Hogy így próbáljanak nyomást gyakorolni Kínára, melynek Kasmír a "hátsó udvarában" fekszik, s Kína is könnyen belekeverhetö lett volna a konfliktusba. Pakisztán Kínával ápol jó kapcsolatokat, India pedig az USA-val. Milyen "elegáns" lett volna erösen meggyengíteni Kínát, amennyiben az belekeverödött volna egy nagy konfliktusba Indiával. Az USA lett volna a nevetö harmadik.

Kína ellenzi a koreai újraegyesítést, nem akar a szomszédságában egy erös, egyesített, USA-szövetséges Koreát. Nem volt véletlen tehát, hogy az indiai-pakisztáni konfliktus nem sokkal a Trump-Kim Dzsong-un csúcstalálkozó elött lobbant fel, s rögvest ki is aludt a csúcstalálkozó után. Kína nem ijedt meg az USA-tól, nem hagyta zsarolni magát. A Trump-Kim Dzsong-un csúcstalálkozó Vietnamban kudarccal végzödött.

 

 

Negyven indiai katona halt meg februárban ebben a kasmíri robbantásos merényletben, melyet Pakisztánra kentek, s melynek hatására késöbb a háború szélére sodródott az indiai-pakisztáni helyzet:

 

2019.2.14

Robbantásos támadás ért egy félkatonai kocsioszlopot Kasmírban, legalább 40 indiai fegyveres meghalt

https://444.hu/2019/02/14/robbantasos-tamadas-ert-egy-felkatonai-kocsioszlopot-kasmirban-legalabb-40-indiai-fegyveres-meghalt

 

Holott valójában a CIA-nak dolgozó afgán mudzsahedin elemensek követték el úgy, hogy India lényegében beengedte ezeket Kasmírba, s hagyta, hogy elkövessék a merényletet.

Pakisztán késöbb teljesen ártatlanul lett megvádolva.

Amikor tavaly júniusban elöször találkozott Trump Kim Dzsong-un-al,  egy titokzatos ballisztikus rakéta röppent fel Washington államból. Egy nukleáris hamis zászlós támadás lett megkísérelve, melyet Kínára kentek volna, lásd a Trumpék igazi ellensége Kína c. írást.

A jelenlegi koreai csúcstalálkozó ideje alatt pedig Kína "hátsó udvarát" próbálták meg lángra robbantani az amerikaiak úgy, hogy belekeverjék Kínát egy nagy konfliktusba Indiával.

Az észak-koreai rezsim már régóta titkos kapcsolatokat ápol az amerikai neokon körökkel, a CIA Észak-Kóreából futtatja többek között az amfetamin-származék bizniszét, és több más mocskos tevékenységét is. Trump és Kim Dzsong-un ugyanahhoz a szabadkömüves hálózathoz tartoznak. Kína viszont továbbra is útjában áll a koreai újraegyesítésnek, nem engedi, hogy Észak-Kórea is nyíltan kapitalistává és amerikabaráttá váljon.

 

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=286:2019-03-12-10-01-03&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58