Egy új felismerés keríti hatalmába országainkat: „Az az igaz, ami felment engem a gondolkodás alól, és életemet nem teszi a mostaninál nehezebbé.”

Ez a felismerés „új normalitásunkban” senkit nem kerül el; Se a szabadgondolkodók, se a hívők, se a munkások, se ezek képviselői, se a művészek, akik különben mindig elsőként léptek fel a mainstream média ellen, nem tiltakoznak a gondolkodás általános betiltása ellen.
Mindannyian egyetértenek abban, hogy az újságokban egyszerre semmi más, csakis az igazság olvasható, és hogy a számok és tények, melyeket a hivatalos média hoz nyilvánosságra, semmi esetre sem lehetnek hamisak. És így történik, hogy az arcát minden ember egy ráakasztott rongydarabbal torzítja el. „Védekezésből”, akkor is, ha a számok bizonyítják, hogy nincs szükség védekezésre, és hogy ez a fajta „védekezés”, ha egyáltalán szükség lenne rá, csak vélt lenne, hiszen a valóságban a maszk alkalmatlan erre. Ha az állam a mi „barátaink és segítőink” által kényszerít bennünket, akkor még arra is készek vagyunk, hogy minden idők legbizarrabb nyárspolgári idiotizmusában a legnevetségesebb szerep eljátszását elvállaljuk. Vajon a következményektől, vagy a vírustól való félelmünkben?
Hogy mi az igazság – nos, erről már kérdéseket sem merünk magunknak feltenni.

Ha azt állítják, hogy az időseket védeni kell, és ezért öregotthonokba kell zárni őket, ahol magányra ítélve a sírba viszik őket; Ha a gyermekeknek megtiltják az éneklést, a testmozgást, a zenélést, a barátokkal való találkozást, a közösségben való normális tanulást, és az összes emberi lény között eme legtörékenyebbeket lelkük legmélyéig tönkreteszik azzal a kifogással, hogy veszélyes vírusokat terjeszthetnek; Ha azt beszélik be nekünk, hogy megint minden jó lesz, mihelyst beoltottak bennünket, és utána saját szemünkkel látjuk, hogy az elzárásokkal és a maszkokkal való játszadozásnak soha nem lesz vége, akkor ideje van ….

… akkor ideje van felismerni, hogy a maszkhordás valójában a hazugsághoz való beleegyezésünket jelenti, hogy a maszk már maga a hazugság. A maszkokkal a nemlétező járvány hazugságát, és a hatástalan oltás hazugságát írjuk direkt ki az arcunkra. Holott látjuk a tényeket, pontosan tudjuk, hogy eladnak, elárulnak, megsemmisítenek, bezárnak, és minden szabadságunktól megfosztanak bennünket.

És mindezek ellenére a maszk jelével mégis, továbbra is alávetjük magunkat ennek a nemzeteket felölelő állam-terrorizmusnak.

http://katolikus-honlap.hu/2101/maszk2.htm