Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A gyerekek őszintén beszélnek és elmondják az igazságot arról, hogy mi történik. Hallgassuk őket!

2021. június 02. - Andre Lowoa

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Gyerekek számolnak be arról, hogy hogy érzik magukat és mi történik velük az iskolában, ahol egész nap maszkot kell viselniük és nehezen kapnak levegőt, ahol nem hagyják őket játszani társaikkal az udvaron és érzékelik az abszurd intézkedések képmutató mivoltát, amelyeket zokszó nélkül be kell tartaniuk, de már nem bírják tovább.

Ők még kicsik, de amikor senki sem meri kimondani az igazságot, ők összeszedik a bátorságukat és szembesítik az felnőtteket és a hatóságokat azzal a kegyetlen döntéssel, hogy a gyerekeknek maszkot kell viselni, távolságot kell tartani tásaiktól és nem láthatják egymás arcát. Elmondják az igazságot arról, amit látnak és éreznek és bátorságuk példaértékű.

Hallgassuk meg őket és vigyázzunk rájuk, mert ők az emberiség jövője és reménye.

süti beállítások módosítása