Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Thousands Gather at Anti-Vaccination Protest in Bucharest

2021. április 10. - Andre Lowoa

A románok ismét megelőzték a magyarokat! Bukarestben több ezren tüntettek a bejelentett további szigorítások ellen. Hirtelen több ezren vonultak Bukarest utcáin a kormány bejelentése után. Érdekes, hogy Romániát a magyarok úgy ismerik, ahol a félelem nagyobb, mint Magyarországon. Azonban ezt cáfolandó a román emberek elszántsága, hiszen nemcsak Bukarestben, hanem Temesváron és más településeken is demonstráltak a kormány intézkedései ellen. Magyarországon, ilyenre még nem került sor a járvány óta! A Hősök terén rendezett tiltakozást gyorsan feloszlatta a rendező maga Gödény, a románok pedig végig vonultak az utcákon! Nagyobb a félelem Magyarországon mint Romániában!

https://www.youtube.com/watch?v=TesB96IkGXc

Több százan tüntetnek szombat este Bukarestben a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozó intézkedések ellen a kormány épülete előtt, írja az Agerpres hírügynökség.
Az emberek ismét az Egyetem téren gyűltek össze, ahonnan kormányellenes jelszavakat skandálva, román zászlókat lengetve, sokan vuvuzelákat fújva átvonulnak a Victoriei térre.

A tiltakozók, „Le a maszkkal!”, „Szabadságot!” jelszavakat skandáltak és olyan molinókat feszítettek ki, amiken egyebek mellett azt írja, hogy „Le a minket vezető terroristákkal”, „Nem porcióra akarunk levegőt kapni”.

A csendőrök, nyilván parancsra, felcsaptak covid-propagandistáknak, s a korlátozások betartásának fontosságát hangsúlyozó szórólapokat osztogattak a tüntetőknek.

https://mediaforras.com/bukarest-folytatodtak-a-kormany-es-covidellenes-tuntetesek-578

 

Szombaton nagy tömeg tüntetett Bukarestben Nemcsak bukarestiek voltak jelen, hanem nagyon sok más városból is érkeztek.

Az emberek Raed Arafat egészségügyi államtitkár, Vlad Voiculescu egészségügyi miniszter lemondását és felelősségre vonását, valamint a kormány távozását követelik. Elegük van az agresszív oltáspropagandából is.

Az elégedetlenség szinte napról-napra nő. Nagy felháborodást keltett az a péntek esti eset, amikor titokban, megszegve minden törvényt és orvosi szabályt, az éjszaka és az elrendelt kijárási tilalom leple alatt, csendőri felügyelettel evakuálták a betegeket a bukaresti Foişor ortopédiai kórházból, hogy ezt az épületet is covid-kórházzá alakítsák. A betegek, köztük frissen műtöttek idősek, mozgásképtelenek is voltak, a sötétség leple alatt lettek kihordva a kórház épületéből, a hozzátartozókat sem értesítették erről.

Az emberek követelik vissza normális életüket és a covid-mizéria végrehajtó politikusainak megbüntetését.
https://informatialibera.ro/hu/nagy-tomeg-tuntet-bukarestben-a-covid-terror-ellen-tobb-busznyi-ember-erkezett-tuntetni-a-roman-fovarosba-mas-varosokbol-is




süti beállítások módosítása