Ne feledje a jelentés forrását: ez  az újság a Corporate Media Matrix nagy részét képezi, együttműködve a Covid Terror építészeivel, és lényegében a bolygó civilizációja elleni globális támadás propaganda ága.

Bármennyire komoran mondják is, nagyon nagy az esély arra, hogy sokkal rosszabb a helyzet.

Ez a hír akkor jött, amikor egy Londonban dolgozó NHS-orvos  azt írja a BMJ-ben, hogy a vaxra adott mellékhatások hogyan "veszik ki az egész csapat orvosi személyzetét".

Tehát mostanában olyan betegek fordulnak elő, akik nemkívánatos reakcióktól szenvednek, és kórházakba kerülnek, amikor a saját személyzetüket a vakság is elkeseríti!

Ekkor van a legvalószínűbb kilátás arra, hogy az NHS-t végül is el fog borulni, nem a pirospozsgás vírustól, hanem a kísérleti vak cinák és ál-vaksoktól, amelyeket ez a bugyuta és gyilkossági szempontból felelőtlen, önkényes neandervölgyiek kormánya váltott ki.

És ezek a pszichopaták mégis előrébb kovácsolódnak, nyilvánvalóan mániás megszállottságtól vezérelve, minél több állampolgár testébe juttatva ezeket a dolgokat.

Nem emlékszem arra, hogy a múltban történt volna valami ilyesmi: olyan vakcina, amely az ingovány kórházak elég súlyos mellékhatásainak szinte azonnali fellendülését eredményezte.

Ez nem tesz jót ezen kísérleti szerek egészségre, termékenységre, hosszú élettartamra stb. Gyakorolt ​​közép- és hosszú távú hatásainak.

Az A&E osztályokat elárasztották az AstraZeneca vakcina mellékhatásait mutató betegek

Az A&E osztályokat elárasztják azok az emberek, akiknél az AstraZeneca oltásból enyhe mellékhatások léptek fel, miközben a döfés  vérrögképződést okoz .

A sürgősségi orvosok azt mondták az Egészségügyi Szolgálat Journalnak (HSJ), hogy egyre több ember jelentkezik az A&E egységeknél az oltások után.

Néhányuknak a háziorvosok azt tanácsolják, hogy menjenek kórházba.

Dr. Katherine Henderson, a Sürgősségi Orvostudományi Főiskola elnöke megerősítette, hogy a Guardian esetében ez a helyzet.

- Ez mindenképpen egy dolog - mondta a nő

- Angliai kollégái jelentik ezt. Valamennyi A&E osztályon növekszik azon emberek számában, akik az AstraZeneca oltás beadása után jelentik a tüneteiket.

"Olyan embereket látunk, akiknek enyhe és tartós fejfájása van, de akik egyébként jól vannak."

Dr. Henderson hozzátette, hogy a sürgősségi osztályok és a háziorvosok "sok kérdést kapnak", és úgy gondolja, hogy ez "a lakosság érthető reakciója".

Az A&E egyik tanácsadója a HSJ-nek elmondta: „Láttuk, hogy hatalmas számú AstraZeneca döfés-okozta fejfájással jöttek be, és mint minden [sürgősségi osztály], mi is megküzdünk azzal, hogy összegyűjtsünk néhány útmutatást, hogy észszerűen csökkentsük a vizsgálatot igénylő számot. Összegyűjtöttem, hogy néhány egység mennyire küzd ezzel.

Azután következik, hogy a Védőoltási és Védőoltási Vegyes Bizottság (JCVI) úgy döntött, hogy az oltást csak 30 éven felüliekre korlátozza.

Tizenkilenc ember halt meg ritka véralvadásban az Egyesült Királyságban, miután megkapta az oltást.

A világ országai korlátozták a fiatalabb embereken való használatát,  beleértve Ausztráliát és Németországot .

Pénteken az Európai Gyógyszerészeti Hatóság (EMA) közölte, hogy vizsgálatot folytat, miután öt olyan embernél, akinél az AstraZeneca szúrás volt, kapilláris szivárgási szindróma alakult ki.

A ritka állapot azt eredményezi, hogy a vér apró erekből az izmokba szivárog, ami hirtelen vérnyomásesést okozhat. Ha nem kezelik, ez szervi elégtelenséget okozhat.

A szabályozó szerint azonban még nem világos, hogy van-e oksági összefüggés a döfés és a vérbetegségek között.

Forrás: The Evening Standard

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-vakcinaval-kapcsolatos-karos-egeszsegugyi-esemenyek-ingovanyos-korhazi-surgossegi-osztalyai.html