Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Dr Lee Merritt: A Koronavírus Elleni Védőoltás Egy Csapda!

2021. február 02. - Andre Lowoa

Dr. Lee Merritt 1995 óta dolgozik az ortopédiai és gerincsebészeti magánrendelésben, az Arizonai Orvosi Szövetség igazgatóságában tevékenykedett, és az Amerikai Orvosok És Sebészek Szövetségének korábbi elnöke.

 

9 évet szolgált a haditengerészetinél orvosként és sebészként.

 

A szabad piac egész életen át tartó szóvivőjeként Dr. Merrittnek lehetősége volt megjelenni a John Stossel show-ban, hogy az Obamacare (egészségügyi kommunizmus amit Obama talált fel - a szerk.) ellen szóljon. Újabban számos rádióműsorban jelent meg, ahol a Covid-19-et, a maszkok hiábavalóságát, valamint az orvosi „technokraták” egyéb hazugságait és mulasztásait tárgyalta. Legutóbbi beszédét az "Orvosok A Katasztófára Való Felkészülésért" -nál, a "Sars-CoV2 És Az Orvosi Technokrácia Felemelkedése" címmel széles körben megtekintették a YouTube-on.

 

süti beállítások módosítása