Lehet, hogy bekapcsoltuk a riasztót a kovidellenes oltásokkal, de ez a fickó és a videója vírusos lett. Arra figyelmeztet, hogy a COVID-19 tesztek veszélyesek.

Rosszabb, mint azt el tudod képzelni. Feltételezhetnénk, hogy valami nem stimmel, de ez túl sok ... Amikor a hatóságok több millió embert arra kényszerítenek, hogy ismételten teszteljék a vírust, valaki, aki tudatosabb, megkérdezi, mi történik valójában.

Nos, mi ez a dolog? Mit találhatunk ezeken az orrtamponokon csak néhány elemzéssel?

Ha 5 méteres távolság megtartásával megfertőződhetünk a szupermarketben, miért kell az orrvesszőt az orrunkhoz dugni, hogy az megérintse az agyunkat?

Tesztelik a vírus jelenlétét, vagy valami mást tesznek belénk?

Egy állításunk van, a tesztek egyáltalán nem pontosak. Emlékezhet arra az időre, amikor Elon Musk négy tesztet végzett? Két pozitív és két negatív mintát eredményeztek.

A videóban szereplő férfi megmutatta, mi is történik valójában! Talán feltörte a kódot.

Az alábbiakban egy 2 perces videót láthat, ahol hallhatjuk hozzáállását és magyarázatát a COVID-19 tesztekkel kapcsolatban.

A  Cancer.gov.webhely megerősítette, hogy az etilén-oxid nagyon mérgező és rákot okoz.
Olvassa el a jelentést.

Etilén-oxid

Az etilén-oxid molekula modellje.
Mi az etilén-oxid?

Szobahőmérsékleten az etilén-oxid gyúlékony, színtelen, édes illatú gáz. Elsősorban más vegyi anyagok előállítására használják, beleértve a fagyálló anyagokat is. Kisebb mennyiségben etilén-oxidot használnak rovarirtóként és sterilizálószerként. Az etilén-oxid károsíthatja a DNS-t, hatékony sterilizálószerré teszi, de rákkeltő aktivitásával is számol.

Hogyan vannak kitéve az emberek etilén-oxidnak?

Az etilén-oxid emberi expozíciójának elsődleges módja a belégzés és a lenyelés, amelyek munkahelyi, fogyasztói vagy környezeti expozíció révén történhetnek. Mivel az etilén-oxid erősen robbanékony és reaktív, a feldolgozásához használt berendezés általában szorosan zárt és erősen automatizált rendszerekből áll, ami csökkenti a munkahelyi expozíció kockázatát.

Ezen óvintézkedések ellenére az etilén-oxidot előállító vagy használó ipari létesítmények közelében élő munkavállalók és nem ellenőrzött ipari kibocsátások révén etilén-oxidnak lehetnek kitéve. A lakosság a dohányfüst és az etilén-oxiddal sterilizált termékek, például gyógyászati ​​termékek, kozmetikumok és méhészeti berendezések használatának is kitett lehet.

Mely rákok társulnak az etilén-oxid expozícióhoz?

A limfóma és a leukémia azok a rákok, amelyekről leggyakrabban az etilén-oxid foglalkozási kitettségét jelentik. A gyomor és az emlőrák is társulhatnak etilén-oxid expozícióhoz.

Hogyan lehet csökkenteni az expozíciót?

Az Egyesült Államok Munkahelyi Biztonsági és Egészségügyi Hivatala információval rendelkezik az etilén-oxid munkahelyi expozíciójának korlátozásáról.

Olyasmi, amit nem akarok a szervezetemben lenni. Talán nem vagyok valami szakértő vagy tudós, de senki sem akar vegyi anyagot bennük.

Számos weboldal mutatta be, mennyire aggódnak emiatt a kérdés miatt!
A WebMD volt az egyik. Olvassa el jelentését.

2005-ben az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége megfontolta az etilén-oxid betiltását az új sterilizáló létesítményekben, a rákkockázat miatt, amelyet a növények körül élő lakosok jelentettek.

"Megfontoltuk az etilén-oxid új létesítményekben történő használatának betiltását is, ami alternatív sterilizálási eljárást igényelne" - olvasható a javasolt szabályban, amelyet a szövetségi nyilvántartásban 2005. október 24-én tettek közzé.

Végül az ipar nyomására, és mivel az EPA elfogadta a vállalatok azon állításait, hogy mindent megtettek a kibocsátásuk csökkentése érdekében, az ügynökség nem cselekedett - aggódott az orvosi berendezések sterilizálásának kulcsfontosságú részének megszakítása miatt az Egyesült Államokban.

Gyors előrelépés 2019-re, és ami elmúlt, nagyon hasonlít a prológra.

Az EPA ismételten fontolóra veszi az etilén-oxid-sterilizálás új korlátozásait az általa okozott rákos kockázatok miatt. A sterilizáló és az orvostechnikai eszközök ipara ismét hátráltat, figyelmeztetve a betegeket, ha korlátozzák az etilén-oxidot. A szövetségi lobbitájékoztatók azt mutatják, hogy az orvostechnikai eszközök gyártói és sterilizálói az elmúlt 12 hónapban több mint egymillió dollárt költöttek a kongresszus és az EPA lobbizására az etilén-oxid kérdésében.

Ezúttal azonban nagy a különbség: a nyilvánosság tudatossága.

"Az elmúlt 40 évben senki nem nyomta kívülről, hogy ennek vannak közösségi kitettségei" - mondta Peter Orris, egyetemi tanár, a chicagói Illinoisi Egyetem professzora és foglalkozás- és környezetgyógyászati ​​főnöke.


A környezeti egészségi veszély nagyobb mértékű felismerése - először - felháborodást váltott ki az illinoisi Georgia államban és másutt élő lakosoktól, akik etilén-oxid szennyezésnek vannak kitéve - néha évtizedekig - anélkül, hogy valódi figyelmeztetést adtak volna, hogy az a közelükben van, vagy veszélyes lehet.

Orris először találkozott az etilén-oxiddal, amikor az Országos Munkavédelmi és Munkahelyi Intézet regionális orvos volt. Az 1980-as években vizsgálta azokat az eseteket, amikor a kórházi személyzet szédült és szédült, és egyéb neurológiai tüneteik voltak az etilén-oxid gázt használó asztali sterilizáló készülékek körül. A sterilizáló készülékek - amelyek kissé hasonlítanak a nagy mikrohullámú sütőkhöz - szivárogtak, és rosszul lettek a közelükben dolgozó emberek.

A gáz megismerése során emlékeztet: "Végül arra a következtetésre jutottam, hogy ezt egyszerűen nem lehet megtenni, mert minden expozíció hozzájárul a rák kockázatához."

A kitett közösségek felháborodása miatt a szövetségi szabályozók és készülékgyártók komolyan újragondolták azt a kérdést, amely évtizedek óta fennáll a sterilizálási iparban: Cserélhető-e az etilén-oxid?

Az Amerikai Orvosi Szövetség kuratóriuma előtt folyamatban lévő határozat sürgeti az ország orvosait, hogy szorgalmazzák az etilén-oxid-sterilizálás helyettesítőinek bevezetését, amelyek „jelenleg rendelkezésre állnak” és nem okoznak rákot. Arra is sürgeti a kórházakat és más egészségügyi intézményeket, hogy az orvostechnikai eszközök megvásárlásakor fontolóra vegyék azokat, amelyek a betegek számára a leghatékonyabbak és a környezetre legbiztonságosabbak. ”

A  ThermoScientific megosztotta az etilén-oxid jelenlétének vizsgálatát a maszkokon és az orrtamponokon.

A jelenlegi világméretű járvány életünk minden aspektusára kihatott, amelyet azért küzdünk, hogy visszatérjünk a „normálisnak” tekinthető helyzetbe. Láttunk hatást társadalmi szokásainkra, munkamódszerünkre és gazdasági egyensúlyunkra, valamint megváltozott az egészségről alkotott felfogásunk. Fokozott figyelmet fordítottak az egészségügyi és orvostechnikai eszközök gyártóinak értékére, valamint az egyéni védőeszközök iránti igény hirtelen drámai növekedésére, mint például az arcmaszkok, kesztyűk és védőruhák.

A sterilizálási folyamatok mindig is nélkülözhetetlenek voltak az orvostechnikai eszközök iparágai számára, de most még nagyobb jelentőséget tulajdonítanak a fertőzések korlátozásának, különösen az egyszer használatos eszközök hiánya esetén kialakuló vészhelyzetben.

Az egyik legelterjedtebb sterilizálási eljárás etilén-oxidot (EO) használ, amely egy rendkívül reaktív, mérgező és gyúlékony gáz, amely szobahőmérsékleten képes sterilizálni, megőrizve azokat az orvostechnikai eszközöket, amelyeket nem lehet kitenni nedvességnek vagy magas hőmérsékletnek - mint például polimerekből, műanyagokból vagy elektronikus alkatrészeket tartalmazóak. Feltételezzük, hogy az EO-sterilizálás fontos szerepet játszik a COVID-19 elleni harcban, de annak belső veszélyes jellege és az emberre gyakorolt rákkeltő hatása miatt nagyon nagy figyelmet kell fordítani a lehetséges maradványszintekre.

A világjárvány idején az arcvédő szűrők szűrésének hiánya miatt néhány egészségügyi intézmény sterilizálta az egyéni védőeszközöket újrafelhasználás céljából. A washingtoni Állami Munkaügyi és Ipari Minisztérium azonban figyelmeztetést adott ki, miszerint az EO-sterilizálást a szövetségi OSHA nem hagyta jóvá egyéni védőeszközökön történő használatra, és nem szabad felhasználni a szűrő arcvédő légzőkészülékek újrafelhasználás céljából történő sterilizálására, mert ez a rendkívül veszélyes mérgező vegyi anyag súlyos kockázatot jelent az emberi egészségre nézve.

Ezt az álláspontot támasztja alá a Betegségmegelőzési és Megelőzési Központ (CDC), amely kimondja: "Az etilén-oxid nem ajánlott válságstratégiaként az arctisztító szűrők légzésvédőinek tisztításához, mivel káros lehet a viselőjének."
Ebben a forgatókönyvben még kritikusabbá válik a hatékony és érzékeny vizsgálati módszerek támaszkodása annak biztosítására, hogy ne maradjon EO az egyéni védőeszközökön és általában az orvostechnikai eszközökön.

Az EO-t sok anyag abszorbeálja, ezért a sterilizálást követően a terméket levegőztetni kell, hogy eltávolítsa a maradékot. Iránymutatásokat hirdettek az olyan készülékek megengedett EO-határértékeivel kapcsolatban, amelyek attól függenek, hogy az eszközt hogyan, milyen gyakran és mennyi ideig használják annak érdekében, hogy minimális kockázatot jelenthessenek a betegek számára a normál termékhasználat során1.

Ezenkívül az EO sterilizálási folyamat során lehetséges a 2-klór-etanol (vagy etilén-klór-hidrin, ECH) 2 képződése is, amelyet belégzéssel és bőrfelszívódással nagyon mérgező veszélyes anyagnak minősítenek.

A fejtér (HS) mintavételi technikája, a GC-FID analízissel párosítva, egyszerű megközelítés az etilén-oxid és a 2-klór-etanol vegyületek szilárd anyagokban előforduló lehetséges maradványainak mennyiségi meghatározásához, szinte semmilyen minta-előkészítés nélkül.

Az ISO 10993.7-2008 (Az orvostechnikai eszközök biológiai értékelése) és a Kínai Nemzeti Szabványok3,4 referencia-irányelvek, amelyek különböző anyagok etilén-oxidjának és 2-klór-etanoljának határértékeit határozzák meg. Az etilén-oxid maradék határát az arcmaszkokban 10 µg / g-ra állítják. "

Arra kérjük Önt, hogy ossza meg az információkat a világgal! Döntő fontosságú!

https://besthirdetes.hu/tudasfa/az-ember-bebizonyitja-hogy-a-covid-19-tesztek-rakkeltoek.html