Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Koronavírus és más járványok jönnek ... Ébredjen! ... Az Antikrisztus nagy megpróbáltatásának kapuján vagyunk ... Az események kronológiája a béke korszakáig

2020. július 19. - Andre Lowoa



Dr. Wodarg saját honlapján a következőképpen foglalja össze szakmai véleményét a most kialakult helyzetről:
Egészségügyi megítélés: Arra, hogy az emberek egészsége rendkívüli veszélyben forogna, se hiteles adat, se nyilvánvaló ok nem áll fenn [az Egészségügyi Világszervezetet, mely az adatok nagy részét kiadja, 85 százalékban privát emberek és vállalatok, elsősorban gyógyszergyárak finanszírozzák].
Kétségbevonhatatlan tények: A még lehívható [még nem törölt] statisztikák szerint a halálesetek és az egyes országokban éppen zajló influenzajárványok az ilyenkor megszokott normális lefolyást mutatják. A szezonális influenza-járvány most is úgy zajlik, ahogy mindig szokott. Ezeknél a járványoknál most is és a múltban is mindig kimutatható volt a koronavírus jelenléte (7-15 százalékban). A koronavírusoknak, influenzavírusoknak és a többi vírusnak is állandóan változniuk kell, ez az állandó változás lényük alapvető tulajdonsága. Vagyis, "új" vírusok felbukkanása minden időben teljesen normális dolog.
A koronavírus kimutatására szolgáló tesztek megbízhatóságáról: A teszteket sok helyütt, pl. Olaszországban, szelektív módon a súlyos betegeknél alkalmazzák, ami alkalmatlanná teszi őket egy járványveszély kimutatására. Az alkalmazásra kerülő teszteket a WHO két (!) nap alatt fogadta el, ami példa nélkül álló, és szakmailag elfogadhatatlan. A WHO (Egészségügyi Világszervezet) anyagilag a Gates-alapítványtól függ. Ezen, eleve erősen kérdéses tesztek és hibás alkalmazásuk nélkül nem lenne semmilyen ok a szükségintézkedésekre. A nem bizonyított világjárványról készült – többnyire manipulált – képek egyedül a félelemkeltésre szolgálnak.
A politikai helyzet: A nyilvánosság figyelmét elterelik a félelemkeltő képekkel, és az egyoldalúan tudósító média támogatásával megtévesztik. Aki ez ellen fel meri emelni a szavát, azt kegyetlenül megtámadják, megrágalmazzák, egzisztenciálisan, erkölcsileg tönkreteszik.
Itt adok meg néhány linket és érvet, melyekkel személyi jogaiknak szakmailag nem igazolt, jogtalan korlátozása ellen védekezhetnek:
– 1. Prof. Dr. Karin Mölling virológus: "A koronavírus nem súlyos halált okozó vírus! A pánik-keltés a probléma."
– 2. Prof. John P.A. Ioannidis, Stanford: "A Covid-18 vírust az évszázad járványának nevezték el. Holott az évszázad legnagyobb megtévesztésének kellene hívni. A kormányok és felelős vezetők megbízható adatok nélkül hoznak súlyos döntéseket."
– 3. IQWIG (a minőségért és a gazdaságosságért felelős intézet az egészségügyben): "Az újfajta koronavírus (SARS-CoV-2) képes egy influenzához hasonló betegséget (Covid-19) előidézni, ami rendszerint enyhe lefolyású. De néhány embernél tüdőgyulladáshoz vezethet. A jelenlegi tudásunk szerint az újfajta koronavírus ugyanúgy terjed, mint a megfázás- és influenzavírusok."
– 4. Hendrik Streeck virológus: "Németországban naponta 2500 ember hal meg. Az elmúlt három hétben (21 x 2500 = kb. 50 ezer halott) mindössze 12 halottnál találtak kapcsolatot a Sars-2 vírushoz."”
– 5. Stefan Hockertz, immunológus und toxikológus: A SARS-CoV-2 koronavírus veszélyességét tekintve hasonló az ismert influenzáéval, amiket a korábbi évekből már ismerünk. „A korona nem pestis, nem ebola, sőt még a kanyaró is veszélyesebb nála.”

Egy másik nagyon ismert szakember, aki feladatának tekinti, hogy az embereket felvilágosítsa és felrázza, Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi nemzetközileg elismert mikrobiológus, többszörösen kitüntetett kutató és infektológus, aki első megszólalásával rögtön óriási feltűnést keltett: A Corona-Krise: Prof. Sucharit Bhakdi erklärt warum die Maßnahmen sinnlos und selbstzerstörerisch sind (Korona-krízis: Prof. Sucharit Bhakdi elmagyarázza, hogy az intézkedéseknek miért értelmetlenek és önrombolók) című videó-interjújában mondta e súlyos szavakat: „Téves következtetéseket vonnak le a hatóságok, kísértetjátékot űznek a lakossággal, ami nagy, helyrehozhatatlan károkat fog okozni. Az az állítás, hogy egy új vírussal állunk szemben, a kezdetektől azt a benyomást keltette bennem, hogy itt valamit rávetítenek erre a helyzetre. Az emberek életét és egzisztenciáját teszik kockára, hogy egy valójában nem létező, egy állítólagos veszélyt elkerüljenek. A most hozott intézkedések az egész lakosság számára katasztrófát idéznek elő. Hatalmas károkat, de semmilyen hasznot nem fognak hozni. – Koronavírusok emberemlékezet óta körülöttünk és bennünk vannak, és az orvostudományban elhanyagolható szerepet játszanak. A legtöbb fertőzött (mintegy 98 %) nem lesz komolyan beteg. Egyedül a krónikus, idős emberekre jelentenek veszélyt, akiknek már vannak szív- és tüdőproblémáik. – Az az állítás, hogy a COVID-19 egy különösen veszélyes vírus-variáns, nemzetközileg összegyűjtött esetadatok kritikátlan és hamis értelmezéséből ered. Valójában minden arra utal, hogy COVID-19 alapvetően nem különbözik ártalmatlan társaitól. – A most hozott intézkedések önpusztítóak, és ha a társadalom elfogadja őket, akkor kollektív öngyilkossághoz vezetnek.”





Az orosz koronavírus védőoltást tíz nap múlva kezdik beadni embereknek - mondta Kirill Dmitriev, a Russian Direct Investment Fund vezetője a Rossiya-24 TV csatornán.

Ez lesz a világon az első beadott védőoltás. Az év végére nagyjából 10 millió oltást fognak gyártani havonta.

Oroszország jelenleg tárgyalásokat folytat Brazíliával és Indiával, mivel lehet, hogy ott is fogják gyártani a védőoltásokat. Húsz további ország szintén érdeklődést mutatott a védőoltás gyártása iránt. Több mint öt ország működik együtt Oroszországgal az ügyben.

A moszkvai Burdenko katonai kórház befejezte az utolsó orvosi vizsgálatot az oltással kapcsolatban, melyet önkénteseken hajtottak végre. A védelmi minisztérium jelentette, hogy nem észleltek semmilyen eltérést vagy mellékhatást. Az eredmény az volt, hogy minden önkéntes immunis lett.

A katonaság azért vesz részt a védőoltás kifejlesztésében, mert az orosz hadseregnek tudományos és klinikai potenciálja van az ügyben.


https://gloria.tv/post/znDRn1rEm4Pe16RvHyEiijJm1

Szakemberek egybehangzóan azt állítják, hogy megérkezett a koronavírus-járvány új hulláma, a vírus újra a nyakunkon van. Ezt jelzi, hogy Európa több országában ismét szigorítanak, Spanyolországban kétezer fölé emelkedett az új esetek száma, Oroszországban megduplázódott a meghaltaké és Németországban újra országos a járvány.

süti beállítások módosítása