Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A Hős Útja film - A Lélek Bátorsága

2021. január 22. - Andre Lowoa

Kétperces magyar előzetes: https://youtu.be/DP5HqOyOoAU | A hős útja minden sikeres élet, az összes élvezetes és bestseller film és regény titka! „A Hős Útja – A Lélek Bátorsága” egy olyan inspiráló Show More


„A Hős Útja – A Lélek Bátorsága” egy olyan inspiráló film, ami elvezet minket a végső Hős Útjára, az önfelfedezés és önmegvalósítás útjára. Rettenthetetlen sárkányok lekaszabolása és rejtett kincsek feltárása közben azt tapasztalhatod meg, hogy amit az életben leginkább keresel, elérhetőbb és közelebb van, mint gondolnád. De mégis hogyan?

A 20. század elején Joseph Campbell tanulmányozta az emberiség ősi történeteit, a világ mitológiáit. Egyedülálló kutatása során egy közös mintát fedezett fel minden elbeszélt történetben, és ezt „Hős Útjának” nevezte el. Ez a minta átszövi mindannyiunk életét és minden kasszasiker filmnek is a titka. A minta ismerete lehetőséget ad, hogy jobb életet éljünk.

A Hős Útja minden kasszasiker film titka!

Ha éppen nincs időd végignézni, 10p30s-ig a lényeg benne van. Szereplők listája és kiegészítő PDF-ek a leírás legvégén található cikkben!

süti beállítások módosítása