkok és Covid-19 "teszt" tamponok. Kérem, hallgassa meg a podcastomat: Az emberiség egy varázslat alatt? Beszéljünk a lítiumról.

A tüskefehérje vérlemezke-aggregációt okoz és az érrendszert veszi célba. A vérlemezkék ACE2-receptoraihoz kötődik. A vérereken lévő sejteket veszi célba, de a szervezet bármely sejtjét megcélozhatja a pusztítás. A spike fehérje szívizomgyulladást, szívvérzést és gyulladást okoz. A szervezet számos szervében felhalmozódik, beleértve a petefészkeket és a heréket is, ami a férfiakat és a nőket terméketlenné teszi.

 

A Salk Intézet jelentéséből kiderült, hogy a spike fehérje okozza a véralvadást és elpusztít minden sejtet.

A mainstream média hiteltelenné vált. Ez nem egy vakcinakísérlet. Ez egy biológiai fegyver, amit népirtás és elnéptelenedés céljából vetnek be. Az emberi genomot támadják. Ez egy rendkívül fejlett és összehangolt támadás egy "magasabb intelligencia" részéről, amely fejlett fegyvereket használ, mint például a grafén és a nanobotok, hogy milliárdszámra pusztítsa ki az emberi fajt. A DNS-ünket, amely a múltunkat, jelenünket és jövőnket jelenti, támadás éri, és ezzel együtt azt is, hogy mit jelent embernek lenni.

Mit továbbítanak? Nem tudjuk biztosan, hogy tüskefehérjéről van-e szó, és nem ismerjük az átvitel hosszú távú hatásait. A terjedés halálos és várhatóan erősíti a halálos áldozatok számát. A bizonyítékok meggyőzőek, és a vakcinázottak komoly veszélyt jelentenek.

A spike protein széles körben elterjedt, és a légzési zónán, a bőrön, a székleten és a vizeleten keresztül terjedhet. Dr. Roger Hodkinson felfedte a Corona Vizsgálóbizottság előtt, hogy a SARS erősen a verejtékmirigyekben helyezkedik el. Ha a Covid-19-ben lévő spike fehérje ugyanezt teszi, ez azt jelenti, hogy az izzadságból aeroszolizálódik. Ezek a részecskék sokkal kisebbek, mint egy vírus.

Egy Pfizer dokumentum arra kéri a nem oltott személyeket, akiket az átvitel károsan érintett, hogy jelentsenek a Pfizer BioNTech nyomozóinak, de ezek az adatok nem keverednek a vakcinával kapcsolatos adatokkal. Tehát nem tudjuk, hogy mit tudnak a vizsgálók. Ha képes meg nem született babákat megölni, akkor előbb-utóbb több embert is képes lesz megölni, mert a beoltottak sejtjei úgy lettek kódolva, hogy folyamatosan termeljék a tüskefehérje fertőzést. Az emberiséget kettészakították. Szinte mindenkinek van valaki a családjában, akit beoltottak. A DARPA legalább egy évtizede dolgozik a fertőző vakcinákon. A Covid-19 az első ilyen "önmásoló vakcina".

Finnországban már 6 éves korú gyerekeknek is beadják a Covid-19 tüskefehérjét. Vannak jelentések arról, hogy már 6 hónapos gyerekeket is beoltottak.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-covid-19-nepirtas.html