Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

1er mai tendu à Bruxelles : la police disperse une fête interdite dans un parc

2021. május 01. - Andre Lowoa

Belgiumban az emberek, már elvesztették a türelmüket. Mint, ahogyan több tagállamban az ünnepekre további korlátozásokat vezettek be. Egyre erősödik Európában azok száma, akik nem hisznek a járványban. Brüsszelben hatalmas tömeg gyűlt össze, hogy tiltakozzanak a kormány intézkedései ellen. A rendőrség igyekezett a tüntetőket feloszlatni, ám azok, neki mentek a rendőröknek. Több esetben földre kényszerítették a rendőröket, ezután lovas rendőrök jelentek meg és a tömeg közzé vágtattak. Ekkor a tömeg kövekkel, vasakkal kezdte dobálni a rendőröket, akik kénytelenek voltak elmenekülni. A helyszínre azonnal több vízágyút is a helyszínre vezényeltek, amelyet a tiltakozók szintén megdobáltak. A vízágyús autók többször a tömegbe hajtottak fékezés nélkül és egy férfit el is gázoltak a kerékpárjával.

https://www.youtube.com/watch?v=n6mea2M0CmE

A belga rendőrség tájékoztatása szerint szombat késő délután több mint kilencezren gyűltek össze egy nagy parkban a belga főváros déli negyedében. A nem engedélyezett tüntetés résztvevői a koronavírus-járvány visszaszorítására bevezetett intézkedések ellen tiltakoztak. A békés résztvevői közé keveredett több tucat rendbontó, akik füstgránátokat gyújtottak, kukákat égettek, majd a rendőrökre támadt. A több mint 600 rendőr közül kettő sérült meg. A tüntetők közül szintén ketten szenvedtek sérüléseket.
Belgiumban a koronavírus-járvány visszaszorítására bevezetett szabályok szerint szabadtéren max. tízfős társaság gyűlhet össze. Tüntetés egyáltalán nem engedélyezett.

Április közepén jelentették be a rendkívüli intézkedések fokozatos lazítását: közel két hete kinyithattak a nem létfontosságú árukat kínáló üzletek. A kávézók és az éttermek május 8-tól újra megnyithatják teraszaikat.

 

süti beállítások módosítása