Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Germany: Police disperse demonstrators protesting curfew in Stuttgart

2021. április 17. - Andre Lowoa

2021. 01. 07-én este emberek gyűltek össze Stuttgart központjában. A spontán szerveződésben több százan vettek rész. Annak ellenére, hogy Merkel szigorúan megtiltotta a tüntetéseket, a rendőrség először mégsem csinált semmit. A többi nagyvárosban gyorsan és határozottan tartóztatják le az embereket, ha már csak azt feltételezik, hogy gyülekeznek. A szerveződés gyors volt, célja, hogy másokat is ösztönözzön arra, hogy ne higgyék el a járványmesét! A tüntetők között volt, aki olyan transzparenst vitt magával, amire az volt írva, hogy a koronavírus fasizmus. Amikor a rendőri erők kezdtek felvonulni, a tüntetők lassan elkezdtek hazamenni. Akik ottmaradtak néhány százan, majd kevesebben, őket körbezárta a rendőrség és igazoltatta őket. Pénzbírságot szabnak ki rájuk, mert megsértették a Járványügyi intézkedéseket.

https://www.youtube.com/watch?v=nETAm-igoYg



szombaton Stuttgartban tüntetésre került sor, melynek mottója: "Elég volt!" Az egy éve tartó lezárások és szigorítások feloldását követelték. A rendőrség több tüntetőt letartóztatott.

Már szinte rendszeressé válnak Németországban a covid ellenes tiltakozások, amelyet Merkel igyekszik eltitkolni a többi tagállam elöl. A németek is egyre nagyobb számban kételkednek a járványban és nem szeretnék magukat beoltatni. Stuttgart-ban már több alkalommal történt megmozdulás, de a mai az eddigi legnagyobb. Az emberek végeláthatatlanul vonulnak az utcán maszkok nélkül és nem tartják a távolságot sem.

Több mint tízezer ember tüntetett szombaton a délnyugat-németországi Stuttgartban a járványkorlátozások ellen, ahol a járványügyi előírások nem korlátozzák a gyülekezés szabadságát.

A hatóságok előzetesen arra figyelmeztettek, hogy feloszlatják a demonstrációt, amennyiben résztvevői nem tartják be a koronavírus-járvány idején kötelező előírásokat, de a tiltakozás helyszínére vezényelt több száz rendőr nem avatkozott be a menetbe annak ellenére, hogy maszkot alig viselt valaki.

Egy csapat maszkos kerékpáros "ellentüntető" is megjelent, akik elzárták a mozgás útját.

A tüntetés jórészt békésen zajlott, bár a Bild és a Deutsche Welle beszámolója szerint a felvonulók becsmérelték és kövekkel kezdték dobálni a sajtó helyszínen lévő képviselőit, többek között az ARD élőben bejelentkező stábját, akik emiatt megszakították a közvetítést. A hatóságok letartóztattak egy férfit annak alapos gyanújával, hogy megvert egy riportert.

Clemens Maiert polgármester arra hívta fel a figyelmet, hogy több ezer szabálysértés történt a tüntetés idején, és mindenki pénzbüntetésre számíthat, aki nem viselt maszkot, vagy nem tartotta be az előírt távolságot.

A tiltakozók a "Querdenken 711" mozgalom felhívására vonultak az utcára.

https://mediaforras.com/stuttgart-10-ezren-tuntettek-a-kotelezo-eloirasok-ellen-579


A rendőrség péntek este legalább 1000 kijárási tilalom elleni tüntetőt oszlatott fel Stuttgartban. A hatóságok csütörtök este 21: 00-tól 05:00-ig éjszakai kijárási tilalmat vezettek be, hogy megkíséreljék megfékezni a növekvő számú COVID-19 fertőzést. A Johns Hopkins Egyetem Coronavirus Resource Center által pénteken összeállított legfrissebb adatok szerint Németországban összesen 3 120 037 COVID-19 esetet tapasztaltak, 79 762 halálesettel. Ezeket a számokat számos orvos cáfolja és sem a kormány, sem pedig más intézmény tudományosan nem támasztja alá a korlátozásokat, mégis sok állam rendelt el hasonló intézkedéseket. Független német orvosok szerint nincs járvány, csak a kormány generálja a hamis PCR tesztekkel, amelyről már kiderült, hogy nem a covidot mutatja ki, hanem valami mást. Ennek tudatában a Merkel kormány továbbra is fent akarja tartani a járványhelyzetet, miközben ezt semmi nem indokolja. Németországban számos városban folyamatos tiltakozások zajlanak a kormány és a covid intézkedések miatt. A rendőrök brutalitása megfélemlítik az embereket és csak kevesen merik felvállalni, hogy tiltakozzon a hamis intézkedések ellen.

....

 

süti beállítások módosítása