Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kill the Bill Protest - Bristol

2021. március 27. - Andre Lowoa

A hétvégén Angliában erős covid ellenes megmozdulások voltak és a világ többi országában is. Bristol a hétvégén háborús övezetté vált, hiszen a hatalom kivezényelte a rendőröket, hogy oszlassák fel a tiltakozókat. sajnos, ez egy elhibázott döntés volt, mert a tömeg úgy fel volt háborodva, hogy összecsaptak a rendőrökkel. Mindent a kezükbe vettek, téglát, csöveket, amit értek és ütötték a rendőröket. Számos rendőrautót gyújtottak fel, hogy a rendőrök alig tudtak elmenekülni a járműből. A tömeg felmorzsolta az egységes rendőröket, így azok kisebb csoportokra morzsolódtak és a tömeg egyszerűen rájuk rontott. Bristol-ban a rendőrséget szét kergették és nagyon sok rendőr sérült meg az összecsapásokban és legalább 30 rendőrautót rongáltak meg. A tömeg a kormány lemondását követelte!

https://www.youtube.com/watch?v=FjKuDe9qW_k

A hétvégén tovább folytatódtak a tüntetések Bristol-ban. Ezen a hétvégén nem voltak olyan összecsapások, mint az elmúlt hétvégén, amikor rendőrautókat gyújtottak fel. Most az emberek békésebben vonultak az utcára, főként azért, mert egy új jogszabály nagyobb hatalmat adna a rendőröknek. A tüntetők a rendőrség elé és a bíróság épülete elé vonultak, hogy nemtetszésüket kifejezzék. Többen azt kiabálták, hogy foglaljuk el az épületet. A rendőrök a pajzsokkal ütötték az embereket, hogy megakadályozzák, hogy a tömeg behatoljon a rendőrségre és a bíróság épületébe. Több városból hozott erősítést a rendőrség, hogy a tömeget féken tartsa. Kutyákat is bevetettek és egy férfit csúnyán megharapott a rendőrkutya. Sátrakat akartak állítani a tüntetők a bírósági épület elé, hogy minden nap tüntessenek a kormány döntései ellen. A rendőrök ezeket a sátrakat szétszedte és lerombolta. Este 22-óra után csendesedtek el Bristol utcái.

 

süti beállítások módosítása