Az elmúlt hetekben szerencsére nem történtek drámai dolgok, viszont folytatódott a jelenlegi, nyugat-központú világrend további bomlasztása, leszalámizása, s a terep további elökészítése a putyini, ENSZ-központú NWO felé. Aki régi olvasója a pokolraveluk.com-nak, annak ez semmi új. Csak az zajlik jelenleg a világban, ami itt már 2015-ös írásokban "megjósoltatott" ... Igaz, nem oly drámaian, mint eredetileg gondoltuk, de most már zajlik.

 

A Totális pénzügyi-gazdasági összeomlás (veszélye) 2015-16-ban c. írásból:

Egy nagyon ravasz terv van megvalósulóban, amely – ha sikerül nekik kivitelezni – csödbe fogja vinni az összes globális nagybankot. Továbbá az Európai unió, az Európai Központi Bank, az Egyesült Államok, az Amerikai Központi Bank (a FED), a NATO, az euró, az amerikai dollár pár éven belül mind-mind történelemmé válhat, amennyiben a terv sikerül.

 

Meg kell jegyezni, hogy a legjelentösebb lépést, a totális pénzügyi összeomlást továbbra se voltak képesek véghez vinni. Pedig az ezt megelözni hivatott lépés, a totális tözsdei összeomlás elöidézésére volt egy kísérlet idén februárban is:

2018.febr.2:

666 pontot zuhant a Dow tözsdeindex

(Dow plunges 666 points -- worst day since Brexit)

http://money.cnn.com/2018/02/02/invest

2018. febr 5:

Brutális zuhanás az amerikai tözsdéken – soha nem volt ilyen

http://www.atv.hu/kulfold/20180205-brutalis-zuhanas-az-

 

Az elmúlt hetekben megkezdték a NATO szétbomlasztását:

NATO-csúcs: Az Egyesült Államok kilépésével fenyegetozik Trump

Breaking: fenyegeto bejelentést tett Trump a NATO-csúcs zárónapján

 

Korábban kisiklatták a nyugati tagállamokat tömörítö G7-es csúcstalálkozót:

Trump visszavonta a a G7-csúcs zárónyilatkozatának támogatását

 

 

A Totális pénzügyi-gazdasági összeomlás (veszélye) 2015-16-ban c. írásból:

Kik tehát ezek az álnemzeti NWO-s pártok, és mik a jellemzöik? A redefininggod.com cikke szerint négy fö jellemzöjük van:

 

1. „Konzervatívak“

2. „Erösen jobboldaliak“

3. „Populisták-nacionalisták“ (álnacionalisták)

4. „Euro-szkeptikusak“

...

Némelyek baráti kapcsolatokat ápolnak Oroszországgal.

...

Olaszországban a Beppe Grillo vezette euro-szkeptikus „Öt csillag mozgalom“, amely már most nagyon népszerü.

...

 

2018.5.23.

Az Öt Csillag Mozgalom jelöltjét kérte fel kormányalakításra az olasz elnök

 

https://444.hu/2018/05/23/az-ot-csillag-mozgalom-jeloltjet-kerte-fel-kormanyalakitasra-

 

Ez is bekövetkezett!

 

Bár azért szerencsére itt se minden úgy alakult, ahogy gondoltuk volna. Franciaországban például 2017-ben meg lett akadályozva, hogy az oroszbarát Le Pen lány hatalomra kerüljön. A választás meg lett hamisítva EU-s nyomásra. Magyarországon pedig nem a Jobbik, hanem a FIDESZ lett a háttérhatalom által támogatott, oroszbarát jobboldali-fasiszta NWO-s párt. Magyarországon amúgy minden megy a terv szerint. Nagy-Britanniában pedig lebögött a Brit Függetlenségi Párt a legutóbbi választásokon, viszont sikerült nekik véghezvinni a BREXIT-es népszavazást, a Theresa May kormányba viszont bekerült több EU-ügynök csúcspolitikus, magát Theresa May-t is beleértve ...  Az Antikrisztus-figyelö 2016-2020-be írtam még 2016-ban:

A másik jelentös BREXIT-párti személyiséget, Boris Johnssont (miniszterelnök lett volna), Michael Gove EU-német párti konzervatív vezetö politikus golyózta ki a Konzervatív Párton belül, majd késöbb maga Gove is ki lett szavazva. Jelenleg két nö verseng a miniszterelnöki székért, Theresa May EU-német párti belügyminiszter (aki viszont állítólag köpönyget fordított, s most már állítólag ö is BREXIT párti) és a valódi BREXIT-támogató Andrea Leadsom.

Ez a dráma is most éli a végkifejletét. Theresa May titkoban EU-párti, és lényegében "felhigította" a BREXIT-et oly mértékig, hogy Nagy-Britannia lényegében csak formálisan lépne ki az EU-ból 2019-ben, s valójában minden menne tovább a régi mederben, amennyiben a May által kialkudott feltételek szerint "lépnének ki". Trumpék ezért most nemcsak utóbbit akarják megakadályozni, hanem May-t is meg akarják buktatni, majd Boris Johnsont akarják ültetni a miniszterelnöki székbe. Ennek a taktikának volt a kezdölépése, hogy Johnson lemondott a külügyminiszteri székröl, hogy így kezdjék el a May-kabinet destabilizálását:

Johnson szerint még megmenthető a brexit

https://hirtv.hu/hirtvkulfold/a-tavozo-kulugyminiszter-szerint-meg-megmentheto-a-brexit-2464658

Nem késő még megmenteni a brexitet – erről szónokolt Boris Johnson távozó brit külügyminiszter parlamenti beszédében. Johnson szerint Theresa May tárgyalási technikája Brüsszellel túl puha és nyomorúságos helyzetbe hozza vele Nagy-Britanniát.

 

S végül egy jó hír. Az elmúlt hetekben súlyos vereséget szenvedett az NWO titkos, koncentrációs táborokat építö stratégiája az USA-ban.

Míg az EU-ban a muzulmán menekülteket akarják táborokba zárni ...

(s ki más mint a fasiszta olasz "ötcsillagos" kormány érte ezt el)

https://444.hu/2018/06/29/a-zart-taborok-tervezgetese-nyugtatta-meg-europa-vezetoit

Zárt táborokban koncentrálni őket

...

A terv ugyanis az, hogy akit kiszednek egy EU-ba tartó csónakból, azt majd ilyen EU-n kívüli táborba vagy átvilágító létesítménybe viszik, nem pedig egy EU-s kikötőbe.

 

... addig az USA-ban az illegális bevándorlókkal, ill. azok gyerekeivel próbálták tenni ugyanezt:

 

https://444.hu/2018/06/19/artatlan-gyerekek-szenvedese-aran-szigoritana-trump-a-bevandorlast

Táborokba zárt gyermekek

2018. április 19-töl május 31-ig a hivatalos adatok szerint 1995 kiskorút, köztük száznál is több,  négy évesnél is fiatalabb gyermeket vettek el szüleiktöl. Bár Donald Trump a közfelháborodás láttán igyekszik úgy tenni, mintha erröl a demokraták tehetnének, mert az ö kormányzásuk alatt elfogadott törvények szellemében járnak el, ez nem igaz. Nincs olyan amerikai törvény, amely alapján el kéne venni a gyerekeket az illegális bevándorlóktól.

https://zoom.hu/hir/2018/06/19/anyat-akarom-szuleiktol-

Az amerikai sajtóban az elmúlt napokban több rejtett kamerás felvétel is napvilágot látott a fogvatartott gyerekekröl.

Kiderült az is, hogy a Walmart egyik használaton kívüli üzletében 1500, 10 és 17 év közötti fiút tartanak fogva. A The Los Angeles Times újságírói „tiszta, hatalmas betonpadlózatú” helynek írták le a 72 ezer négyzetméteres épület belsejét. Egy biztonsági ör szerint 42 mobilvécé van a helyszínen és a fogvatartottakra három orvos jut. Nincs viszont pszichiáter, és az ott dolgozók külön képzést sem kaptak. A börtönhasonlatot pedig erösíti, hogy az épületben soha nem kapcsolják le a lámpákat. A látogatást Jeff Merkley demokrata szenátor vezette, aki több politikussal együtt a CNN-nek elképesztönek nevezte a körülményeket.

 

A témát a CNN június 14-én tüzte elöször "címlapra":

https://edition.cnn.com/2018/06/14/us/inside-immigrant-children-shelter

Az NWO-s titkos terv szerint a muzulmán menekültek illetve az illegális bevándorlók begyüjtésére hivatkozva koncentrációs táborok épülnek majd, melyekbe viszont késöbb mindenkit begyüjtenek, aki valamiért "nem tetszik" a putyini-fasiszta NWO-s világkormánynak, s lemészárolják öket.

 

Ezen soron írójának már hosszabb ideje tudomása van erröl a sötét tervröl, s természetesen nem fogom be a számat, hanem aktívan küzdök ellene. Az a szlovák IP címes hozzászóló, aki ezen az amerikai internetes fórumon megírta azt a provokatív hozzászólást arról, hogy Jeff Merkley szenátort nem engedték be a fogva tartott gyerekekhez a brownsville-i walmartos-táborban, jelentem, az én voltam :)

https://www.godlikeproductions.com/forum1/message3850490/pg1

Még három nappal az elött, hogy a téma terítékre került volna a CNN-en.  Az internetes kommunikációmat nagyon magasrangú amerikai ballibes vakolókanalasok is figyelik, s többek közt én voltam az, aki erre a témára szándékosan ráirányítottam a figyelmüket. Jó tudom, nem hiszed el, s talán ez így is van rendjén.

De egy dolgot jegyezz meg. A Duterte úr a Fülöp-szigeteken NWOs-cionáci népirtást "tesztelget" c. írásban a következöket írtam még 2017 februárjában:

A tisztelt olvasó pedig ne feledje, globális népirtás készül azokban a gomba mód szaporodó, fránya stadionokban, bevásárlóközpontokban stb. Az emberiség 90 százalékának iparszerü kiirtása. Igen, igen, az a fránya Tesco-bevásárlóközpont a szomszédságban is haláltáborrá változhat

Ami az USA-ban a Walmart, az Magyarországon a Tesco. Észrevetted, hogy a bevándorlógyerekeket is egy Walmart-üzletben tartották fogva kalitkákban? Még mindig olyan vicces a téma? Le merem fogadni, hogy 2017-ben is a legtöbben csak nevettek egy jót azon a megállapításon, mely szerint "Tesco == jövendöbeni potenciális haláltábor", s nem hitték azt el, nem vették azt komolyan. Pedig a téma halálosan komoly, szószerint!!

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=238:2018-07-18-17-42-23&catid=15:egyeb&Itemid=51