Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

"Leben gelingt auch ungeimpft!" – Kundgebung in Frankfurt am Main

2021. április 12. - Andre Lowoa

A tiltások ellenére utcára vonultak az emberek Frankfurtban, hogy kinyilvánítsák nemtetszésüket a kormány intézkedései ellen. Merkel egyértelmű utasítást adott, hogy semmiféle gyülekezés, vagy tiltakozás ne engedjen meg a rendőrség. Drezdában, már a gyülekezőket feloszlatták, vagy letartoztatták, ezt Frankfurtban nem tudták megakadályozni. Bár a tüntetők nem voltak nagy számban, mert a rendőrök itt is megakadályozták, hogy a helyszínre eljussanak. Azonban így is legalább ezer ember vállalta, hogy eljusson a helyszínre. Lökdösődés és dulakodás volt a rendőrök és a tiltakozók között. Tovább erősödik a feszültség Németországban és a kormány azt gondolja, hogy a rendőrség kemény eszközökkel akadályozza meg, hogy a világ megtudja, hogy a németek már nem hisznek a járványban. Az erős tiltások ellenére történnek megmozdulások, ezek egyértelműen jelzik, hogy a németek elégedetlenek. Nagy kérdés lesz, hogy Németország is eljut e oda, mint a franciák.

https://www.youtube.com/watch?v=da9OW5jYHcQ

Mintegy 500 tüntető gyűlt össze vasárnap Frankfurt a Mainban. Tiltakoztak a korona-intézkedések ellen egy réten a város nyugati peremén. A Hessischer Rundfunk telephelye előtt "Mennyit lehet még hinni? - Médiakritika és kulturális megőrzés" mottóval. A meghirdetett nagy tüntetést a hatóságok előzetesen megtiltották, csakúgy, mint a belváros felé vezető menetet. A találkozót számos körülmény mellett áthelyezték a Rebstockpark telephelyére, például a száj- és orrvédelem viselésének átfogó kötelezettségére, valamint a távolságtartási szabályozásra a demonstrálók között és a gyülekezési szabályra hivatkozva.. A "Kultúra feláll" csoport a szervező és Céline von Knobelsdorff reklámügynök szervezte ezt a demonstrációt, és a tiltás után vasárnap kora délután lemondta. Ennek ellenére számos tüntető gyűlt össze egy spontán gyűlésen a jóváhagyott helyen. A biztonsági osztály vezetője, Markus Frank (CDU) azzal indokolta a döntést, hogy Frankfurtban nem lehetnek olyan feltételek, mint a stuttgarti és kasseli tüntetések, a szabályok megsértésével. A Rebstockparkba való költözést az egészség védelme indokolta. Már délben Frankfurt belvárosában számos rendőrségi elzárás volt a különböző csomópontoknál. A vasútállomáson már a rendőrök fogadták a tüntetőket, és nem engedték a demonstrációs helyre. A rendőrség szerint a kritikus tüntetés résztvevőjét letartóztatták.

 

süti beállítások módosítása