Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Hendrik Streeck: " "Meg kell állítanunk a túldramatizálást". Hendrik Streeck ezért a normális életbe való visszatérést javasolja.

2020. október 14. - Andre Lowoa
Európa TOP-Virológusa, Professzor Dr. Hendrik Streeck, aki az úgynevezett Heinzberg-tanulmányban elsőként végzett gyakorlati kutatást egy koronavírussal fertőzött gócpontban Európában, követeli a járványügyi korlátozások feloldását, és a megszokott élethez való azonnali visszatérést.

 

A koronavírus okozta halálozás a valóságban jóval alacsonyabb az eredetileg vártnál, a társadalom eltúlzott félelemben él: "Meg kell állítanunk a túldramatizálást". Hendrik Streeck ezért a normális életbe való visszatérést javasolja.

 

A Bonni Egyetemi Kórház Virológiai Intézetének igazgatója, Európa vezeteő TOP-virológusa, Professzor Dr. Hendrik Streeck kritizálja, hogy Németországban túlzott a félelem a koronajárvány elleni küzdelemben. A COVID-19 betegség kockázata mára könnyen kiszámítható, és ma már semmi nem legitimizálja az eltúlzott és korlátozó politikai intézkedéseket - mondta Streeck Hamburgban.

 

Jelenleg teljesen normális a halálozási arány Németországban is.
A 2018-as hőhullámban és a 2017-es influenzahullámban sokkal egyértelműbben látszott a túlzott elhalálozás. "Komoly vírussal van dolgunk, de ezt a vírust már nem szabad túl dramatizálni."

 

Streeck rámutatott, hogy a koronával fertőzött emberek halálozása jóval alacsonyabb volt, mint tavasszal attól tartottak. "Ez a vírus csak néhány ember számára végzetes. Csakúgy, mint sok más vírus is." - mondta Streeck.

 

A tudomány növekvő felismerésének köszönhetően bátorságot kell merítenünk: A tárgyakon keresztül szinte egyáltalán nincsen átfertőződés. A szokásos mindennapi életben, így üzletekben - például a kiskereskedelemben – alacsony a fertőzés kockázata.
A legtöbb fertőződés teljesen tünetmentes volt. A fertőzöttek csupán öt százalékának lenne szüksége egyáltalán klinikai ellátásra, sokkal kevésbé pedig akár intenzív orvosi ellátásra.

 

A koronavírustól való félelem gyakran irracionális. Túl gyakran a legkisebb, másodlagos kockázati tényezők válnak a politika és média fő témáivá. "A vírus túlságosan politikaivá vált, bár valójában nem szabadna, hogy politikai eszköz legyen" - panaszolta a virológus.

 

Professzor Streeck a válság és a pánik mód megszüntetésére szólít fel, a vírus megközelítésében át kell térnie a normális kockázatkezelésre, mint az élet számos más kockázatával szemben is tesszük azt. A félelem keltése helytelen út, mert megosztja a társadalmat és gyengíti a felelős tudatosság elfogadását. A fertőzések számára nem lehet a fő hangsúlyt fektetni.

 

Szemmel kell tartani a betegség valódi kitörését is, ezzel a fekvőbeteg-ellátás foglaltságát és az intenzív terápiás ágyak elfoglaltságát. A megfelelően meghatározott küszöbértékek így szigorúbb intézkedéseket írhatnak elő a mindennapi életben.
Streeck figyelmeztet arra a tévhitre, hogy az ember valahogy legyőzhetné ezt a vírust. Ezt még a legdurvább lezárással sem lehetne elérni. A második után egy harmadik és negyedik fertőzéshullám is következik majd. Egy állandó hullámzásban leszünk. El kell fogadnunk azt, hogy ez a vírus is az életünk normális részévé válik."

 

De ettől nem szabad megijednünk, a vírus egyszerűen itt van, nemcsak idén ősszel, hanem jövő nyáron is és az elkövetkező évtizedekben is velünk lesz. Streeck rámutat arra is, hogy egyetlen egy vírussal, a himlővel szemben sikerült az emberiségnek egy vírust vakcinával felszámolni.

 

Forrás:



Szlovákiának több mint ötmillió lakosa van - antigén-tesztnek vetik alá, amelyből az állam mintegy 13 millió darabot rendelt. A tesztelés eredménye 15 perc elteltével már kiértékelhető. Az akció további részleteit várhatóan a vasárnapi kormányülés után hozzák nyilvánosságra - közölte a szlovák miniszterelnök.

Matovic szerint az egész országban mintegy 6000 tesztelési helyet alakítanak ki, a szám lényegében megfelel a választói körzetek számának. Egy-egy tesztelőhelyeken átlagban hét emberre lesz szükség. Az akció lebonyolításába a hadsereget is bekapcsolják.

süti beállítások módosítása