Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Anti lockdown Protesters in Rome Clash With Police

2021. április 21. - Andre Lowoa

Rómában hatalmas tiltakozás alakult ki a bezárások miatt. Először az üzlettulajdonosok vonultak utcára, lánccal a kezükön. Ezzel szerették volna jelképezni, hogy rabszolgának érzik magukat. Ezután több cégtulajdonos és embereik csatlakoztak az étterem és bár tulajdonosokhoz, majd a tömeg nőni kezdett és magán emberek is csatlakoztak a tiltakozókhoz. A felduzzadt tömeg átvonult a parlament épületéhez, ahol rendőrök várták őket. Szóváltásba kerültek, majd verekedés alakult ki. A tömeg mindenfélét dobált a rohamrendőrökre és rakétákat is kilőttek rájuk. Olaszország több nagyvárosában történtek hasonló események és az egyik autópályát is lezárták az emberek. Az eltorlaszolt autópályán is verekedés alakult ki, ahol az egyik tiszt megsebesült a verekedésben - közölte a LaPresse olasz hírügynökség.

https://www.youtube.com/watch?v=281njakouUQ

A tüntetést tartó üzlettulajdonosok és a rendőrség között összetűzés alakult ki hétfőn a római Piazza di Montecitorio. A tüntetők éttermek, színházak, bárok és edzőtermek újbóli megnyitását szorgalmazták a folyamatban lévő járvány közepette. A demonstrációt a rendőrség nem engedélyezte. A tiltakozást az „IoApro” vagy „I Open” csoport szervezte, amely az elmúlt hetekben hasonló demonstrációkat szervezett országszerte. A múlt héten egy hasonló római tüntetésen a tüntetők és a rendőrség közötti feszültség fokozódott, két rendőr megsebesült, és legalább hét tüntetőt tartóztattak le. "Azt mondták nekünk, hogy amikor a fertőzések száma csökken a városban, visszatérhetünk dolgozni. Megtévesztettek bennünket a szabad nyár illúziójával, de a nyár elmúlt. Azt mondták, hogy az oltásokkal visszatérhetünk az éttermek és szállodák újbóli megnyitásához. Nos , ma nincs oltásterv a 70 év feletti, 80 év feletti és 90 év feletti lakosoknak, akik a legkiszolgáltatottabb kategóriába tartoznak és nagy kockázatot jelentenek ennek a COVID-nak. Van egy olyan államunk, amely lassítja a munkához való jogot "- jelentette ki az egyik felszólaló a tiltakozás során. A tüntetők azt mondták, hogy „azonnal nyissanak újra”, miközben a táblákon a következőt olvashatják: „A halál félelme megakadályozza, hogy éljünk”. Verekedések robbantak ki, miután a rendőrség félbeszakította a gyűlést, hogy ne menjenek át a városon, ami ahhoz vezetett, hogy a tüntetők fáklyákat és tűzijátékokat dobtak a rendőrökre.

 https://www.youtube.com/watch?v=3Rz_qxIOnY0


A tegnapi nap folyamán egyre erősödik a járványellenes hangulat egész Olaszország területén. Vidéken több utat is lezártak a tüntetők és a megszorítások azonnali eltörlését követelték. Rómában hatalmas tömeg gyűlt össze és a parlament épülete elé akartak vonulni, hogy a kormányt kényszerítsék a korlátozásokat azonnal oldja fel. Heves indulatokról érkeztek beszámolók, azonban összecsapásokról eddig nem kaptunk hírt. Egy biztos, hogy az olaszok is kételkednek a járvány valósságát illetően. Amíg Magyarországon a beoltottak számával dicsekszik a kormány, addig Európában az emberek nem akarják magukat beoltatni semmiféle vakcinával.


...........

süti beállítások módosítása