Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

(Breaking News) Massive Protest in Barcelona March 6 2021

2021. március 08. - Andre Lowoa

Már hetek óta tartanak a zavargások Barcelona-ban a Pablo Hasel bebörtönzése miatt. A rapper zenéiben bírálta a rendszert és már 2018-ban börtönbe kellett volna vonulnia, de ezt eddig nem tette meg. Két héttel ezelőtt a hatóságok letartóztatták és börtönbe zárták. Hívei tiltakozásokat szerveztek és többször összecsaptak a rendőrökkel. Szombaton viszont, már nemcsak a rapper hívei vonultak utcára, hanem azok az erők is, amelyek nem értenek egyet a kormány politikájával. A düh és az elégedetlenség erőszakot szült, de ez alkalommal a rendőröknek kellett menekülni. A hatalmas tömeg az utcákon hömpölygött és a rendőröknek esélyük sem volt feltartóztatni őket. Felszedték a köveket az utcáról és iszonyatos mennyiségű téglákat flaszterdarabot zúdítottak a rendőrökre, akik kénytelenek voltak meghátrálni. Legalább 300 rendőr sérült meg súlyosan a hétvégi összecsapásokban és legalább 50 rendőrautó sérült meg vagy gyulladt ki.


Szombaton elképesztő emberáradat volt Barcelona utcáin. Néhány hete egy rapper letartóztatásával kezdődött, amikor két hete covid ellenes erők és kormány ellenes csoportok csatlakoztak a tüntetőkhöz. Ekkor a rohamrendőröket a tömeg kövekkel megfutamította és a vezetés leváltását követelték. A múlt hét szombatján ismét hatalmas tömeg gyűlt össze, de már a szabadságukat követelték, hiszen mindenkinek elege van a kijárási tilalomból és a bezárásokból. A tömeg megkérdőjelezte a járvány valósságát és változásokat követelnek és a politikai vezetők leváltását sürgetik. A kivezényelt rendőrök kevésnek bizonyultak a mostani megmozduláson is és kénytelenek voltak hátrálni. Valószínű nem szerettek volna ismét olyan helyzetbe kerülni, mint két hete, hogy alig tudtak elmenekülni a tömeg elöl. Nézze meg a videót, amelyet a megmozdulásról készítettek.

 

süti beállítások módosítása