Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Milyen sors vár a jövőben Magyarországra?

2021. május 05. - Andre Lowoa

Magyarország évszázadokon keresztül a kereszténység és ezzel Európa védőbástyája volt az iszlám ellen. A magyar paraszt volt az egyetlen az iszlám által meghódított népek között, aki inkább elhagyta otthonát, szülőföldjét, minthogy maga is mohamedán legyen, vagy gyerekadót fizessen a töröknek. És pont ezen Istenhez és valláshoz hűséges magatartás vezetett oda, hogy a török kiűzése után Magyarországra tömegével érkezzenek idegen népek, aminek következtében az ország 100 évvel ezelőtt területének kétharmadát elvesztette.
     És most ugyanez a Magyarország jár az élen a korona-őrület intézkedéseinek erőszakos betartatásában, lakosai egy részének "sárga csillaggal" való megkülönböztetésében, polgárainak rabigába hajtásában, és kiirtásában – azaz a lisszaboni szerződésben vállalt 6 milliós létszámra csökkentés minél hamarabb elérésében. És ugyanez a Magyarország az, ami önként és dalolva hívja be a materialista kommunista Kínát, az újabb pogány gyarmatosítót, ami ugyan nem karddal, de annál pusztítóbb és veszélyesebb trükkökkel az egész országot nemsokára be fogja kebelezni (amire ráadásul az egész ország, különösen vezetői rendkívül büszkék).

De hogyan lehetséges, hogy Szűz Mária országa, a föld egyetlen országa, melynek Isten Anyja nem csak a patrónája, hanem megkoronázott királynője, így vesszen el? E kérdésre az egyik válasz így hangzik: Sátán pont azért nálunk támad a legádázabbul, mert ez az ország Mária országa, és rajtunk keresztül így akar Isten Anyján bosszút állni. Számomra a második válasz a hihetőbb: Magyarországon évek, évtizedek óta nem mutatnak be érvényes szentmisét. Pio atya mondta, hogy a világ hamarabb megvan Nap, mint szentmise nélkül. Nos, mind a környező országokban, mind Német-, Francia-, Olaszországban stb., ha nem is sok, de azért van még érvényes szentelésű pap, aki érvényes szentmiseáldozatot mutat be. Magyarországon ez évtizedek óta nem fordult elő: a Nap nálunk már nem süt, nálunk már nincs semmi, ami a sötétséget eloszlathatná.
     Ha Fatimában a Szűzanya nem ígérte volna meg, hogy a végén az ő Szeplőtelen Szíve fog győzedelmeskedni, akkor …, nos akkor különösen ránk, magyarokra nagyon szomorú sors várna…

Napjaink ezen jellegzetességei – Isten trónfosztása, száműzése a világból Sátán elsöprő győzelme mellett, a pogányság, a legdurvább barbarizmus diadala, az ember zombivá alakítása – elegendő már ahhoz, hogy pontosan tudjuk, mi folyik ma a világban, milyen céljai vannak azoknak, akik a világ sorsát irányítják.


http://katolikus-honlap.hu/2101/valaszok.htm

süti beállítások módosítása