Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Eskalation bei Demo Hannover während Rede Arthur Helios - Polizeigewalt? Verhaftung Sperrstelle

2021. február 24. - Andre Lowoa

A múlt hét vasárnap Hannover-ben megtartották a covid ellenes megmozdulást, ahol legalább kétezer embert gyűlt össze. Németországban szigorúan megvan tiltva a gyülekezés és szigorúan veszik, ha valaki egy covid ellenes megmozduláson vesz részt. Egy szabadtéren tartott demonstráción buzdították az embereket az összefogásra, hogy ne engedjék, hogy Merkel önhatalmúan terrorizálja az országot és a rendőrséggel és letartóztatásokkal tartsa félelemben az embereket. December óta több embert tartóztattak le, mert nem viselték a maszkot és minden meghirdetett rendezvény szervezőt letartóztattak, hogy ne vigyék utcára az embereket. Németország szerte, mégis vannak olyan emberek, akik nyíltan kimondják véleményüket a járványról. A rendezvényen természetesen megjelentek a rendőrök és néhány embert őrizetbe vettek, mert nem viseltek maszkot. Érdekes, hogy több idős embert emeltek ki a tömegből és látványosan a hóban fektették őket, hogy mások lássak, hogy a rendőrség nem viccel. Az emelvényen többen elmondták, hogy a járvány nem létezik és ne hagyják, hogy az ország gazdaságát tönkretegyék a politikusok. A rendezvény egy sétával ért véget a városban és kimondottan a járdát használták a résztvevők. Több hasonló demonstráció várható Németországban.

https://www.youtube.com/watch?v=r0tnHuKrPwI


Vasárnap nagy zenés tüntetést szerveztek Hannoverben. Azt mondták a rendőrök, hogy a rendezvényt nem fogják megzavarni, amennyiben betartják a szabályokat. Többen levették a maszkot és ezekre az emberekre a rendőrség azonnal lecsapott. Elsődlegesen idősebb embereket próbáltak magukkal cibálni, de a tömegtől többen ezt megakadályozták. Ez az incidens a színpad mögött történt, amikor többen levették maszkjaikat. A rendezők mindezt bemondták a mikrofonba, majd a rendőrök hátrálni kezdtek. A felszólalók buzdították az embereket, hogy ne fogadják el a kormány intézkedéseit és próbálják meg a politikusok eltávolítását, hogy véget vessenek ennek a hamis járványnak. Arthur Helios-t is le akarták tartóztatni a beszéde alatt.

süti beállítások módosítása