Az Egyesült Királyság kormányának modellje szerint a teljesen beoltottak dominálják a haláleseteket a 3. hullámban, és a gyerekeket és az oltatlanokat fogják hibáztatni ezért.

Az Egyesült Királyság kormánya számára készített, „A korlátozások enyhítésének további modellezésének összefoglalása - 2. ütemterv” című dokumentum, amelyben tanácsot ad nekik az ország újranyitásának következményeiről, kijelentette, hogy a harmadik hullám elkerülhetetlen, és hogy ez a gyermekek hibája lesz, akik elutasítják a kísérleti Covid-19 oltásokat.

Több millió csalódást hozhat a brit közvélemény tagjai között, akik úgy gondolják, hogy az élet normalizálódik 2021. június 21-től, hogy a Scientific Pandemic Influenza Group on Modeling által készített dokumentum megerősíti, hogy a hosszú távú mérséklések és útmutatások továbbra is érvényben maradnak. ezen a napon túl.

A dokumentum, amelyet kétségtelenül követni fog az Egyesült Királyság kormánya, mivel állandóan elismerik, hogy „a tudomány vezérli őket”, két modellt használ az oltási program mellett egész évben a korlátozások enyhítésének előrejelzésére. Az egyik modellt a hírhedt Imperial College, míg a másik modellt a Warwick Egyetem gyűjtötte össze.

Az Imperial College a közismerten téveszmés Neil Ferguson professzor közreműködésével készítette el az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok által túlzottan eltúlzott modellt, amely igazolta drákói korlátozások bevezetését még 2020 márciusában. Ez a modell azonban furcsa módon kissé optimistább, mint amelyet a Warwick Egyetem készített.

 

De bár a számok és a dátumok kissé eltérnek egymástól, minden más ugyanaz marad, és itt kissé furcsává válnak a dolgok.

A dokumentum 31. szakasza kimondja, hogy mindkét modell a Covid-19 vakcinák rendkívül magas felvételén alapul, és nem számolt be csökkenő immunitással vagy „menekülési változattal” (ez egy olyan kártya, amelyet nem játszottak ki eléggé, és számíthatunk rá, hogy látni fogjuk 2021 nyarának végéig ) . De mindkét modell még mindig egy harmadik hullámot jósol, annak ellenére, hogy a modellen belül a legjobb esetet alkalmazza, és kitalálja, kit fognak hibáztatni? - Gyermekek és oltatlanok.

A dokumentum kimondja, hogy „Az újjáéledés annak az eredménye, hogy néhány ember (főleg gyermekek) alkalmatlan az oltásra; mások úgy döntenek, hogy nem kapják meg az oltást; mások pedig oltva vannak, de nincsenek tökéletesen védve. ”

Mindezeket figyelembe véve és alkalmazva a dokumentumban tett állításra, miszerint az előrejelzett újjászületés „annak az eredménye, hogy egyes emberek (főleg gyermekek) alkalmatlanok az oltásra; mások úgy döntenek, hogy nem kapják meg az oltást; és mások oltás alatt állnak, de nincsenek tökéletesen védve ”, nem látja, hogy ez egy olyan fogás, amelyet a gyermekek oltásának igazolására fognak használni? Annak ellenére, hogy szinte nulla a kockázata annak, hogy akár a Covid-19 tünetei is kialakulhatnak. Ez egy olyan fogás, amely igazolja azok kizárását, akik a Covid-19 vakcinák harmadik fázisú kísérletei miatt nem hajlandók részt venni tömeges emberkísérletekben, amelyek legkorábban 2023-ig érnek véget. Garantált, hogy ezt egy „oltóanyag-útlevél” rendszer, vagyis a szabadság-igazolások bevezetésének igazolására fogják használni.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-teljesen-beoltottak-dominaljak-a-halaleseteket-a-3-hullamban.html