A tegnapi nap folyamán több ezren gyűltek össze Bécsben a Siegmund Freud parkban a Fogadalmi templom mögött Bécs 16. kerületében, 15 óra körül. A demonstrálók többsége baloldali volt a rendőrség szerint, bár sok fiatal is részt vett a tiltakozásban. A rendőrség, még soha nem látott brutalitást mutatott be. A korábbi tüntetéseken nem volt olyan agresszív a rendőrség, mint most. A rendőrök azt állítják, hogy üvegekkel dobálták őket, ezért voltak olyan kemények. Több felvétel is viszont azt bizonyítja, hogy a rendőrök voltak agresszívak, hiszen több békés embert is fellöktek indok nélkül. Ellenzéki politikusok azt mondják, hogy Kurz Németországból kért rendőröket, hogy megmutassák a bécsi rendőrségnek, hogyan kell feloszlatni a tüntetőket. Ezzel a rendőri fellépéssel Kurz biztosan megbukik, mint politikus, hiszen így is elég erős a kormányellenes hangulat Ausztriában. Európa államaiban nem akarják beoltatni magukat az emberek, csak Magyarországon csinálnak ekkora propagandát belőle.


Vasárnap és hétfőn is nagy tömeg volt Bécs utcáin. Egyre több információ szivárog ki a járványról Ausztriában. Az emberek a kormány távozását akarják, hiszen az államot megcsapoló Kurz, több olyan szerződést kötött cégekkel, amelyeket pályázat nélkül kaptak meg. Tovább mérgesíti a helyzetet, hogy kiderült, hogy hamis tesztekkel fertőzötteket gyártottak pénzért! Az emberek egy része, még most sem tudja elhinni, hogy Kurz az állam feje ezt megtette az osztrákokkal. A többi korrupciós kiszivárgások több eset beismerésére kényszerítette Krz-ot, akit Bastinak becéznek. Azt kérte, hogy a nép ne bántsa, vagy bélyegezze meg azokat, akik érintettek voltak az ügyekben. Az emberek összerakták a képet és arra döbbentek rá, hogy ezek fényében NEM VOLT ÉS NINCS IS JÁRVÁNY Ausztriában. A statisztikákat mesterségesen generálták, hogy minél több fertőzöttet igazoljon Ausztria. Az ebből származó bevételeket kormányközeli cégek kapták meg. Ezek után igen csak puskaporos a hangulat a szomszédban. Tegyük fel a kérdést, ha az osztrákoknál nem volt járvány, akkor a magyarokhoz honnan került ide?



Szombaton maszkos emberek járták körbe Bécset, hogy emlékeztessék őket, hogy a szabadság átmeneti! Az osztrákok voltak az unióban azok, akik szintén keményen léptek fel a hamis járvánnyal és májusban Tirolban kirobbant covid botránytól volt hangos Ausztria! Az osztrákok, már januárban maszkokat égettek, hogy jelezzék a világnak, hogy ők nem kérnek a kitalált járványból. Számos nagy tüntetés volt és kormányváltást is kilátásba helyeztek. Ekkor tört meg a jég, amikor Kurz kénytelen volt engedni, de csak mindig annyit, hogy csituljanak a kedélyek. Az osztrákok úgy gondolják, hogy ezzel véget ért a járvány. Azonban a nyugati országok, már az indiai mutáns vírusról beszélnek. Angliában erre a bejelentésre elképesztő tömeg jelent meg az utcákon, hogy kifejezzék, hogy nem hiszik el. Bécsben erre a bejelentésre szervezték ezt a menetet, hogy figyelmeztessék az osztrákokat, hogy ez az állapot átmeneti és ősszel lesz a folytatás. A felvonulók fehér orvosi overálban vonultak lánccal a nyakukban, hogy ez a hamis járvány rabszolgaként bánik az emberekkel és aki ezt elhiszi birka módjára viselkedik. A magyarok továbbra is csendben hallgatnak és arra várnak, hogy valaki végre nyugaton azt mondja, hogy átverés volt. Azonban a történelemből megtanulhattuk volna, hogy a külföldieket nem érdekli a magyarok sorsa. Elveszünk, vagy beolvadunk?