Már jóval több mint egy éve mondják nekünk, hogy széleskörű, kényszerített, nyilvános maszkolást kellene bevezetni, mert még ha csak mérsékelten, enyhén vagy elhanyagolhatóan hatékony is a COVID-19 terjedésének megfékezésében, NULLA hátrányai vannak.

"Mi a baj?" - kérdezik.

"Csak egy kis kellemetlenség" - nyafogják.

"Ha csak EGY ÉLETET ment meg, már megérte!" - könyörögnek.

Eközben mi, a Valóság Csapat tagjai nem csak továbbra is rámutattunk a valós adatokra, amelyek azt mutatják, hogy a maszkolás teljesen hatástalan, hanem azt is fenntartottuk, hogy a nyilvános maszkolásra való kényszerítés, különösen hosszú távon, negatív társadalmi, sőt egészségügyi következményekkel jár, amelyeket a hatalom túlságosan boldogan figyelmen kívül hagy az újdonsült arcmaszk istenüknek való engedelmességben.

Értelemszerűen az egyik ilyen egészségügyi következmény az a tény, hogy emberek milliói, különösen a gyerekek, arra kényszerülnek, hogy olyan ruhadarabokat viseljenek és cipeljenek magukkal, amelyeken keresztül folyamatosan, órákon keresztül lélegeznek. Milyen lappangó kórokozókat találhatnak ezeken az undorító szerkezeteken, amelyeket szüntelenül kézben tartanak, zsebekbe dugnak, és esztelenül könyvekre, asztalokra és asztalokra dobálnak? Nos, a floridai szülők egy csoportja elküldte a gyermekeik által viselt maszkokat egy laboratóriumba, hogy kiderítsék. És igen, valószínűleg meg kell győződnöd arról, hogy nem vacsorázol egyhamar, mielőtt megemészted ezeket az eredményeket.

Sajtóközlemény útján:

Gainesville, FL (2021. június 16.) - A FL-beli Gainesville-ben élő szülők egy csoportja, akiket aggasztanak a maszkok lehetséges ártalmai, hat arcmaszkot küldtek be egy laboratóriumba elemzésre. Az így kapott jelentés szerint öt maszk baktériumokkal, parazitákkal és gombákkal volt szennyezett, köztük három veszélyes kórokozó és tüdőgyulladást okozó baktériummal. A maszkokon nem mutattak ki vírusokat, noha a vizsgálat alkalmas a vírusok kimutatására.

Az elemzés a következő 11 riasztóan veszélyes kórokozót mutatta ki a maszkokon:

- Streptococcus pneumoniae (tüdőgyulladás)

- Mycobacterium tuberculosis (tuberkulózis)

- Neisseria meningitidis (agyhártyagyulladás, szepszis)

- Acanthamoeba polyphaga (keratitis és granulomatosus amebás agyvelőgyulladás)

- Acinetobacter baumanni (tüdőgyulladás, véráramfertőzések, agyhártyagyulladás, húgyúti fertőzések - antibiotikumokkal szemben rezisztens).

- Escherichia coli (ételmérgezés)

- Borrelia burgdorferi (Lyme-kórt okoz)

- Corynebacterium diphtheriae (diftéria)

- Legionella pneumophila (légiós betegség)

- Staphylococcus pyogenes M3 szerotípus (súlyos fertőzések - magas megbetegedési arány)

- Staphylococcus aureus (agyhártyagyulladás, szepszis)

A maszkok fele a tüdőgyulladást okozó baktériumok egy vagy több törzsével volt szennyezett. Egyharmaduk egy vagy több agyhártyagyulladást okozó baktériumtörzzsel volt szennyezett. Egyharmaduk veszélyes, antibiotikum-rezisztens baktérium-kórokozókkal volt szennyezett. Ezenkívül kevésbé veszélyes kórokozókat is azonosítottak, köztük olyan kórokozókat, amelyek lázat, fekélyt, pattanásokat, élesztőgomba-fertőzést, torokgyulladást, parodontális betegséget, Rocky Mountain Foltos Lázat és még sok mást okozhatnak.

A vizsgált arcmaszkok újak vagy viselés előtt frissen mosottak voltak, és 5-8 órán keresztül viselték őket, legtöbbször a 6-11 éves gyermekek személyes iskolai oktatás során. Egyet egy felnőtt viselt. Kontrollként egy, az egyik gyermek által az iskolában viselt pólót és a nem viselt maszkokat vizsgálták. A kontrollokon nem találtak kórokozókat. A pólón talált fehérjék például nem kórokozók az emberre nézve, és általában megtalálhatóak a hajban, a bőrben és a talajban.

A vizsgálatban részt vevő egyik szülő, Amanda Donoho asszony megjegyezte, hogy ez a kis minta további kutatások szükségességére utal: "Tudnunk kell, hogy mit teszünk a gyermekeink arcára minden nap. A maszkok meleg, nedves környezetet biztosítanak a baktériumok számára a szaporodáshoz".

Ezek a helyi szülők azért szerződtek a laboratóriummal, mert aggódtak a maszkokban lévő szennyeződések lehetősége miatt, amelyeket a gyermekeik egész nap kénytelenek viselni az iskolában, fel- és levéve, különböző felületekre helyezve, a fürdőszobában viselve stb. Ez késztette őket arra, hogy elküldjék a maszkokat a Floridai Egyetem tömegspektrometriás kutatási és oktatási központjába elemzésre.

 

 

Az alábbi táblázat, amelyet a szülők csoportja állított össze, az egyes kórokozókból eredő potenciális veszélyeket mutatja be:

 

Étvágygerjesztő, mi? Természetesen a fentiek, vagy bármi más nem fogja elriasztani a maszkos szekta szélsőségeseit, akik közül néhányan most azt akarják, hogy az iskolákban örökre maradjon a maszkolás.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-szulok-egy-csoportja-elkuldte-a-gyerekeik-arcmaszkjait-egy-laboratoriumba-elemzesre-ezt-talaltak.html