Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Niederlande: Polizei löst Anti-Corona-Demo in Amsterdam auf

2021. február 28. - Andre Lowoa

2021. 01. 18-án több ezren vonultak utcára, hogy követeljék a covid lezárását és a teljes korlátozás eltörlését. A rendőrséget azonnal az utcákra vezényelték, hogy verjék szét a tüntetést. Azonban nem volt egyszerű dolguk, mert az emberek egyszerűen neki rontottak a rendőröknek és súlyos összecsapások alakultak ki. A rendőröknek nem volt olyan egyszerű dolga mint Dániában, mert a hollandok ellenálltak. A kormány ezek után vízágyúkat és lovasrendőröket küldtek a demonstráció helyszínére, hogy felszámolják az ellenállást. Hollandiát mindenki a nyugalom országának ismeri, így a kormányt is meglepte a hirtelen felháborodás. Az emberek azt kiabálták, hogy nem hiszünk ebben műjárványban és nem akarják oltatni magukat semmivel. A kormány megsérti az emberek szabadságjogát és a kormány lemondását követelték. A demonstrálók azt kiabálták, hogy ezzel még nincs vége, ez csak a kezdet volt! A kormány azonnal vonja vissza az intézkedéseket, vagy még több hasonló demonstrációk következnek.


https://www.youtube.com/watch?v=N6n-uywHXf4



Korona ellenes tüntetés volt Hollandiában!

Hollandiában ismét tüntettek az emberek a kormány megszorító intézkedései ellen. Több ezren vonultak az utcára, hogy tiltakozzanak a vírusjárvány ellen. A békés tüntetésen idős emberek is részt vettek, akiket a rendőrség földre lökte, megütötte, vagy ráncigálta őket. A békés tiltakozók a földre ültek és énekeltek. Azonban a rendőrség ezt nem hagyta és megfélemlítéssel lökdösni ráncigálni kezdték a résztvevőket. Év elején komoly összecsapások törtek ki, amikor a kormány ismét kijárási tilalmat rendelt el. Az emberek Hollandiában is elégedetlenek és a többség nem hiszi, hogy valamiféle járvány is lenne. Politikai csalásnak tartják a hollandok a járványt.

süti beállítások módosítása