A globális cselekmény a COVID-19 oltás kitervelésére sokkoló sátáni összeesküvést tár fel. A kemtrails-t évek óta használják légúti vírusok és aeroszolos oltások beadására.

Itt van a fő ok, amiért az NWO globalista összeesküvése egy egyetemes COVID-19 vakcinázási program végrehajtását tűzte ki célul.


Nem, semmi köze ahhoz, hogy az oltások által kiváltott immunitás az egyetlen módja ennek a teljesen előállított pandémiának és fokozatos pániknak a kezelésére, amelyet a biomérnöki tervezésű új koronavírusuk váltott ki, amelyet lopva elterjesztettek az egész világon az 5G-intenzív városi területeken.


A Nemzet állapota

2005-ben a minősített előadást a DoD tisztviselői és katonai magas rangú tisztek tartották a Pentagonban a szigorúan titkos FunVax programról.

Videót készített a Pentagon eligazításának egy rövid szakaszáról, amelyet titokban egy bejelentő készített. Itt található: FUNVAXgate : Pentagon-rendszer az isten génjének teljes semlegesítésére (videó) .

VEZETŐI ÖSSZEFOGLALÓ

Legalább 3 elengedhetetlen elgondolás származik abból a rendkívül leleplező és radioaktív előadásból, amelyet egy tapasztalt biofegyver-tudós készített, aki a FunVax projekt fő emberének tűnt. Alábbiak szerint:

(1) Az amerikai katonai biológiai fegyverprogram olyan vakcinát hozott létre, amely kifejezetten a megcélzott egyének és populációk immunizálására készült az Isten gén expressziója ellen, más néven vezikuláris monoamin transzporter 2 (VMAT2). A VMAT2 elfolytása évtizedek óta az amerikai biológiai fegyverlaboratóriumok elsődleges célja, látszólagos célja a vallási fanatizmusuk alapján cselekvő terroristák semlegesítése. Az igazi cél azonban az egész világon beoltani az embereket a lelki törekvések és / vagy misztikus élmények iránti hajlam ellen (lásd az alábbi képernyőképet). Néhány mély bennfentes még azt feltételezte, hogy a FunVax valódi célja a lélek fejlődésének tartós megakasztása.

(Az Isten gén hipotézise azt javasolja, hogy az emberi szellemiséget befolyásolja az öröklődésben, és hogy egy specifikus gén, az úgynevezett vezikuláris monoamin transzporter 2 (VMAT2) hajlamosítja az embereket spirituális vagy misztikus tapasztalatokra. Az ötletet Dean Hamer genetikus javasolta az 2004-ben megjelent The God Gene: How Faith Hardwired on Our Genes című könyvében.

Az Isten gén hipotézise viselkedésgenetikai, neurobiológiai és pszichológiai vizsgálatok kombinációján alapszik. A hipotézis fő érvei a következők: a spiritualitás számszerűsíthető pszichometriai mérésekkel; a mögöttes hajlam a szellemiségre részben örökölhető; ennek az örökölhetőségnek egy része a VMAT2 génnek tulajdonítható; ez a gén a monoaminszint megváltoztatásával hat; és a spiritualitás evolúciós előnyt nyújt azáltal, hogy az egyénnek veleszületett optimizmusérzetet nyújt.)

(2) A legpraktikusabb forma, amelyet a VMAT2 vakcinázási program a rendkívüli titoktartás szükségességére való tekintettel képes kialakítani, egy légúti vírust, amelyet titokban el lehet engedni a világ bármely városában, nemzetében vagy régiójában. Ez kiküszöbölné azon társadalmak problémáját, amelyek idegenkednek az injekcióval beadott oltásoktól. A vallási kultúrák általában egyre jobban félnek az oltási felvételek mögött meghúzódó valódi szándéktól. Sok ember nemcsak tapasztalta és / vagy tanúja volt a vakcina káros mellékhatásainak, valójában szkeptikus a hatékonyságukkal kapcsolatban is.

(3) A javasolt FunVax vakcinát hasonló módon aeroszolizálják, mint az alábbi gyanútlan populáció szisztematikus, széles területű és válogatás nélküli permetezése. Mivel az Egyesült Államok fegyveres erői mindig tagadják a cemtrailek létezését, a legtöbb állampolgárral elhitették, hogy hamisnak higgyék őket. Ily módon az aeroszolos oltásokat lopva beadhatják bármely olyan nemzet állampolgárai számára, amely tiltott módon engedélyezi a vegyi geotechnikai műveleteket.

 

* A FunVax vakcina, valamint a VMAT2 gén, más néven Isten gén alapos megvitatásához a következő részletes vizsgálat számos tudományos tényt szolgáltat, amelyek nagy fokú hitelt adnak ennek az amerikai katonai biofegyver programnak a létezésében: A VMAT2 és a FunVax vakcina részletes vizsgálata


Az Egyesült Államok katonaságának 7 évbe tellett az a biofegyver bevetése, amely 2012 és 2020 között főként Szaúd-Arábiában közel-keleti légúti szindrómaként (MERS) jelentkezett. Dél-Korea, egy másik nagy amerikai katonai jelenléttel rendelkező ország, amely folyamatos permetezésen esik át, szintén jelentős MERS-járványt szenvedett 2015-ben.

~ A MERS csak egy példa egy „aeroszolos oltás” -ra, amelyet 2012 és 2020 között kifejezetten az iszlám harcos szektát célozták meg Szaúd-Arábiában. A vahábi terrorista hálózatot a NATO és a Zio-Anglo-American Axist, katonai és hírszerző közösségei hozták létre, akárcsak az ISIS Észak-Levantán. ~


 

COVID-19 MŰKÖDÉSE

Minden a COVID-19-re mutat, mint egy FunVax biofegyverre, amelyet világszerte célzottan felszabadítottak különféle szaporítási eszközökkel, hogy exponenciálisan megsokszorozzák a rejtett VMAT2 vakcina terjedési vektorait.

Ennélfogva az OPVATION COVID-19 elsődleges célja a vallásosság jelentős csökkentése az egész nemzetek világközösségében, különösen azokban az országokban, amelyek szerves részét képezik a totalitárius Egy Világ Kormány megalakulásának. Azok a nemzetek elsősorban a Zio-Anglo-American Axis nyugati katonai hatalmai, amelyek mind a NATO, mind a G20 tagjai.

Valójában az Új Világrend menetrendjét nem lehet sikeresen végrehajtani azokon nemzeteken belül, ahol a polgárok erős lelki impulzusokkal és odaadó vallási gyakorlattal rendelkeznek. Az NWO globalista kabaljának még nehezebb dolga lesz, ahol a misztika történelmi hagyományai vannak, mint például India, vagy folyamatos szellemi újjáéledés, amelyet a pünkösdi és az evangéliumi keresztények tapasztalnak egész nyugaton.

Ezért az Új Világrend globalista kabalájának egyetlen útja az, hogy teljes mértékben aktiválja a „kvaterner fegyverrendszert”, amelyet a VMAT2 oltási folyamat megkönnyítésére terveztek. Lásd: QUATERNARY WEAPON SYSTEM Minden koronavírus-klaszter robbanás előtt aktiválódik

Semmit sem bízva a véletlenre, a COVID-19 MŰVELET elkövetői mind a négy fegyverrendszerrel, fáradtságot nem kímélve, közvetlenül részt véve az egész emberiség oltásában. Az Isten gén elleni immunizálás négy fő módszerét 2020-ban korábban közzé tettük ebben az ismertetőben: Itt van az NWO rendszere a kötelező védőoltások kikényszerítésére .

(1) COVID-19 biofegyver

(2) 5G bevezetés és meglévő 4G

(3) Éves influenza elleni oltások

(4) Chemtrail Aerosols

Mind a négy biofegyver-rendszert titokban használják egy globális VMAT2-oltási rendszer gyors és szinergikus beadására, egyéb rosszindulatú célok mellett.

Igaz, hogy a fenti videó csak egy aeroszolos VMAT2 vakcináról beszél; ez azonban 15 évvel ezelőtt volt. Az NWO cabal jelentősen felgyorsította menetrendjét a jelenlegi szembesülő fenyegetések miatt, és azóta kidolgozta a jelenlegi OPERATION COVID-19-et azzal, hogy eredeti rendszerét szuper-szteroidokra helyezte.

Más szavakkal, az egész emberiséget megcélzó kvaterner fegyverrendszert globális járványnak álcázták, hogy az egész bolygót beborítsák a COVID-19 biifegyverrel és hamis antidotumaival, amelyek mindkettő hatékonyan VMAT2 oltásként szolgál.


FONTOS PONT: Nemcsak az éves influenza elleni oltásokat és a gyermekkori oltási ütemterveket használják ravaszul a VMAT2 vakcina beadására, hanem a kötelező COVID-19 vakcina fő oka annak biztosítása, hogy mindenki megkapja Isten gén immunitását. Lásd: FUNVAXgate: Bill Gates beültethető kvantumpontja, mikrotűs oltóanyag-leadó rendszer és luciferáz


A Föld lefedettségének maximalizálása annak érdekében, hogy minden lakos megkapja a FunVax-ot, a továbbiakban a fő globalista cél. Ily módon az NWO cabal képes végrehajtani a sokkal összetettebb és tekervényesebb COVID-1984-et, amelyet utólagosan kell megtennie, ha a Lehetséges Hatalmak (TPTB) meg akarják kerülni a Mi, az emberek haragját.

Ennélfogva az OPERATON COVID-19 csupán az első ütés egy-két ütéses kiütési stratégiában az emberiség ellen annak érdekében, hogy a TPTB létrehozza a globális biztonsági szuperállamot; A COVID-1984 jelenti a második ütést.


„Ahogyan az állam által támogatott szeptember 11-i hamis zászlóműveletet használták fel az Amerikai Nemzetbiztonsági Állam létrehozására, úgy a  COVID-1984-et  is azért hajtják végre, hogy egy globális biztonsági szuperállamot felépítsenek az egész bolygó civilizációjában, az Egy Világ Kormányának elődjeként. Az Új Világrend  globalista kabalájának minden egyes mozdulatát ennek a megrendezett világjárványnak és a globális psziopnak a végrehajtása során jó előre megtervezték. Ez azért van, mert a  COVID-1984 az emberi faj ellen folytatott 100 éves bioháború csúcspontját jelenti . Ez nem csak egy elnéptelenítésről szóló biofegyver, mint az 1918-as spanyol influenza volt. Figyelje ennek minden fordulatát, klasszikus Probléma ~ Reagálás ~ Megoldás művelet, főleg mivel
hamisan közölte a CIA Mockingbird Media. Minden óra az NWO eredménye, nagy és kicsi is, mivel minden darab tökéletesen illeszkedik az előre megtervezett COVID-1984 rejtvénybe. Ezért történt,
emlékeztet a „Plandémiára” ... valamint a „THE GREAT SCAMDEMIC-re”. (a nagy átverés-járvány)

- Hírszerzési elemző és az amerikai hadsereg volt tisztje

(Forrás: COVID-1984: "A Global 9/11" a globális biztonsági szuperállam felavatása )


Nemzetközi banki kartell és bűnöző szindikátus

A Pentagon FunVax biofegyver programjának messzemenő következményei ugyanolyan hatalmasak, mint amennyire az emberi faj szempontjából rendkívül következményesek.

Ha az amerikai nép tudomást szerezne erről az ellenszenves fogásról, a politikai testületben elnyomná a lelki törekvést és a vallási buzgalmat, a Védelmi Minisztériumot DC-ben villámcsapással finanszíroznák, mielőtt végleg megborzongana. Mind az 50 állam népe azonnal abbahagyná az adófizetést, mielőtt komolyan fontolgatnák a Pentagon ellenőrzött lebontását.

De hogyan történt ez valójában?

Több évtizedes bűnügyi összeesküvés van az amerikai köztársaság lebontása érdekében, amely elkezdődött a 20. század elején. Abban az időben az Egyesült Államok Hadügyminisztériumát, amelyet ma Védelmi Minisztériumnak hívnak, az 1913. évi Federal Reserve Act teljes mértékben átvette. Ettől kezdve minden globális kataklizmatikus eseményt gondosan megtervezett, koordinált, végrehajtott és eltakart ugyanaz a népirtó törzs, amely az International Banking Cartel & Crime Syndicate (IBCCS) tulajdonosa és üzemeltetője .


Az örmény népirtásnak, az első világháborúnak, a bolsevik forradalomnak, a spanyol influenza népirtásnak, a nagy gazdasági válságnak, a második világháborúnak, a holokausztnak, a szeptember 11-i terrorista támadásoknak, a terror elleni háborúnak és a COVID-19 pandémiának egy közös vonása van.

Mindegyiket az International Banking Cartel & Crime Syndicate finanszírozta .

(Forrás: STAGED CORONAVIRUS PANDEMIC : Az eposzi arányok nemzetközi bűnügyi összeesküvése )


Hatalmas finanszírozásra és számtalan személyzetre volt szükség, akik több mint egy évszázadon át szorgalmasan dolgoztak mind az OPERATION COVID-19, mind a COVID-1984 elindításában. A kutatás finanszírozásának kifizetése és a kormányzati fizetések évtizedeinek fedezése csak a Federal Reserve miatt volt lehetséges, amely a Nemzetközi Bankkartell és Bűnügyi Szindikátus létrehozása volt.

* SZÖVETSÉGI TARTALÉK MEGJEGYZÉS: Fiat pénznem + Részlegesen fenntartott bank = Vicces pénz

Így tudta az IBCCS kooperálni és ellenőrizni az Egyesült Államok szövetségi kormányának legfontosabb ügynökségeit, amelyek mind szükségesek voltak ahhoz, hogy az első, az OPERATION COVID-19 , majd a COVID-1984 előtti sok fekete műveletet és leplezést lefolytassák. A szövetségi tartalékrendszer által felügyelt végeláthatatlan tolvajlási és pénzügyi csalárdság a globalisták által is felállították és finanszírozták az immár hírhedt mély államot. A vezető végrehajtó szolgálat néven is ismert, ezeket az Amerikai Köztársaság árulóit azonnal le kell tartóztatni, és a törvény teljes körű büntetőeljárása alá kell vonni őket ... mielőtt élőben felakasztanák őket az interneten! ! !

Természetesen a mainstream média is tele van árulókkal, miközben a CIA, az FBI, a DoJ, az NSA, a DHS és a Department of State olyan sok felforgatóval dolgozik.  A mély államú hazaárulók népesítik be a CDC-t, a HHS-t, az NIH-t, az FDA-t és a Big Pharmát is. Valójában az egész Mély Államban ma már több a csábító elem, mint a hazafiaknál és a nacionalistáknál. A globalisták szó szerint átvették az amerikai kormányzást, készletet és vezetést. Pontosan ezért indítottak el egy ilyen kétségbeesett és vakmerő, pimasz és őrült biotámadást az egész bolygó civilizációja ellen, hogy végleg kiűzzék az Isten gént .

 

Árulók és köpönyegforgatók

Pontosan kik ők?

Kik a hatalmi elit tagjai, akik elkövetik ezt az emberiség elleni szörnyű bűncselekmények sorozatát, amelyet OPVATION COVID-19 és COVID-1984 néven ismerünk ?

William Henry Gates III, Soros György, Henry Kissinger, Barack Husszein Obama, Hillary Rodham Clinton, Joe Biden, Nancy Pelosi, Kamala Harris, Lindsey Graham, Chuck Schumer, Adam Schiff, Tom Cotton, Dianne Feinstein, Maxine Waters, Eric Swalwell, James Comey, Robert Mueller, Rod Rosenstein, George W. Bush, Dick Cheney, Anthony Fauci, Deborah Birx, Robert Redfield, Gavin Newsom, Andrew Cuomo, Elon Musk, Eric Schmidt, Tim Cook, Larry Page, Sergey Brin, Mark Zuckerberg, Jack Dorsey, Sundar Pichai, Ajit Pai, Satya Nadella, Jeff Zucker, Wolf Blitzer, Anderson Cooper, Jim Acosta, Chuck Todd, Jake Tapper, Chris Cuomo, Rachel Maddow, Don Lemon, Andrea Mitchell, Brian Stelter, Alisyn Camerota, Erin Burnett

OPERATION COVID-19 válságnak számtalan szereplője van a COVID-1984 bűnözői összeesküvők között

Ezeknek a rossz szereplőknek egy közös vonásuk van - NINCS TUDATUK. Ami valószínűleg azt jelenti, hogy már megkapták a FunVax-jukat. Nézze meg, milyen cinikusan emlékeztek a FunVax-ra, mintha olyan szórakoztató lenne, titokban csillapítani az áldozat vallási természetét és a veleszületett vágyat, hogy lelki igazságokat keressen.



Következtetés

Kiemelt fontosságú a FunVax szállítórendszer valódi komplexitásának helyes megértése. Ez az emberiség ellen folytatott titkos bioháború sok évtizedes csúcspontját jelenti. Most azonban, amikor a koronavírus-járvány leleplezte ezt az aljas cselekményt, a gyanúsítottak akaratlanul is kiengedték a macskát a zsákból.

A FunVax biofegyver-rendszer legalább 4 különböző módszert alkalmaz. Az elkövetők (I) kemtrail-t használnak az influenza vírusok és aeroszol vakcinák permetezésére, (II) felnőttek influenza elleni oltási programjainak és gyermekkori oltási menetrendjeinek a bevezetése, (III) a COVID-19 biofegyver több változatának felszabadítása kórházakban, idősek otthonában, segítő létesítményekben, és (IV) az intenzív 5G bevezetés felhasználása az immunrendszer gyengítésére, valamint az elektromágneses frekvenciák és a mikrohullámú átvitel erősítésére, amelyek megkönnyítik a titkos FunVax oltási folyamatot. Továbbá, a gyanúsítottak ötödik komponenst terveztek, amellyel (V) megalkotnak egy kötelező COVID-19 vakcinát, amely biztosítja, hogy minden egyén megkapja a VMAT2 „immunizálást”, amelyet immunitási tanúsítvánnyal egészítenek ki.

Ennélfogva mindannyian valóban epikus méretű bűnözési hullámot tapasztalunk és / vagy tanúi vagyunk, amelyek újra és újra és újra átmossák a Föld bolygót. Ez a folyamatban lévő bioterrorista támadások része az OPERATION COVID-19 néven ismert nemzetközi bűnszövetkezetnek, amely az NWO előfeltétele a COVID-1984 világméretű megvalósításának .

Talán az egyetlen legjobb módja ennek a valóban sokkoló sátáni összeesküvésnek a megszüntetésére az, ha leleplezi és nyilvánosságra hozza, vagy nincs holnap...… ... mert ha az igazságkeresők ezt nem teszik meg, akkor nem lesz holnap! Nagyon sürgősen a hüllők táplálékláncának legtetején lévő valódi holtpontokat fel kell tárni, mihamarabb. Lásd: A KHAZARI MAFIA : Nem tudod, amit nem tudsz!


A lényeg: Semmi sem változik addig, amíg azok ellen, akik titokban kormányozzák az Egyesült Államokat, 9/11-es, JFK, OK City, 5G, Chemtrails, Vakcinák, GMO-k, Glifozát, Fluorid, SMART Mérők, COVID-19… miatt bíróság elé nem állítják.


CAVEAT: Az NWO globalistái elhatározták, hogy beoltják a közel 7,8 milliárd lakost a Föld bolygón, mire az OPERATION COVID-19 véget ér. Ezért olyan sok technikát és technológiát alkalmaznak a VMAT2 vakcina beadására; nem akarnak egyetlen emberi lényt sem, aki épen és teljes mértékben működne Isten génjével. Ezért mindenkinek el kell olvasnia és közzé kell tennie a The Coronavirus Coach kiváló tanácsát a FunVax immunizálás megelőzése érdekében: Így mindenki elkerülheti a coronavirus megszerzését


#FunVax


Szerkesztő megjegyzése

A FunVax-ot több mint 100 évvel ezelőtt jósolta meg a modern kor egyik legnagyobb prófétája, a kortárs Föld-tudós, a biodinamika és az antropozófia megalapítója, Rudolph Steiner. Lásd: Több mint 100 évvel ezelőtt Rudolf Steiner ördögi cselekményre figyelmeztetett az egész emberiség beoltására.

Akcióterv

Az egyetlen előrelépés az, ha mi, az emberek visszavesszük kormányzást azoktól a tolvajoktól és gyilkosoktól, akik egyenesen ellopták, megerőszakolták, kifosztották az egész világot, és ezt a nevünkben tették. Meg kell állítani - tegnap! Felhívjuk figyelmét, hogy a COVID-19 bioháborúnak az Egyesült Államok ellen folytatott oka az, hogy tudják, hogy velük vagyunk. és nem ellenük. Íme csak a két legjavíthatatlanabb nemzetközi karrierbűnöző, akikkel előbb-utóbb foglalkozni kell.

1. közellenség: Bill Gates : A társadalom fenyegetése, akit az emberiség elleni bűncselekmények miatt kell letartóztatni és felelősségre vonni

2. közellenség: Soros Györgyöt le kell tartóztatni, bíróság elé kell állítani és be kell zárni a polgárháború megakadályozása érdekében

https://besthirdetes.hu/tudasfa/isten-gen-a-rendkivul-titkos-es-ordogi-menetrend-a-covid-19-vakcina-mogott.html