Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az ukrán hadsereg főparancsnoka: Készen állunk a támadásra

2021. április 01. - Andre Lowoa

Az ukrán fegyveres erők parancsnoka egy interjúban megerősítette hadserege készségét a kelet-ukrajnai szakadár területek visszafoglalására. Ugyanakkor elismerte, hogy ez nagy áldozatokhoz vezethet a civilek körében.

Mivel Ukrajna mögött a NATO a partnereket, és a nyugati mély államot csak Trump elnöksége akadályozta meg Oroszország elleni háborúban, a jelenlegi helyzet különösen bizonytalan és veszélyes! Ha Oroszország valóban katonailag beavatkozik (amint már bejelentették), ez valójában a harmadik világháborúhoz vezethet.

https://de.rt.com/europa/115235-oberkommandeur-ukrainischen-armee-wir-sind-bereit-offensive/

A háttérhatalom (Cabal), mivel nem sikerült nagy eredményt elérni a COVID-dal, így régi szokás szerint a háborúhoz folyamodik:
1) Először is, a Cabal megpróbál kiváltani egy izraeli-iráni háborút. Az összes izraeli katonai repülőgép lopakodó üzemmódba került. Ez jelzi, hogy Irán ellen készülnek támadni. Emellett egy iraki légitársaság röviddel azelőtt törölte az összes járatot Erbil és Aleppo között, hogy az összes izraeli repülőgép “elrejtõdött”.
2) Másodszor: a Cabal NATO-Oroszország háborút akar. Nagyszámú ukrán csapat mozog kelet felé Ukrajnán belül Luhanszk és Donyeck tartományok felé. Ezek olyan helyszínek, amelyek el akarnak szakadni Ukrajnától és szorosabb kapcsolatban állnak Oroszországgal. A NATO (az Egyesült Államok és az EU) konfliktusokra készül ezen elszakadt tartományok ellen annak érdekében, hogy Oroszországot közvetlen konfliktusba kényszerítse.
3) A Cabal konfliktust akar indítani Izrael és Oroszország között is. Oroszország figyelmeztetése ellenére Izrael számos Signal Intelligent repülőgépet indított Szíria felé. Ez a fellépés orosz beavatkozást válthat ki és konfliktust indíthat Szíriában.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/miert-eroltetitek-ha-nagyobb-a-kar-mint-a-haszondr-wolfgang-wodarg/

süti beállítások módosítása