A tegnapi napon május 1 megemlékezésére tartott felvonulást a baloldali erő. A menetben több ezren vettek részt és kormánybíráló transzparenseket vittek magukkal. Európa országaiban, ahol a kormány erőszakosan leverni igyekszik minden tüntetést, amely a járvány ellen emeli fel a szavát, azokat brutálisan felszámolják, vagy szétverik. Németországban és Franciaországban is tapasztalhatunk erősödő kormányellenes hangulatot. Hollandiában, már hónapok óta megy a harc, hogy az ország lépjen ki a járványból, de a politika ezt nem teszi lehetővé, mint ahogyan a többi tagállamban sem. A kormány kénytelen volt engedni az elharapózó indulatok miatt, amellyel megszüntette az éjszaki tiltakozásokat és összecsapásokat. Azonban az embereknek ez még mindig nem elég, ezért vonultak utcára, hogy az értelmetlen járványnak legyen vége Hollandiában.


Szombaton több ezren tüntettek a holland fővárosban. A tüntetők továbbra is kitartanak, hogy azonnal töröljék el az összes járványügyi intézkedést. A tömegben katonák, rendőrök és egészségügyi dolgozók vettek részt. Hollandiában is kinyitottak az éttermek a teraszokon, de az edzőtermek és más vállalkozások csak egyhetes késéssel nyithatnak. A lakosság nem hiszi el a kormány által bejelentett fertőzési számokat és az oltások hasztalan erőltetését. Az egészségügyi dolgozók is megerősítik azt a tényt, hogy nincs járvány, csak mesterségesen generált félelemkeltés. A tüntetők a rendőrséget bírálták, mert minden tiltakozást kegyetlenül feloszlatnak. A rendőri brutalitás jellemző lett azokban az országokban, ahol a járvány ellene tiltakoznak. Hollandia azok közé tartozik, ahol cáfolják a járvány valóságát.



Tánccal tiltakoztak a hollandok a járvány ellen!

Szombaton a hollandok szinte ország szerte tánccal és zenével tiltakoztak a negyedik hullám ellen. Az európai államok vezetői, elkezdték az újbóli riogatásokat az indiai mutánsvírussal. A hollandok válaszul az utcára vonultak és táncolva fejezték ki nemtetszésüket a kormány bejelentésére. Mindenki azt gondolta, hogy az oltásokkal véget ér az őrület, amely Európában is tart! Hollandia azok közzé tartozik, amely megkérdőjelezi a járványt! A tánccal a szabadságukat akarják kifejezni és már nem hiszik el, hogy vírus eltűnik, majd ismét megjelenik! A hollandoknál sem népszerű az oltás és az oltottak száma nem éri el a 20%-ot. Az eddig bevezetett oltóanyagokról sok rosszat mondanak a nyugati tudósok, így a hollandok sem akarnak felvenni semmiféle oltást. A politikusok szerint, a mostani vakcinák nem védenek a mutáció ellen, tehát mi értelme erőltetni a jelenlegi vakcinákat? Gondolkodjon Ön is!