Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Világszerte több ezren tüntetnek a különböző országokban a kormányok által bevezetett korlátozások ellen.

2021. március 24. - Andre Lowoa

Ha valóban meg akarjuk menteni saját és családunk életét és vissza akarjuk kapni a munkánkat, akkor nincs más választásunk, mint bátran és elszántan felkelni az abszurd intézkedések ellen és tiltakozásokat folytatni határozottan és kategorikusan visszautasítva a globális egészségügyi csendőrséget, a kísérleti vakcinákat és az immár nem létező hamis járvánnyal kapcsolatos színjátékot.

Mindannyiunknak össze kell fognunk és egységesen kell hallatnunk a hangunkat, hogy nem tűrjük az igazságtalanságokat, a zsarnokságot és az értelmetlen intézkedéseket, amelyek megfosztanak szabadságunktól és az igazságtól.

A tudatosság áradata az egész bolygón a fény erejével terjed és tudatja, hogy létezésünk forog veszélyben, és célunk az igazság és szabadság, amelytől igazságtalanul megfosztottak bennünket.

A fenti témákkal kapcsolatos videóink az Alcyon Plejádok csatornáján, a következő linken tekinthetők meg: https://www.bitchute.com/channel/AlcyonPlejádok/

süti beállítások módosítása