A 2018. június 10-én, seattlei helyi idö szerint hajnali négykor kilött atomrakéta titka. Igen, egy újabb nagyon sötét ügy, és igen, egy újabb hamis zászlós atomtámadás hiúsult meg.

 

Az eset elött két nappal, 2018. június 8-án egy fura hír járta be a világsajtót:

 

2018.6.8.

Chinese Hackers Steal Unclassified Data From Navy Contractor

https://www.nytimes.com/2018/06/08/us/politics/china-hack-navy-contractor-.html

Bizalmas adatokat loptak el kínai hackerek az amerikai haditengerészettől

http://www.atv.hu/kulfold/20180608-bizalmas-adatokat-loptak-el-kinai-l

Nagy mennyiségű, rendkívül bizalmas adatot loptak el kínai kormányzati hackerek az amerikai haditengerészetnek dolgozó egyik vállalkozó számítógépéről - írta a Washington Post amerikai lap meg nem nevezett amerikai tisztségviselőkre hivatkozva Az ellopott adatok között szerepeltek amerikai tengeralattjárókra tervezett szuperszonikus, hajók elleni rakétákra vonatkozó tervek is. Az adatlopás januárban és februárban történt - közölték a Washington Posttal a folyamatban lévő nyomozásra tekintettel nevük elhallgatását kérő tisztségviselők.

 

Bár az állítólagos adatlopás még január-februárban történt, a róla szóló hír furcsa mód csak négy hónappal késöbb látott napvilágot. Mint késöbb kiderült, az idözítés egyáltalán nem volt véletlen, hanem egy jól átgondolt pszichológiai hadmüvelet része volt, mert amennyiben a két nappal késöbb, Washington állam felett kilött rejtélyes amerikai atomrakéta célba ér, az esö se mosta volna le a kínaiaikról a hozzá nem értö nyilvánosság szemében, hogy nem ök hekkeltek meg egy amerikai atomrakétát, s idéztek elö vele atomtámadást. Holott úgy néz ki, a rakéta valójában amerikai elnöki parancsra lett kilöve, melyet aztán Kínára (kínai hekkerekre) kentek volna, hogy az meg akarja hiúsítani a Trump-Kim Dzsongun csúcstalálkozót, s amely incidens aztán ürügyet szolgáltatott volna Trumpéknak, hogy megtámadják Kínát. A világot újból az amerikai hadsereg (haditengerészet) pozitívabb, emberbarátabb elemensei mentették meg a nagy pusztítástól azzal, hogy megakadályozták, az a kilött rakéta célba érjen!

Hogy egy atomrakéta egyáltalán ki lett löve, arról a világ talán tudomást se szerzett volna, hacsaknem egy Greg Johnson nevü meteorológus nem üzemeltet idöjárást megfigyelö webkamerákat a Seattle-töl északra elterülö, Skunk Bay (Skunk-öböl) mentén fekvö szigeteken, s azok június 10-én helyi idö szerint hajnali négykor nem készítenek felvételeket egy "rejtélyes akármiröl", ami teljesen úgy nézett ki, mint egy kilött ballisztikus rakéta!

 

2018.6.12:

Rejtélyes objektumot figyeltek meg egy Washington állambeli sziget felett, a hadsereg tagadja, hogy rakéta lenne

(Mystery object spotted over Washington state island, military denies missile launch) http://www.foxnews.com/us/2018/06/12/mystery-object-spotted-over-washington-.html

http://cliffmass.blogspot.com/2018/06/was-there-unannounced-missile-launch-on.html

 

Pedig pontosan az volt, egy tengeralattjáróról kilött ballisztikus rakéta. A Skunk öböltöl nem messze található az amerikai haditengerészet ballisztikus rakéták kilövésére alkalmas, Ohio típusú tengeralattjáróinak bázisa:

https://en.wikipedia.org/wiki/Naval_Submarine_Base_Bangor

 

Érdekes volt figyelni az alternatív médiumokban megjelenö dezinformációkat is az esetröl. Az amerikai katonai titkosszolgálat által üzemeltetett info-dezinfo oldal, a veteranstoday.com, nevetséges módon még azt is meg próbálta letagadni, hogy a felvételeken egy rakéta látható!

Aztán megjelentek olyan röhejes dezinformációk is, hogy az ott vagy egy repülö, vagy egy helikopter a felvételeken! Teljes komolysággal!

Az érintett meteorológus, Greg Johnson, a következö nyilatkozatot tette: https://twitter.com/skunkbayweather/status/1006195784352583685

My cams pick up airplanes all the time... I can guarantee this is NOT an airplane. They fly buy much higher and have a whole different signature..... I'll grab a plane image and share it.

"A kameráim rutinszerüen vesznek fel arra haladó repülögépeket. Garantálhatom, az ott nem egy repülögép. Azok sokkal magasabban repülnek, s teljesen más lenyomatot hagynak a felvételeken."

Aztán jött a "meglepetés". A Trump táborába tartozó, az elmúlt idöben nagy dérrel-dúrral felfuttatott Qanon nevü info-dezinfo ügynök - akit a Time magazin nemrég a 2018-as év 25 legbefolyásosabb internetes személyiségei közé sorolt - elismerte, hogy az ott bizony egy tengeralattjáróról kilött ballisztikus rakéta volt, melyet állítólag "kínai hekkerek" kerítettek hatalmukba, s a ballisztikus rakétával az amerikai elnöki gépet próbálták lelöni, mely azokban az órákban épp Szingapúr felé tartott a Trump-Kim Dzsongun csúcstalálkozóra.

https://twitter.com/qanon76/status/1006683226096766980

Utóbbi állításnak csak az a szépséghibája, hogy ballisztikus rakétával nem lehet mozgó célpontot lelöni.

(tessék megfigyelni egyébként, hogy Qanon egy fekete, "mindent látó" sátán-szemet használ ikonképként a twitteren: )

 

Ha az a rakéta célba jut, s valahol egy hatalmas atomrobbanás következik be, azt azonnal Kínára fogták volna, hogy meg akarja hiúsítani a szingapúri csúcstalálkozót.

 

Kína egyébként tényleg ellenzi, hogy Észak-Kórea átkerüljön a nyugati táborba, s azóta a körmére is nézett egy picit Kim Dzsong Unnak:

2018.7.12.

Trump egy nagyon kedves levelet kapott Kim Dzsonguntól

https://444.hu/2018/07/12/trump-egy-nagyon-kedves-levelet-kapott-kim-dzsonguntol

Donald Trump nagyon kedvesnek minősítette a levelet, és úgy fogalmazott, hogy nagyszerű az előrehaladás. Ám a levélben nem esik szó arról, hogy Észak-Korea bármiféle konkrét lépést is tett volna az ország atomfegyver-mentesítése érdekében.

Kim Dzsongun-nak mindig is remek volt a kapcsolata a CIA-val, ezt már nem is maszkírozza, s hogy mégse történik elörelépés a Trump-Kim Dzsongun találkozó óta, az Kína befolyásának köszönhetö.

 

Az Egyesült Államok minden jel szerint "elébe akart menni a dolgoknak" egy világkonfliktus azonnali kiprovokálásával Kínával. Washingtonban ugyanis attól tartanak, hogy Kína idövel katonailag legyözhetetlenné válhat:

2018. 7. 6.

Kína háború megnyerésére és az USA leigázására törekszik kiszivárgott kínai katonai dokumentumok szerint

(China's military reforms to 'WIN A WAR' and overtake the US revealed in leaked memo)

https://www.express.co.uk/news/world/984716/World-War-3-China-military-Trump-

Márpedig a két ország kapcsolata hova tovább, egyre rosszabb a köztük mostanában dúló kereskedelmi háború miatt is. Az Egyesült Államok például a napokban jelentette be, hogy további 200 milliárd dollár értékü kínai termékre tervez védövámot kivetni.

60 ezer termék megvámolását tervezi az Egyesült Államok

https://www.portfolio.hu/gazdasag/60-ezer-termek-megvamolasat-.html

S idézve Donald Tusk, az Európa Tanács elnökének nemrég tett kijelentését, mely szerint "a kereskedelmi háborúk a történelem folyamán sokszor változtak már át fegyveres konfliktusokká", teljesen logikussá és érthetövé válik, miért akartak Trumpék elébe menni a dolgoknak, s egy hamis-zászlós atomtámadással "idö elött" háborúba keveredni Kínával, s tönkretenni azt.

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=237:2018-07-18-15-36-16&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58