Ebben a cikkben Jan Walter kiterjedt hivatkozásokkal leírja, hogy mely módszerek lehetségesek a lakosság beoltására, amikor az emberek egyre kritikusabbá válnak az oltásokkal kapcsolatban.

Amit csak az indít el, hogy az emberek 99,8% -ánál nem halálos betegség ellen hatalmas „oltást” folytatnak egy új típusú „vakcinával”, amely valójában az mRNS-en keresztüli génterápia. Úgy néz ki, mint a tudományos-fantasztikus és félelmetes, de a metódusok és technikák rendelkezésre állnak. Kérdés, hogy meddig engedjük?

Az oltásokat egyre jobban megvizsgálják, és a hűtés alternatívája

2019 januárjában a WHO [1] az oltáskritikusok növekvő számát a globális egészséget érintő első tíz fenyegetés egyikeként határozta meg, és a soha nem látott koronavakcinázási fiaskó [2] óta az oltást elutasítók száma valóban megsokszorozódott. Eközben a hagyományos orvosi világban is növekszik az ellenállás. De a WHO ötletgazdái továbbra is az irreális, legalább 70 százalékos oltási arány elérését szorgalmazzák.

Most több szakértő és volt mainstream újságíró, például John O'Sullivan figyelmezteti, hogy a hatalmas PCR-tesztkampány álcázott WHO-oltási program lehet. (lásd Principia Scientific ) [3] O'Sullivan a Johns Hopkins Egyetemen kifejlesztett új technológiára utal, amely lehetővé teszi a titkos oltások elvégzését PCR-teszt segítségével. (lásd Johns Hopkins Egyetem ) [4]

Johns Hopkins kutatói egy éles fogakat gazda belébe ásó parazita féreg ihlette apró, csillag alakú mikroeszközöket fejlesztettek ki, amelyek a bél nyálkahártyájához kapcsolódnak és gyógyszereket juttatnak a szervezetbe.

Ezek a „Theragrippers” néven ismert kis készülékek fémből és egy vékony alakváltó filmből készülnek. Hőérzékeny paraffinviasz borítja őket, és nem nagyobbak, mint egy-egy porszemcsék. (lásd az 1. képet)

1. kép: Terapeuták

 

Amikor a Theragripper paraffin bevonata eléri a testhőmérsékletet, az eszközök autonóm módon bezáródnak és a vastagbél falához tapadnak. Az elzáródás miatt az apró, hatágú eszközök behatolnak a nyálkahártyába, és a vastagbélhez kapcsolódnak, ahol tartják magukat, és fokozatosan kiengedik a gyógyszert a szervezetben. Végül a Theragripper elveszíti tapadását a szöveten, és normális gyomor-bél izomműködés révén eltávolítódik a belekből.

Megjegyzés : A Johns Hopkins Egyetem szerint a Theragrippereket valójában vattacsomóval adják be. (lásd a 2. ábrát)

2. ábra: Theraprippers egy pamut törlőn

A Johns Hopkins Egyetem kutatócsoportja 2020. október 28-án a Science Advances címlaptörténeteként közzétette az állatkísérletek pozitív eredményeit, megerősítve, hogy az új technológia hibátlanul működik:

Itt arról számolunk be, hogy a GI-paraziták által inspirált aktív mechanokémiai terápiás markolók vagy terápiás készülékek 24 órán keresztül életben maradhatnak az élő állatok gyomor-bél traktusában, autonóm módon kapaszkodva a nyálkahártya szövetéhez. Emellett figyelemre méltó hatszoros növekedést tapasztalunk az eliminációs felezési időben, a ripor által közvetített ketorolac tromethamin fájdalomcsillapító mediációval. Ezek az eredmények kiváló bizonyítékot szolgáltatnak arra vonatkozóan, hogy az alakváltó és önzáró mikroeszközök javítják a hosszú távú gyógyszeradagolás hatékonyságát.

 

3. ábra: Alakváltó Theragripper önzáró gyógyszeradagoló eszközként

Véletlenül Kínában a PCR-tesztet most análisan is elvégzik, mert az eredmények megbízhatósága jobb lenne, és természetesen ezt a gyakorlatot azonnal támogatják a nyugati mainstream médiák. (lásd: Business Insider ) [6]

Megjegyzés: Ha nem tudja elképzelni, hogy a kormány mérgező anyagokat adjon be önnek akarata ellenére és beleegyezése nélkül, gondoljon mindazokra a rémes kísérletekre, amelyeket utólag beengedtek az emberekbe, a Wikipedia szerint [7] a modern időkig is fennmaradtak. 2007-ben a CDC [8] még azt is elismerte, hogy 1955 és 1963 között 10-30 millió állampolgár fertőződött meg az SV40 rákkeltő anyaggal gyermekbénulás elleni oltással.

Az oltás, amely nem oltás, hanem génterápia

Leleplező videokonferencián [9] Dr. Judy Mikovits, ifjabb Robert Kennedy és Dr. David Martin elmagyarázza, hogy az mRNS vakcina jogi definíció szerint egyáltalán nem oltóanyag. Tévesen vakcinának hívják, hogy elrejtsék azt a tényt, hogy az állítólagos oltás valójában génterápia. Dr. Wolfgang Wodarg veterán orvos és epidemiológus a Rubikonnak cenzúrázott interjújában kijelentette: " Valójában ezt az" ígéretes "oltást az emberek túlnyomó többségének meg kell tiltani, mert ez géntechnológia!" Mary Holland, a Gyermekegészségügyi Védelmi Szervezet alelnöke és főügyésze figyelmeztet: „Az új oltástechnológiák új típusú vakcinák valószínűleg károsodásához vezetnek. Mivel még soha nem volt jóváhagyott mRNS vakcina, valójában nem tudjuk, hogy fog kinézni egy ilyen kár. Mivel az oltásokat olyan gyorsan fejlesztették ki, és a klinikai vizsgálatok olyan rövidek, a hosszú távú kár teljesen ismeretlen. ”

 

Ami különösen borús, hogy a túlnyomó többség nem is tudja, mit tesz az mRNS vakcina a testében. Egyszerűen vakon oltják be őket, annak ellenére, hogy egyre több független, sőt ortodox orvosszakértő figyelmeztet rá. (lásd az orvosok a világ minden táján, figyelmeztetnek az mRNS oltásra ) [10] Ebben az összefüggésben emlékeztetni kell arra, hogy az amerikai modeRNA Therapeutics vállalatot nem oltóanyaggyártóként alapították 2010-ben, hanem GenTech cégként. A sok Monsanto-botrány példája világossá teszi, hogy a géntechnológia nem a fajok védelmét szolgálja, hanem a hatalom megszerzését. A rejtett menetrend a fajok genetikai módosítása a szabadalmaztatásuk vagy a birtoklásuk érdekében. Henry Kissinger volt amerikai külügyminiszter egyszer azt mondta: "Aki irányítja a magot, az irányítja a világot." (Lásd a sajtóportált ) [11]

Mi a következő lépés? Szabadalmaztatják-e testünket, miután genetikailag manipuláltak minket az mRNS-vakcinával?

Dr. Carrie Madej , [12] több mint 19 éves tapasztalattal rendelkező belgyógyászati ​​szakember azt állítja, hogy a COVID-19 vakcina valójában egy trójai faló lehet az emberek szabadalmaztatására, mert megváltoztatja a DNS-ét. A Phys.org brit tudományos folyóiratban 2020 januárjában megjelent cikk szerint [13] megerősítették, hogy a módosított RNS közvetlen hatással van a DNS-re. A következő rész különösen riasztó: „Különböző kutatócsoportok most együtt dolgoznak annak megvizsgálásában, hogy ez milyen hatással lehet a DNS-molekulára. Azt már tudjuk, hogy az R hurokrégiók aktív géneket tartalmazó DNS-szekvenciákhoz kapcsolódnak, és ez kromoszómatörésekhez és a genetikai információk elvesztéséhez vezethet. "Riasztó az a tény is, hogy a vezető oltóanyaggyártók, mint például a Pfizer, figyelmeztetik az alanyokat, hogy az oltás után ne szaporodjanak (lásd Pfizer, 132. o. ) [14 PDF]

Ez megerősíti a gyógyszergyárat, hogy az mRNS vakcina negatív hatással lehet az emberi szaporodásra, és ennek ellenére oltasson be!

Következtetés:Aki ismeri egy kicsit a történelmet, az tudja, hogy a genetikai kísérletek és az emberi kísérletek nem újdonságok. Noha a modern eugenika a 19. századból ered, az állami és társadalmi beavatkozások, valamint a szaporodásra gyakorolt ​​hatások ötletei, intézkedései és indoklásai már az ókorban ismertek. Ezek már megtalálhatók Platón „Politeia” -jában, amely azonban csak az állami kiválasztásra és az oktatásra korlátozódik. A reneszánszban hasonló gondolatmenetek találhatók Thomas Morus „Utopia”, Francis Bacon „Nova Atlantis” és Tommaso Campanella „La città del Sole” című társadalmi utópikus írásaiban. De mivel a józan ész ösztönösen ellenzi az ilyen beavatkozásokat, a létesítmény mindig is igyekezett megtévesztő címkékkel leplezni valódi szándékait.

A nácik például az eugenikát "örökletes egészségtudományként" vagy "örökletes gondozásként" emelték ki, hogy vonzóvá tegyék a tömegek számára, és ma ugyanezt a betegnapirendet adják el nekünk egy új "oltással", hogy megmentsenek minket egy gyanú szerint járvány.

 

Források:

[1] https://web.archive.org/web/20200812085538/https://www.who.int/news-room/feature-stories/ten-threats-to-global-health-in-2019

[2] https://www.legitim.ch/post/schockierende-bilder-beh%C3%B6rden-verschweigen-massenhaft-corona-impfsch%C3%A4den

[3] https://principia-scientific.com/are-pcr-tests-secret-vaccines/

[4] https://hub.jhu.edu/2020/11/25/theragripper-gi-tract-medicine-delivery/

[5] https://advances.sciencemag.org/content/6/44/eabb4133

[6] https://www.businessinsider.com/microbiology-professor-china-anal-swab-test-covid-19-makes-sense-2021-1?r=MX&IR=T

[7] https://en.wikipedia.org/wiki/Human_subject_research

[8] http://web.archive.org/web/20110307094146/http:/www.cdc.gov/vaccinesafety/updates/archive/polio_and_cancer_factsheet.htm

[9] https://www.bitchute.com/video/4fVFgHXPELoO/

[10] https://tinyurl.com/y32qpl74

[11] https://www.presseportal.de/pm/62556/3331518

[12] https://banthis.tv/watch?id=5f176746677a7f01e9302af6

[13] https://phys.org/news/2020-01-rna-effect-dna.html

[14 PDF] https://pfe-pfizercom-d8-prod.s3.amazonaws.com/2020-11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020.pdf

https://besthirdetes.hu/tudasfa/az-oltast-elutasitokat-pcr-teszt-segitsegevel-lehet-beoltani-erositette-meg-a-johns-hopkins-egyetem.html