Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az Új Világrend 12. rész.-Az Új Világrend rövid összefoglalása, a Rockefeller terv végrehajtása.

2020. december 27. - Andre Lowoa

Az Új Világrend 12. rész-Az Új Világrend rövid összefoglalása, a Rockefeller terv végrehajtása napjainkban from Horváth Zoltán on Vimeo.

A Covid járvány utáni világról van szó ebben a részben. A kapitalizmus kudarcot vallott, egy Marxista világrendszer jön létre.Megszűnik a magán tulajdon.Nincs semmid és boldog leszel.-ezt hirdetik.
Mivel érik el? Egy különleges szerződés kötéssel az emberekkel. A világállamtól sok mindent kapsz, de ennek fejében le kell mondanod dolgokról.
Kapsz: pl. alapjövedelmet, eltörlik a hiteleidet- le kell mondanod pl. a magán vagyonaidról, be kell oltatnod magad pl. a covid vakcinával. Ezek csak példák. Az emberi élet totálisan átalakul.
Hát ez az Új Világrend amiről a magyar politikai vezetőink is beszélnek az első videóban!!!- Orbán Viktor, Szíjjártó Péter stb.
Ezen a linken nézheted meg politikusaink nyilatkozatát:

youtube.com/watch?v=6W39B...

Akarod ezt a szép , új világot, akkor elérkezett a te időd. Ha nem akarod, akkor ÉBRESZTŐ!!!

süti beállítások módosítása