Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Globális egészségügyi botrány: miért tapad oda a mágnes az oltási területre?

2021. június 08. - Andre Lowoa

<

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Sokan arról számolnak be videóra rögzített bizonyítékkal, hogy ha mágnest helyeznek a Covid-oltás helyére, a mágnes odatapad! Ha azonban ugyanezt a mágnest a testük más részéhez érintik, nem tapad oda, hanem egyszerűen leesik.
Vajon ez a mágneses jelenség azt bizonyítja, hogy a kísérleti vakcinában mágneses nanorészecskék vannak? Milyen egészségügyi következménye van annak, ha olyan mennyiségű fém kerül a vérkeringésbe, amely képes megtartani egy mágnest? Milyen más élettani változásokat okoz a mostani Covid elleni oltás azoknál, akik beadatják?
Dr. Montanari és hozzá hasonló orvosszakértők számolnak be a jelenségről és következményeiről. Ha már megkaptuk az oltás, nincs menekvés!

süti beállítások módosítása