Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kínai, orosz, pakisztáni – katonai együttműködés a terrorizmus ellen

2018. augusztus 24. - Andre Lowoa

1. A Kínai Népi Felszabadítási Hadsereg katonái, a 2018-as békemisszió megnyitó ünnepségén, mely a Sanghaji Együttműködési Szervezet tagországainak nemzetközi terrorizmusellenes hadgyakorlatát nyitotta meg, az oroszországi Chebarkul gyakorlótéren, – 2018. augusztus 24-én. (Fotó: IC)

– Közös hadgyakorlat Oroszországban, melyen a 3 ország katonái, a terrorizmus elleni harcot gyakorolták –

2. A Kínai Népi Felszabadítási Hadsereg katonái, a 2018-as békemisszió megnyitó ünnepségén, mely a Sanghaji Együttműködési Szervezet tagországainak nemzetközi terrorizmusellenes hadgyakorlatát nyitotta meg, az oroszországi Chebarkul gyakorlótéren, – 2018. augusztus 24-én. (Fotó: IC)

3. Az Orosz Fegyveres Erők katonái a 2018-as békemisszió megnyitó ünnepségén, mely a Sanghaji Együttműködési Szervezet tagországainak nemzetközi terrorizmusellenes hadgyakorlatát nyitotta meg, az oroszországi Chebarkul gyakorlótéren, – 2018. augusztus 24-én. (Fotó: IC)

4. A Pakisztáni Fegyveres Erők katonái a 2018-as békemisszió megnyitó ünnepségén, mely a Sanghaji Együttműködési Szervezet tagországainak nemzetközi terrorizmusellenes hadgyakorlatát nyitotta meg, az oroszországi Chebarkul gyakorlótéren, – 2018. augusztus 24-én. (Fotó: IC)

5. Az Orosz Központi Hadseregcsoport parancsnoka, Alexander Lapin vezérőrnagy (jobbra) a Béke Misszió 2018 megnyitó ünnepségén, a Sanghaji Együttműködési Szervezet tagállamainak nemzetközi terrorizmusellenes hadgyakorlatán a Chebarkul Képző bázison, Oroszországban, – augusztus 24-én 2018. (Fotó: IC)

6. A 2018-as béke-misszió, a Sanghaji Együttműködési Szervezet tagországainak nemzetközi terrorizmusellenes gyakorlata, a 2018. augusztus 24-én, a Chebarkul gyakorló téren. (Fotó: IC)

CRI China Plus – SzRTI

süti beállítások módosítása