Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Koronavírus járvány - micsoda véletlenek!

2020. január 27. - Andre Lowoa

- 2019 októberben Bill Gates alapítványa csúcstalálkozót szervez a nemzetközi elit számára, ahol egy pandémiát (világjárványt) szimulálnak KORONAVÍRUSSAL alig pár hónappal a valódi járvány kitörése előtt...
- Gates alapítványa olyan intézményeket támogat, melyek koronavírussal kapcsolatos kutatásokat szabadalmaztatnak már 2015 óta...
- Gates kezében van az a biotech cég is, mely a napokban kezdi meg az oltóanyag kifejlesztését...
- a mostani járvány a vuhani nagybani piacról indul el, ami félórányi autóútra van Kína legmagasabb biztonsági fokozatú víruskutató laborjától, melyben Ebola, SARS és koronavírusokkal kísérleteznek....
- az állítólag állati eredetű vírus elejétől fogva terjed emberről-emberre...
- a Netflix 2020 január elején mutatja be új Pandémia sorozatát óriasjárványokról - és most kezdődik a kínai újév is, amikor tömegek kelnek útra és mennek mindenfelé, terjesztik a járványt Sok a véletlen. Túl sok. Linkek: https://www.dailymail.co.uk/health/ar... https://www.infowars.com/bill-and-mel...

 

Budapest-Pécshttps://pcworld.hu/pcwlite/google-keresesi-talalat-koronavirus-tajekoztato-273835.html

Magyarországi gyógyszertárban: ma voltam és max. 5 db/fő szájmaszkot vehetsz!
>

2020. 01. 30, Csütörtök

Láttam a koronavírus áldozatait. Kínában az utcákon rengeteg halott test feküdt. Láttam, hogy a vírus olyan erős, mint annak idején a pestis vagy a kolera járvány volt. A Szűzanya könnyes szemekkel hajolt le a halottakhoz, és közben így szólt:

„Gyermekem, ezt a vírust mesterségesen hozták létre. Kína nagy ellenfelet jelent egyes országoknak, ezért ezt a fegyvert vetették be ellene. Sok ártatlan áldozata van a vírusnak és bizony mondom, hogy ez a vírus el fog terjedni Európában is. A vírusnak egyelőre nincs ellenszere. Lesznek olyan emberek, akik feltalálják a vírus ellenszerét, de már késő lesz. Imádkozzatok, mert ez csak a kezdet!”

 

A Szűzanya elvitt egy olyan helyre, ahol különböző növényeket láttam. Erre ő így szólt:

„Leányom, amit itt látsz, az mind gyógynövény. Elérkezett az idő! Minden gyermekemet felszólítom arra, hogy gyűjtsenek otthonukba gyógynövényeket, amelyekből teát is készíthetnek. Annak idején mindent lediktáltam nektek (más választottjaimon keresztül), csak utána kell nézzetek. A gyógynövények lesznek a ti igazi ellenszeretek a járványok, vírusok ellen. Mennyei Atyátok tudta előre, hogy melyik növénynek milyen szerepe lesz a ti életetek védelmében.”

Mária Magdolna


Távozzatok Tőlem

2020. 01. 31, Péntek

Ma ezt az evangéliumi részt olvastam. Sokszor nem értettem, hogy Jézus mire értette ezeket a mondatokat:

„Uram, Uram, nem a te nevedben prófétáltunk, nem a te nevedben űztünk ki démonokat, és nem a te nevedben tettünk sok csodát? De akkor kijelentem nekik: Sohasem ismertelek titeket. Távozzatok tőlem, ti gonosztevők! (Mt 7, 22-23)

Az Úr váratlanul megjelent előttem és mielőtt felelt a kérdésemre, különböző helyekre vitt el engem. A következő szektákba volt betekintésem: jehova tanúi, baptisták, adventisták, pünkösdisták, hit gyülekezete, szcientológia, new age, metodisták stb... Láttam, hogy a vezetők kezükben tartották a Szentírást, majd különböző karizmákat gyakoroltak a híveik felett. Mögöttük egy piros függöny volt, egy színpad, amely tele volt ördögökkel. Láttam, hogy a bukott angyalok mozgatták a szálakat észrevétlenül. Jézus így szólt:

„Bizony mondom neked, hogy ők nem a Mennyei Atyám akaratát cselekszik. A Szentírásból olyan mondatokat emelnek ki és magyaráznak félre, amelyek az emberek füleit csiklandozzák. Ha megnézed a gyülekezetek pásztorait, akkor láthatod, hogy a legtöbben nem élnek életszentségben. Természetesen vannak kivételek, akik valóban életszentségre törekszenek. Minden ilyen vallás mögött a Mammon rejtőzik. Számtalan szekta erőszakosan próbálja téríteni az embereket, mert szándékai mögött érdekek vannak. Az ördögök karizmákkal ruháznak fel egyes embereket, hogy a híveiket meggyőzzék vallásuk hitelességéről. Álcsodák történnek ezeken a helyeken, ahol az emberekre nem valódi szabadulás vár, hanem még több lánc. Ő reájuk mondom, hogy nem ismertelek titeket, hiszen ők Egyházamat megvetik. Tanításaimat pedig félre dobják kedvük szerint. A szenvedést elutasítják, és közben csak a dicsőségre vágynak. Ám nem tudják, hogy a dicsőség helyett a kárhozat tüze vár rájuk.”


Mária Magdolna





2020. február 2. Az Úr Jézus…

„Nyisd ki a Szentírást!”

Erre a részre nyílt ki: Máté 18, 19: „Azt is mondom nektek: Ha ketten közületek valamiben egyetértenek a földön, és úgy kérik, megkapják mennyei Atyámtól.”

Az Úr Jézus folytatta: „Nagyon imádkozzatok, hogy hazátokat ne érje el a vírus! Ha eleget imádkoztok, nem fogja elérni.

Sokan halnak meg ezekben a percekben. Imádkozzatok értük, hogy megkapják a jó halál kegyelmét!”

 

Szentírási megerősítés: Máté 25, 45-46: Bizony mondom nektek, amit a legkisebbek valamelyikével nem tettetek, velem nem tettétek. Ezek örök büntetésre mennek, az igazak meg örök életre.”

 


2020.febr. 7: Wuhanban egy biológiai fegyver került ki. Nem tiszta koronavírus, hanem a HIV vírus és egy koronavírusfaj mesterséges keresztezéséböl lett elöállítva. 22 városban több mint 100 millió ember van jelenleg karanténban Kínában. A vírus csak szándékosan kerülhetett ki, nagy valószínüséggel a kínai hadsereg Wuhanban müködö, a háttérhatalom számára biológiai fegyvereket elöállító, illegális laboratóriumából. A vírus azért lehet teljesen tünetmentes két hétig, mert a HIV-hoz hasonlóan kiüti az immunrendszert, s amire az immunrendszer észbe kap, szétszaporodik a szervezetben. Ez riasztóan hangzik, de nem jelenti automatikusan azt, hogy tönkre is teszi a szervezetet. A kínai orvosok most HIV ellenes szerekkel próbálják csökkenteni a terjedését:

HIV- és influenza gyógyszerek keveréke lehet a koronavírus elleni fegyver

A halálozási arány állítólag magasabb a közönséges koronavírusfajokétól, bár sok, a médiumokban mutogatott videó - amin emberek percek alatt összeesnek és meghalnak - hamis, ergo a háttérhatalom jóval súlyosabbnak akarja mutogatni a vírust mint ami valójában. Vírustól nem lehet percek alatt összeesni és meghalni, rossz színészkedés az egész. A valós halálozási aránya nem nagyobb egy súlyosabb influenzajárványétól.

Wuhanban élö ír tanárgyerköc beszámolója a karanténon belülröl:

Idöközben kihozták Kínából, jelenleg Angliában van karanténba zárva 14 napra.

A háttérhatalom most azon mesterkedik, hogy az USA-ban és Európában is szétterjesszék a vírust, a kínaihoz hasonló óriási karanténok jöjjenek létre, hogy aztán omlaszthassák a nemzetközi pénzügyi rendszert. Aggódjatok legföképp a bankbetétjeitek miatt!

 

2020. február 8: Ilyen vírus lett kiengedve: eredetileg denevéreken elöforduló koronavírus HIV-vel keresztezve.

https://link.springer.com/article/10.1007/s00705-010-0729-6

"Testing of the ability of bat ACE2 proteins to mediate pseudovirus HIV/BJ01-S and live SARS- CoV infection"

Authors and Affiliations

 

State Key Laboratory of Virology, Wuhan Institute of Virology, Chinese Academy of Sciences (CAS), Wuhan, 430071, Hubei, China

Az utolsó nagy megválaszolandó kérdés: vajon kik engedhették ki a wuhani laboratóriumból? Maguk a kínaiak a kínai kommunista párt parancsára, vagy pedig a wuhani labor tudósai CIA-ügynökök voltak, s a szálak Trumpékhoz vezetnek, akik közismerten tönkre szeretnék tenni Kínát is. A kutatáson kínai-amerikai-ausztrál nemzetközi kutatócsoport dolgozott:

Department of Pharmacology, University of Minnesota Medical School, Minneapolis, MN, 55455, USA

2020. február 10.: Egy hong-kongi újság szellöztette meg, hogy a kínaiak magyarázatot kérnek az USA-tól azt illetöen, miért talált a kínai titkosszolgálat az evakuált wuhani amerikai konzulátus területén, a földbe temetve, biológiai fegyverek szállítására alkalmas speciális konténereket. Az újságcikkböl (itt) ezt az infot idöközben cenzúrázták, de az átkopírozott eredeti cikk megmaradt egyes internetes fórumokon, pl. itt:

https://www.nairaland.com/5673558/us-behind-coronavirus-says-russia

Ha ez így van, márpedig miért ne lenne így, hisz a sertésinfluenzát 2009-ben is az amerikai elnöki gép vitte Mexikóba, akkor van miért aggódni - a kínai bosszú miatt! Amúgyis valahogy túl logikátlan volt, hogyha a vírust tényleg a kínaiak engedték volna ki, akkor azt miért épp wuhanban tették volna, teljesen magukra terelve ezzel a gyanút. Viszont ha az amerikaiak tolvaj-logikáját követjük, akkor teljesen ésszerü, hogy wuhanban engedték ki, teljesen a wuhani biológiai laboratóriumra terelve ezzel a gyanút. Úgy néz ki, a szél az amerikai konzulátus felöl fúj!! Ök engedhették ki a vírust a wuhani halpiacra, majd pedig az amerikai sajtó lehozta a kínaiakat derogáló cikkeit, hogy a wuhani halpiacon denevéreket is árusítanak, amiket a kínaiak megesznek, azért terjedhetett rá a vírus az emberekre is stb.


Kínai bosszú vagy a sajátjai takarították el?

Meghalt dr. Frank Plummer mikrobiológus, aki ezeknek a Fort Detrick-ben elöállított biofegyver-disznóságoknak mint a HIV, SARS, sertésinfluenza(H1N1) vagy az ebola "leghíresebb szaktekintélye" volt a BBC szerint.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-51317386

"recognised for leadership roles in the Sars, H1N1 flu and Ebola epidemics"

Frank Plummer - kanadai tudóst, a koronavírus-nyomozás kulcsfontosságú kanadai szakértöjét, úgy gyilkolták meg Afrikában?

(Frank Plummer – Canadian Scientist Key To Coronavirus Investigation Assassinated In Africa?)

https://greatgameindia.com/frank-plummer-canadian-lab-scientist-key-to-

 


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=195:2016-06-24-05-12-59&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58#comments



https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

süti beállítások módosítása