Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Párizs

2021. június 05. - Andre Lowoa

Ütemes tapssal és jelszavak skandálásával vonulnak a tüntetők 2021. május 1-jén.

Több ezren gyűltek össze május elsején a párizsi Place de la République-en.

A tiltakozók a kormányzati politika, a munkahely csökkentés és a koronavírus miatti polgári szabadságjogok korlátozása ellen léptek fel.

A rendőrség 17 embert tartóztatott le.


A tegnapi nap folyamán Párizsban hatalmas tüntetés kezdődött a kormány és a covid intézkedések ellen. Franciaországban a munkavállalók és a munkaerő-aktivisták nagyszabású demonstrációi jelentik, amelyeket olyan szakszervezetek támogatnak, mint a CGT, az Egységes Szakszervezeti Szövetség (FSU) és az Union Syndicale Solidaires (SUD), akik meneteket szerveznek a jobb munkakörülmények és más társadalmi kérdések kampánya érdekében. A járvány, amelyet a politika kapott fel Franciaországban is, sok ember vált munkanélkülivé. Számos demonstráció volt már a járvány alatt, melyben többször követelték Macron távozását. Becslések szerint legalább 100 000-en vonultak az utcára, hogy követeljék a jobb munkakörülményeket és a zárlat azonnali feloldását. Az összecsapások a késő esti órákig tartottak a fővárosban és 49 embert tartóztattak le.

 

Legalább 10 000-en vettek részt azon a tüntetésen, amelyet a covid és a kormány ellen szerveztek Párizsban. A tüntetést az váltotta ki, hogy a helyi bíróság 30 000 euró kártérítést ítélt meg Manuel Coisne sárga mellényes aktivistának, akinek a szeme megsérült a francia fővárosban 2019 novemberében. Az emberek úgy érzik, hogy a kormány igazságtalanul vezetett be a járványintézkedéseket, ami miatt sokan elveszítették az állásukat és magasnak tartják a kötelező hozzájárulásokat és adókat. Továbbá azt is sérelmezik, hogy a befizetett pénzeket rosszul használja fel a kormány. A tüntetés végén nem érkezett hír összecsapásokról, a rendezvény békésen ért véget.

süti beállítások módosítása