Mikrohullámú-adóantennák minden 200 méteren és szatellitek tízezrei fogják 2020-re egy teljesen új formájú mobiltelefon-sugárzással a föld felületének minden négyzetcentiméterét lefedni, jószándékú orvosok és tudósok tiltakozása ellenére. Ez a földön minden életet el fog pusztítani.

A mobiltelefon ötödik generációja négyszázezerszer nagyobb teljesítményű lesz, mint a második generáció (GSM-standard vagy 2G) volt, mellyel 1992-ben a digitális telefonálás korszaka beköszöntött – és több mint 100-szor nagyobb, mint a mostani 4G-standard. Valójában nem a gigantikus mértékben növekvő adatmennyiség az oka, amiért a mobiltelefon-ipar az 5G-vel egy újabb technológiai forradalmat akar keresztülvinni; hanem az, hogy „az élet minden területét digitalizálni akarják” [ezt a célt minden ország kormánya, legyen bal vagy jobboldali, naponta hivatalosan bejelenti; nem furcsa, hogy kivétel nélkül minden ország politikusai, vezetői támogatják ezt a célt, sőt minden egyéb előtt a legnagyobb prioritást ennek adják?], és a virtuális globális „felhőt” egymással összekötni – természetesen kábel nélkül. Ez az a sokat dicsőített cél, amire állítólag az emberiségnek ma a legnagyobb igénye van, és ami nélkül menthetetlenül a „sötét középkorba” hullik vissza.
Mivel a politikusok áldásával már 700 milliárd dollárt invesztáltak arra, hogy a vezeték nélküli kommunikációt kiépítsék, mind az ipar, mind az intézmények azt beszélik be nekünk, hogy milyen jó lesz nekünk, ha majd a világon mindenütt néhány másodperc alatt le lehet tölteni egy egész HD-minőségű mozifilmet, és automata kocsiban lehet közlekedni.

Az 5G úgynevezett milliméterhullámokat használ egészen 200 GHz értékig. Csakhogy a 20 GHz feletti mikrohullámokat a bőr már elnyeli, és a növények levelei is felfogják, emiatt tehát az ipar újabb kihívások előtt áll. Az 5G nem képes átjutni a falakon se, és csak rövid távolságokon belül használható, mivel a rádióhullámokat a számtalan akadály beárnyékolja, visszaveri és elnyeli. Magyarul: ez az új technológia olyan masszív infrastruktúra kiépítését követeli, amilyet az emberiség eddig még soha nem látott. Számítások szerint a lakótelepeken minden tucat lakóházra egy mobiltelefon-antenna jön, és még a lakatlan területeken is kétszáz méterenként kell egyet-egyet felállítani. [Gondoljuk csak el, már ma sem költözik senki szívesen sugárzó építmények közelébe, áramvezetékek mellé, alá stb.]
Utcalámpák, helységnévtáblák, telefonpóznák, garázstetők, házsarkok – a jelentősen kisebb 5G antennákat csaknem mindenhol fel tudják szerelni, amire a használatához szükség is lesz. Mindez a jövőben rendkívüli mértékben megnövekedett sugárterhelést fog jelenteni minden élőlény számára!

Amerikában már 2017-ben megkezdődött az 5G tesztelése (és például a német autópályákon is tesztelik már a vezető nélküli autókat); így a mobiltelefon-üzemeltetők azt tervezik, hogy 2020-ra általánosan bevezethetik az 5G rendszert – vagyis nagyon komolyra fordult a dolog.
De egyes helyeken, mint például Kaliforniában már most is komoly a helyzet, mégpedig a szárazság és hőség okozta állandó tűzveszély miatt. Ezért felszólították a polgárokat, hogy ne hagyjanak száraz faágakat, lombokat magukon a növényeken, vagy a földön heverni. Ez még érthető, de az a hír már megüti az ember fülét, amikor kaliforniai áramszolgáltatók bevallják, hogy a gyártelepükön néhány esetben az okozott tüzet, hogy elfelejtették az élő növények lombjait, ágait megfelelő méretre visszavágni!
Vagyis: az 5G technológia milliméterhullámait a levelek elnyelik. Ez azt jelenti, hogy energiájukat felveszi a levél, és ezáltal pici mértékben felmelegszik. Ez a pici mérték azonban nagy szárazság, és hőhullámok idején elég ahhoz, hogy a száraz növényzet lángra kapjon! [Lehet, hogy már most is ez az oka a kaliforniai tüzeknek, hiszen arrafelé már nagy ütemben tesztelik ezt az új technológiát?] Arról már nem is beszélve, hogy nem tudni, mennyivel lesznek még betegebbek a növények, ha leveleik állandóan ki lesznek téve az 5G-sugaraknak.

Az embernek ugyan nincsenek levelei, de bőre igen. És az emberi bőr, hasonlóan a levelekhez, csaknem teljesen elnyeli az 5G milliméterhullámait. Még a WHO is azt állítja – a mobiltelefon-ipar szakértőinek adatai alapján –, hogy ez előnyt jelent az emberi test számára [!], mert így a sugárzás nem hatol be olyan mélyen a szövetekbe és az agyba, így a belső szervek jobban védve vannak. Mindez persze azt feltételezi, hogy a bőr nem életfontosságú szerv! [De akkor miért kell az UV-sugárzás ellen védeni, miért figyelmeztetik az embereket egész nyáron át, hogy ne tartózkodjanak sokat a napon?!]
A WHO és a mobiltelefon-üzemeltetők által pénzelt szakértőcsoportok, és az ő elképzeléseiket gondolkodás nélkül elfogadó és követő politikusok véleményének ellentmondanak a független szakértők. Dr. Mercola a világ legbefolyásosabb, az emberek egészségével foglalkozó internetes honlapján azt írta, hogy az 5G-ben használt milliméterhullámok a felelősek sok szem- és szívprobléma, fájdalom vagy immungyengeség fellépéséért (amit állatokon végzett kísérletek már egyértelműen igazoltak is): „Ez a sugárzás 1-2 mm mélyen hatol be az emberi szövetbe, ezen kívül ezeket a hullámokat a szem szaruhártyájának felszíni rétegei is abszorbeálják.”
Az 1-2 milliméter mélyre való behatolás azonban azt jelenti, hogy az 5G-sugárzás a vért is masszívan befolyásolja! Ráadásul a vér 95 százalékban vízből áll, és a víz a legfontosabb és legjobb információhordozó, amit csak a természet ismer (a laboratóriumokban már olyan komputerekkel kísérleteznek, melyek szilícium helyett vízből készített „aggyal” üzemelnek). Tehát pont a testnedvek, melyek szerveztünk számára a legfontosabb információkat tárolják és vezetik, lesznek súlyosan károsítva az 5G-milliméterhullámú sugárzással! (És itt nem csak a vérre és a nyirokra gondolunk, hanem arra a „folyékony szervre”, amit a tudósok nemrég (2018. áprilisában jelentették be a New York University School tudósai) fedeztek fel közvetlenül a bőrünk alatt elhelyezkedve. Ebben az interszticiumban [szövet közötti szerv] az a különleges, hogy folyékony, és az egész testen keresztülvonul. Eddig éppen ezért nem fedezték fel, mert a laboratóriumi vizsgálatokat azzal kezdik, hogy a szervekből és a szövetekből minden folyadékot eltávolítanak, és ily módon eddig ezt a rendkívül érdekes folyékony szervet is eltávolították még a kutató vizsgálatok előtt.)
Csakhogy a vér nem csak vízből, hanem öt százalékban vízben oldódó anyagokból: vérsejtekből, tápanyagokból és többtízezernyi baktériumból is áll. De azt senki nem tudja, és megjósolni sem lehet, hogy ezek a normális baktériumok a sugárzás hatására mivé fognak majd mutálódni. Dr. Mercola arra figyelmeztet, hogy az 5G-sugárzás hatására a világméretű antibiotika-rezisztencia okozta dráma fel fog erősödni, mert sok baktérium (köztük például az E. coli) ilyen milliméterhullámú sugarak hatására megváltozik, és ezáltal még rezisztensebbé válik.

Az embernek a bőrében kettőtől négy millióig terjedő verejtékmirigye van, melyek a felhámréteg alatt az irhában fekszenek [az emberi bőr az epidermiszből (felhám) és az ezalatt fekvő dermiszből (irha, azaz a bőr kötőszöveti rétege) tevődik össze]. És ezért ezek a verejtékmirigyek az 5G-sugárzás hatására „fel fognak forrni”, mert antennaként vonzzák magukhoz a milliméterhullámokat – erre a következtetésre jutott Yuri Feldman fizikaprofesszor a jeruzsálemi Héber Egyetemről. Ezek és az ezekhez hasonló meggondolások vezettek oda, hogy neves kutatók és orvosok azt követelik, hogy mielőtt az emberiséget egy „gigantikus ellenőrizhetetlen kísérletnek” teszik ki, előbb az új technológiát vessék alá egy mindent átfogó, alapos vizsgálatnak.
Feldmans kolléganője, Dr. Yael Stein egy 2016-ban nyilvánosságra hozott nyílt levelben ezeket írta az 5G-technológiáról: „Amennyiben ezek a készülékek és antennák felállításra kerülnek, mi mindannyian, és köztünk a társadalom egészségileg leginkább sebezhető tagjai is, ki leszünk téve ennek a folyamatos sugárzásnak: csecsemők, állapotos nők, betegek és elektromosságra különösen érzékeny emberek. … Új betegségek jelennek meg fizikai fájdalmakkal és eddig ismeretlen neurológiai zavarokkal. … Könnyen ki lehet majd mutatni az 5G-technológia és e specifikus betegségek közötti összefüggést, ami további jogi kérdéseket is fel fog majd vetni.”

A mobiltelefonálás az 1980-as években indult el „hódító” útjára. Az első analóg készülékekkel még egyszerűen csak telefonálni lehetett. Ez volt az 1G, az első generáció. Ezt követte a GSM-standard, a 2. generáció, ami már digitális volt, és szöveget is tudott írni. Főleg a fiatalok fedezték fel és használták ettől kezdve kommunikálásra két ujjukat a személyes találkozások, beszélgetések helyett. A harmadik generációval már internetezni is lehetett, így a mobiltelefon komputerré változott át, s rengeteg ember, főleg a fiatalok számára a legfontosabb „testrésszé” vált. Ebben az időszakban a képek és klippek lejátszása vált a mobilok fő felhasználási területévé. De mivel időközben [a dörzsölten kivitelezett rászoktatás eredményeképpen] a mobil internet-felhasználók egyre többen lettek, és egyre függőbbé váltak az ú. n. szociális világhálóktól, mint például a Facebook-tól, még ennél is erősebb és gyorsabb technológia terjedt el: a negyedik generáció drótnélküli kommunikációja. Ezzel mára odajutottunk, hogy mindenütt összeszemetelhetjük magunkat képekkel és videókkal a virtuális felhőből, azaz az internetről. Mára a normális telefon-beszélgetések már csak piciny részét teszik ki a mobil adatforgalomnak.
És miután a mobiltelefon-üzemeltetők mobil-függővé tették [ami mára már kezd ugyanolyan veszélyessé válni, mint a drog- vagy alkoholfüggőség] az emberiség túlnyomó részét, bebeszélhették az egész világnak, hogy az ember ma már nem életképes az „ultraminőségű videofilmek drótnélküli villámgyors letöltése és az automata gépkocsik használata nélkül”, ami miatt az emberiség számára az 5G bevezetése elkerülhetetlenné vált.

Hogy az 5G-mobiltelefon újfajta milliméterhullámú sugárzása mekkora pusztítást fog okozni a föld egész élővilága számára, az néhány szakemberen kívül senkit nem érdekel, különösen a politikusokat [és a zsinati szekta vezetőit nem].
Lloyd Burrell, a mobiltelefon-sugárzás egyik amerikai szakértője hívta fel a figyelmet arra, hogy még „a víz is, ami a mennyből esik, radioaktív lesz”. [Erről van saját tapasztalatom: éveken keresztül megfigyelhető volt, hogy a legkisebb eső is sokkal többet jelent a növények számára, mint a mindennapos kiadós locsolás. Ez utóbbi éppen csak arra volt képes, hogy életben tartsa a növényeket, de fejlődésükre már alig volt pozitív hatással. Most viszont fordított lett a helyzet: az eső inkább árt, mint használ a növényeknek, a locsolás többet segít nekik, mint bármilyen csapadék, persze annyit nem, mint a korábbi esők, de annál mindenképpen többet, mint a mostani csapadék.]
Az esőcseppek ugyanis szintén abszorbeálják az 5G hullámait. De még ez sem minden. Burrell még azt is kimutatta, hogy a növények levelei a milliméterhullámú sugárzás hatására több stressz-proteint termelnek, amit például a búza sarjhajtásain végzett kísérletek már be is bizonyítottak. Senki sem tudja megjósolni, hogy a mindent lefedő globális 5G-sugárzás milyen mértékben fog az élelmiszernövényekre hatni, és ezzel az emberiség élelmezését befolyásolni. „Ember és állat élete függ a növényektől, mint táplálékforrásuktól. A milliméterhullámok olyan táplálékot nyújthatnak számunkra, ami alkalmatlan a fogyasztásra”, írja Burrell.

[Mindez egy olyan világban történik, ahol a parasztoknak még azt is előírják, hogy mekkora és milyen formájú uborkát szabad termelniük. Ahol jószerivel nincs már az életnek olyan területe, amit ne szabályoznának, az embereknek ne írnák elő, hogy mit szabad és mit nem megtenniük, enniük, inniuk, mivel kötelező gyermekeiket beoltatniuk stb. – természetesen mindezt csakis az „ő érdekükben”. És akkor olyan dolgokat, melyek már egy kétéves gyermek eszével felfoghatóan is, bizonyíthatóan súlyos károkat okoznak az élőlényeknek, és visszafordíthatatlanul beavatkoznak a természetbe, az egész föld összes országának közéleti és vallási vezetői, függetlenül pártállásuktól, hitüktől, vallásuktól, nemzeti tradícióiktól, egyemberként támogatnak, tesznek kötelezővé: ez emberi ésszel teljesen felfoghatatlan! Ilyen feladatot csakis a Sátánnak már teljesen alávetett lények teljesíthetnek!
Több diplomás embertől hallottam, hogy ma már nincs szükség atomrobbanásra, vagy harmadik világháborúra ahhoz, hogy az emberiség kioltsa önmagát, elég egy mágneses vihar, vagy egy nagy áramhálózat kiesése, és az emberiség teli éléskamrák előtt éhen hal, mert nem fogja tudni a kamrák ajtaját kinyitni. Ahogy az a nő is majdnem meghalt egy elektromosan bezárt kocsiban, melyben kézzel se az ablakokat letekerni, se az ajtókat kinyitni nem tudta. Az emberiség építi az új Bábel tornyot, rendületlenül, a végletekig hisz saját eszében és erejében – csak Teremtőjében és mindenek Fenntartójában, Mozgatójában nem… Mindez napról napra közelebb viszi a világot a János apostol által látott és leírt ezeréves birodalomhoz, Isten országához, amit azonban Krisztus Urunk csak a mostani föld elpusztulása után állít fel!

„Az egész földnek ugyanaz volt a nyelve és ugyanazok voltak a szavai. Amikor keletről elindultak, Sineár földjén találtak egy nagy síkságot és ott letelepedtek. Így szóltak egymáshoz: "Gyertek, csináljunk téglát és égessük ki." A tégla épületkő gyanánt szolgált, a szurok pedig kötőanyagul. Azután így szóltak: "Rajta, építsünk várost és tornyot, amelynek teteje az égig ér. Szerezzünk nevet magunknak, és ne szóródjunk szét a földön!" Akkor az Úr leszállt, hogy megnézze a várost és a tornyot, amelyet az emberek építettek. Így szólt: "Nézzétek, egy népet alkotnak és egy nyelvet beszélnek. Ez csak a kezdete tevékenységüknek. Ezután semmi sem lesz nekik lehetetlen, aminek a megvalósítását elgondolják. Ezért szálljunk le és zavarjuk össze nyelvüket, hogy senki ne értse a másik nyelvét!" Az Úr tehát szétszórta őket onnét az egész földön, s abba kellett hagyniuk a város építését. Ezért nevezik azt Bábelnek, mivel az Úr ott zavarta össze az egész föld nyelvét és onnét szórta szét őket az Úr az egész földön.” (Ter 11,1-9)]

(forrás: https://www.zeitenschrift.com/artikel/5g-mobilfunk-globaler-mikrowellenherd-ohne-entrinnen)
http://katolikus-honlap.hu/1801/klima.htm