Történet áttekintése

  • A Happen.network „The New Normal” című dokumentumfilmje azt a spekulációt vizsgálja, hogy a COVID-19 járványt egy olyan technikai elit csoport tervezte - vagy legalábbis kihasználja -, akik a totalitárius menetrend előmozdítása érdekében politikát diktálnak a kormányoknak globálisan.

  • A napirend gyökere egy jelentős gazdasági és hatalmi váltás, amelyről csak az emberek kisebbsége tud, és amelyet a negyedik ipari forradalom hajtott

  • A Világgazdasági Fórum kijelentette, hogy az alkalmazottak 50% -ának 2025-ig átképzésre lesz szüksége, „mivel a világjárvány gazdasági hatásainak„ kettős megzavarása ”és a munkahelyeket átalakító automatizálás növekedése érvényesül”.

  • Az előrejelzések szerint az AI összeolvad az emberekkel, és átveszi a munkahelyeket és a városokat; Az AI sokkal jobban fog vezetni, mint az emberek, magyarázza a dokumentumfilm, hogy végül az emberek többsége félni fog vezetni; nem sokkal ezután az emberek egyáltalán nem vezethetnek autót

  • Az adatkolonializmus és a digitális diktatúra nagyon is reális lehetőség az „új normálisban”, csakúgy, mint a világ felosztása gazdag elitekre és „haszontalan osztályokra”, amelyek végül kizsákmányolt adatkolóniákká válnak.

••••

DOKUMENTUMOK MEGTEKINTÉSE A CIKKBEN

••••

Elemzés: Dr. Joseph Mercola

A Happen.network The New Normal” című dokumentumfilmje azt a spekulációt vizsgálja, hogy a COVID-19 járványt egy olyan technikai elit csoport tervezte - vagy legalábbis kihasználja -, akik a totalitárius menetrend előmozdítása érdekében politikát diktálnak a kormányoknak globálisan.

Számos mozgó rész érintett, a rossz adatoktól, amelyek megnövelik a COVID-19 halálozási arányát, a PCR-tesztekkel kapcsolatos problémákig, amelyek nagyon magas hamis pozitív arányhoz vezetnek. A hamisan megnövekedett halálozási arány több félelmet vált ki a lakosság körében, míg a megtévesztően sok eset felhasználható a vállalkozások további bezárásának és bezárásának igazolására.

Mindez a végső menetrend előmozdítását szolgálja, hogy „jobban visszaépítsék” és „helyreállítsák” a világot egy „új normálisra”. A napirend gyökere azonban egy jelentős gazdasági és hatalmi váltás, amelyről csak az emberek kisebbsége tud, és amelyet a negyedik ipari forradalom vezérel.

A negyedik ipari forradalom integrálja az AI-t az emberekkel

Az 1800-as évek elején és közepén lezajlott első ipari forradalom az egész világon bevezette a gőzenergia használatát. A második ipari forradalom a 19. század végétől a 20. század elejéig zajlott le, és az acélipar, az elektromos és az autóipar fejlődésével járt.  1

A harmadik ipari forradalom Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum (WEF) alapítója és ügyvezető elnöke szerint „elektronikát és információs technológiát használt a termelés automatizálásához”, míg a negyedik ipari forradalom szerinte már megkezdődött és „jellemző a technológia, a fizikai, digitális és biológiai szféra közötti határokat elmosó fúzióval. " 2

Ez a mesterséges intelligencia (AI) további megjelenése és az emberekkel való integráció. 2020 augusztusában, például, Elon Musk bemutatta az általa alapított Neuralink nevű céget, amely magában foglal egy műtéti úton beültetett mikrochipet, amely kapcsolódik az agyához és szinkronizálódik az AI-vel, azzal a céllal, hogy egy nap lehetővé tegye az emberek számára, hogy irányítsák a műtagokat, vagy akár részt vegyenek benne. telepátia. Musk „Fitbit a koponyádban apró drótokkal” jellemezte. 3

Míg egyesek beharangozták az újítást, mások kiborgnak minősítették - az ember és a gép egyesülését. A videóban Kai-Fu Lee szerepel, aki az „AI szuperhatalmak: Kína, Szilícium-völgy és az új világrend” című könyvet írta.

A Google China korábbi vezetője szerinte a munkahelyek gyors kiszorítása következik be, mivel robotok váltják ki a munkavállalókat, és a következő 10 évben annyi munkahelyet cserélnek le, hogy az embereknek munka nélkül kell boldogságot találniuk. Az Amazon azt is kijelentette, hogy a teljesen automatizált szállítási raktárak, amelyekben robotok helyettesítik a megrendeléseket teljesítő embereket, csak 10 évre lehetnek. 4

Az alkalmazottak fele 2025-ig „újratervezést” igényel

Munkahely-visszaállító csúcstalálkozójuk részeként a WEF azt is kijelentette, hogy az alkalmazottak 50% -ának 2025-ig újratervezésre lesz szüksége, „mivel a pandémia gazdasági hatásainak„ kettős megzavarása ”és az egyre növekvő automatizáltság átalakítja a munkahelyeket”. 5 A WEF azt állítja, hogy 2025-ig 85 millió munkahely szűnik meg, míg további 97 millióval létre lehet hozni „az emberek, a gépek és az algoritmusok közötti új munkamegosztást”.

De a valóság az, hogy valószínűleg csak az emberek töredéke találna munkát ebben a mesterséges intelligencia által vezérelt világban, ami egy egyetemes alapjövedelem bevezetését teszi szükségessé.

Ez kezdetben jó dolognak tűnhet, de amikor az önálló jövedelem megszerzésének képessége megsemmisül, akkor attól az elittől válik függővé és kegyelmére, amely ellenőrzi ezt a jövedelmet és az azt körülvevő forrásokat. Általános adósságelengedés is felmerülhet - cserébe a magántulajdonhoz kapcsolódó összes jog elvesztése a jövőben. Ami az emberekre gyakorolt ​​hatását illeti, Schwab ezt írta: 6

„A negyedik ipari forradalom végül nemcsak azt változtatja meg, amit csinálunk, hanem azt is, hogy kik vagyunk. Hatással lesz identitásunkra és az összes kapcsolódó kérdésre: a magánélet érzésére, a tulajdonosi elképzeléseinkre, a fogyasztási szokásainkra, a munkára és a szabadidõre fordított idõre, valamint arra, hogy hogyan fejlesszük karrierünket, fejlesszük képességeinket, találkozunk az emberekkel, és ápolják a kapcsolatokat.

Ez már megváltoztatja egészségünket és egy „számszerűsített” énhez vezet, és hamarabb, mint gondolnánk, emberi növekedéshez vezethet. A lista végtelen, mert csak a képzeletünk köti össze. ”

2019 júniusában az Egyesült Királyság kiadott egy fehér könyvet, amelyben bejelentette, hogy partnerséget létesített a WEF-fel „a technológiai innováció globális irányításának alakítása érdekében”. „A negyedik ipari forradalom szabályozása” című szaklapjukban a következőket fogalmazták meg: 7

„A mesterséges intelligenciától a biotechnológiáig terjedő területek technológiai áttörései immár a negyedik ipari forradalmat jelentik be, amelynek hatalma minden ország szinte minden ágazatának átalakítása. Ipari stratégiánk az Egyesült Királyságot úgy pozicionálja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki e globális átalakulásból. ”

 

A nagy visszaállítás

A politikusok, az üzleti vezetők, sőt a királyi család is azok közé tartozik, akik a közelmúltban elkezdték felhívni a társadalmat, hogy „jobban építsenek vissza”. Ez a szlogen egy nagyobb  „Great Reset” kampány része, mivel a Time magazin 2020 novemberében jelent meg a borítójukon. 8 A Time tulajdonosa és társelnöke, 9 Marc Benioff a WEF kuratóriumának tagja, valamint beiktató elnöke a negyedik ipari forradalom központja.

A „jobb visszaépítés” lényege az, hogy megszüntesse az egykori „normálisat”, és helyettesítse valamivel. A WEF szerint ez magában foglalja a „kapitalizmus újragondolását” 10, és annak helyettesítését egy „érdekelt gazdasággal”.

Az érdekelt felek kapitalizmusaként is ismert Forbes az érdekelt felek gazdaságát úgy fogalmazta meg, hogy „az a fogalom, hogy egy cég minden érdekelt fél: az ügyfelek, az alkalmazottak, a partnerek, a közösség és az egész társadalom igényeinek kielégítésére összpontosít. 11.

Az érdekelt felek kapitalizmusának gondolata legalább 1932 óta létezik, és 2019 augusztusában a nagyvállalatok közel 200 vezérigazgatója is jóváhagyta. 12 Ezt azonban a The Great Reset keretében most felgyorsítják. Mint a dokumentumfilm megjegyezte, a WEF egy közösségi média bejegyzésén keresztül jósolt 2030-ban a világról. Közöttük:

  • Semmit nem birtokolsz - és ennek örülni fogsz.

  • Amit csak akar, bérel, és drón szállítja.

  • A nyugati értékeket a töréspontig tesztelték.

Az Egyesült Királyság miniszterelnökének, Boris Johnsonnak az új politikája is összhangban van a WEF céljaival. Ez magában foglalja a benzin- és dízelüzemű autók 2030-ig történő betiltását, a mellékutak járművekhez való hozzáférésének blokkolását és az új, mérföldenként fizetendő adókat, amelyek nagyon megdrágíthatják a vezetést. Majdnem olyan, mintha az Egyesült Királyság megpróbálná megszüntetni az autók tulajdonjogát.

Az autonóm vezetés lehet a következő forgatókönyv, amely ismét jó dolognak tűnik a felszínen, de végül az autonómia elvételét szolgálja. Az AI sokkal jobban fog vezetni, mint az emberek, magyarázza a dokumentumfilm, hogy végül az emberek többsége félni fog vezetni. Nem sokkal ezután az emberek egyáltalán nem vezethetnek autót.

„Hasznavehetetlen osztály” létrehozása

Yuval Noah Harari, a Jeruzsálemi Héber Egyetem történelem tanszékének professzora figyelmeztetett a mesterséges intelligencia veszélyeire, így a technológia számos módon megzavarhatja az emberi társadalmat és az emberi élet értelmét. 13 Az adatkolonializmus és a digitális diktatúra nagyon is reális lehetőség, csakúgy, mint a világ felosztása gazdag elitekre és másokra, akik végül „kizsákmányolt adatkolóniák”.

Példa nélküli egyenlőtlenség fog kialakulni, amikor egy „haszontalan osztály jön létre” - „haszontalan nem a barátaik és a családjuk szempontjából” - mondja Harari -, hanem a gazdasági és a politikai rendszer szempontjából haszontalan. Ezt a haszontalan osztályt pedig egyre növekvő szakadék választja el az egyre erősebb elittől. ”

Az Egyesült Államok és Kína között már folyamatban van egy mesterséges intelligencia-verseny, és a legtöbb más ország lemarad, megzavarva a globális egyensúlyt. Harari szerint: 14

„Gondoljon csak bele, mi lesz a fejlődő gazdaságokkal, ha Kaliforniában olcsóbb textíliát vagy autót gyártani, mint Mexikóban?

És mi lesz az országod politikájával húsz év múlva, amikor valaki San Franciscóban vagy Pekingben ismeri országában minden politikus, minden bíró és újságíró teljes orvosi és személyes történetét, beleértve minden szexuális szökését, minden mentális gyengeségét és minden korrupt ügyük?

Továbbra is független ország lesz, vagy adatgyarmat lesz belőle? Ha elegendő adat áll rendelkezésére, akkor nem kell katonákat küldeni az ország irányításához.

A Rockefeller Alapítvány pandémiás forgatókönyvet bocsátott ki 2010-ben

A Rockefeller Alapítvány és Bill Gates szintén a The Great Reset támogatója. 15 2010-ben a The Rockefeller Foundation kiadott egy jelentést „A technológia és a nemzetközi fejlődés jövőjének forgatókönyvei” címmel, amely forgatókönyvtervezéssel kutatja a technológia, a növekedés / fejlődés és a kormányzat által az elkövetkező évtizedekben játszott lehetőségeket. Az általuk részletezett forgatókönyvek egyike volt a világjárvány, némi kísérteties hasonlósággal a COVID-19: 16-hoz

„2012-ben végre elérte az a világjárvány, amelyre a világ évek óta számított. A 2009-es H1N1-től eltérően ez az új, vadlibákból származó influenzatörzs rendkívül virulens és halálos volt.

Még a világjárványra leginkább felkészült nemzeteket is gyorsan elárasztották, amikor a vírus szétterjedt az egész világon, és a világ népességének csaknem 20 százalékát megfertőzte, és mindössze hét hónap alatt 8 milliót megölt, többségük egészséges fiatal felnőtt.

A járvány halálos hatást gyakorolt ​​a gazdaságokra is: mind az emberek, mind az áruk nemzetközi mobilitása megállt, meggyengítette az olyan iparágakat, mint az idegenforgalom, és megtörte a globális ellátási láncokat. A helyben is általában nyüzsgő üzletek és irodaházak hónapokig üresen ültek, és nem voltak alkalmazottak és vásárlók sem. ”

A járvány folytatásával „a nemzeti vezetők szerte a világon rugalmasabbá tették a légköri szabályokat és korlátozásokat, az arcmaszkok kötelező viselésétől a testhőmérséklet-ellenőrzésekig a közösségi terek, például a vasútállomások és szupermarketek bejáratainál”.

Az állampolgárok fokozott tekintélyelvű ellenőrzése és felügyelete a pandémia vége után is folytatódott, és először a „nagyobb biztonság és stabilitás” fejében üdvözölték.

2020 decemberében a Rockefeller Alapítvány kiadta „Vissza az irányítást: Amerika válaszának visszaállítása a COVID-19-re” c. 17 Tanácsai között szerepel a COVID-19 tesztek felgyorsítása, beleértve az iskolásokat is - ez problémás forgatókönyv nemcsak a túlzott költségei miatt (4221 milliárd dollár az Egyesült Államokban 2021 februárjától júniusig), hanem a hibás eredményekből fakadó hamis pozitív eredmények miatt is  COVID-19 tesztek .

Lehetséges-e ez a fertőzések arányának szándékos növelése a további lezárások - és a szegények és a középosztály további gazdasági megsemmisítése - igazolása érdekében?

Mikor lehet a „tökéletes idő” a visszaállításhoz?

Ha lenne egy rejtett terv a globális felvásárlásra, a COVID-19 járvány tökéletes forgatókönyvet mutat be sikeréhez. Először egy probléma jön létre - a koronavírus felszabadul és globális járványt hirdetnek. Ezután reakció jön létre - mégpedig félelem. Ezt felszámolták és lezárások következtek, amelyek a vállalkozásokat bezárásra és a gazdaságok megsemmisítésére kényszerítették.

Az utolsó szakasz a „megoldás” megalkotása - ebben az esetben a munkanélküliek tömegei egyetemes alapjövedelmet kaphatnak, amelyet a Gates Microsoft és a Rockefellers által támogatott digitális személyi igazolványokra írnak jóvá, amelyeket a kezedbe ültetnek. Okos városok jönnek létre, a 24/7 felügyelet mellett. Ezt az 5G hálózatok kiépítése teszi lehetővé, amely a társadalom digitalizálásához, a felügyelethez és az adatgyűjtéshez elengedhetetlen „frissítés”.

Az ellenállás jelei azonban világszerte vannak, ideértve a Police for Freedom felvonulást, amelyre 2020 novemberében került sor Spanyolországban, hogy tiltakozzon az állampolgári szabadságjogok megsértése és a polgári szabadságjogok védelme érdekében. 18 A svédországi Stockholmban, 2020 novemberében megalakult Szabadság Világszövetség célja a világméretű szabadság előmozdítása is. 19.

Ezekben a bizonytalansági időkben egyesek a háborús ködben élnek -  a COVID háború ködében . Mégis  a ködön átlátás az első lépés a győzelemhez.

Sources and References: