Klinikai laboratóriumi kutató vagyok, a COVID-19 hamis, ébredj fel Amerika!

PhD fokozatom van virológiából és immunológiából.

Klinikai laboratóriumi tudós vagyok, és teszteltem 1500 „feltételezett” pozitív Covid 19 mintát, amelyeket itt gyűjtöttünk, S. Kaliforniában.

Amikor laboratóriumi csapatommal elvégeztük a tesztelést Koch posztulátumain és megfigyelésén keresztül SEM (pásztázó elektronmikroszkóp) alatt, az 1500 minta egyikében sem találtunk NO Covid-ot.

Azt találtuk, hogy az 1500 minta mindegyike többnyire influenza A, néhány pedig influenza B volt, de egyetlen Covid eset sem volt, és nem használtuk a BS PCR tesztet.

Ezután a fennmaradó mintákat elküldtük Stanfordba, Cornellbe és néhány kaliforniai egyetem laboratóriumába, és ugyanazokat az eredményeket találták, mint mi, NO COVID. Megállapították az A és B influenzát.

Ezután mindannyian beszéltünk a CDC-vel, és életképes mintákat kértünk a COVID-től, amelyeket a CDC szerint nem tudtak megadni, mivel nincsenek mintáik.

Minden kutatási és laboratóriumi munkánkkal most határozott következtetésre jutottunk, hogy a COVID 19 képzeletbeli és fiktív volt.

Az influenzát   „Covid” -nek hívták, és a 225 000 halott nagy része olyan társbetegségek miatt halt meg, mint a szívbetegségek, a rák, a cukorbetegség, az emphysema stb. Ezután influenzát kaptak, amely tovább gyengítette immunrendszerüket, és meghaltak.

Még nem találtam egyetlen életképes mintát a Covid 19-ről. Mi, a 7 egyetemen, amelyek laboratóriumi vizsgálatokat végeztek ezen 1500 mintán, most bepereljük a CDC-t Covid 19 csalás miatt. A CDC még nem küldött nekünk egyetlen életképes, izolált és tisztított Covid 19 mintát. Ha nem tudnak vagy nem tudnak életképes mintát küldeni nekünk, azt mondom, hogy nincs Covid 19,  ez fiktív.

A négy kutatási cikk, amely leírja a Covid 19 vírus genomiális kivonatait, soha nem volt sikeres a minták izolálásában és tisztításában. A Covid 19-re írt mind a négy tanulmány csak kis RNS-biteket ír le, amelyek csak 37-40 bázispár hosszúak voltak, ami NEM VÍRUS. A vírusgenom tipikusan 30–40 000 bázispár.

Bármennyire is Covid állítólag mindenhol jelen van, hogy lehet, hogy egyetlen laboratóriumi világszerte senki sem izolálta és nem tisztította meg teljes egészében ezt a vírust? Ez azért van, mert soha nem találták meg igazán a vírust, csupán RNS apró darabokat találtak, amelyeket egyébként soha nem azonosítottak vírusként.

Tehát amivel foglalkozunk, az csak egy újabb influenza-törzs, mint minden évben, a COVID 19 nem létezik, és fiktív.

Úgy gondolom, hogy Kína és a globalisták ezt a COVID-átverést (az új vírusnak álcázott influenza) szervezték, hogy globális zsarnokságot és globális rendőri totalitárius megfigyelő államot hozzanak létre, és ez a cselekmény hatalmas választási csalást tartalmazott Trump megdöntésére.

Dr. Derek Knauss klinikai laboratóriumi szakember, aki a virológiával és az immunológiával foglalkozik. Dél-Kaliforniában van.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-covid-hamis-betegek-valojaban-a-vagy-b-influenzaval-fertozottek.html