Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A bevándorlás konfliktusokhoz vezet az európai országok közt

2018. április 08. - Andre Lowoa


2018. március 30-án francia rendőrök engedély nélkül lépték át az olasz határt egy nigériai migráns üldözése közben. Az incidens miatt tovább mérgesedett a két ország közti viszony, de a migráció eddig is sok gondot okozott a két ország kapcsolatában.

A francia-olasz határon történt incidens során francia hatósági személyek léptek engedély nélkül Olaszország területére, ahol átvizsgáltak egy menekülttábort, a határsértő migráns után kutatva. Az olasz külügyminiszter példátlan esetnek nevezte a történteket, elmondása szerint a francia rendőrség túllépte hatáskörét, ráadásul magánterületet sértett Olaszországban.

Április elején az olasz külügyminisztérium behívatta a francia nagykövetet, miután kiderült, hogy a francia rendőrök egy nigériai migráns üldözése közben egy olasz vonatállomás területén jelentek meg, ahol a határsértő migránst elfogták és drogtesztet végeztek rajta. A nigériai migráns ott székletmintát kellett adjon a francia rendőröknek, az eset kapcsán így az emberi jogi szervezetek is hangosan tiltakoztak, Olaszország pedig mindinkább szuverenitási kérdésként kezeli a francia rendőrök határ menti tevékenységét.

Franciaország azzal indokolta a történteket, hogy egy 1990-es egyezmény keretén belül jogában állt erre a célra használni a vasútállomás egy létesítményét.

Az olasz kormány álláspontja szerint azonban az utóbbi hetek folyamán már értesítették a francia felet arról, hogy az állomást nem használhatják, mert ott egy civilszervezet folytatja a migránsok segítítését és ott látják el információval azokat a migránsokat, akik be akarnak lépni Franciaország területére.

Az olasz külügyminisztérium szerint az ehhez hasonló incidensek hosszú távon alááshatják a két ország közt a közös határszakaszon folytatott együttműködést.

http://www.hidfo.ru/2018/04/a-bevandorlas-konfliktusokhoz-vezet-az-europai-orszagok-kozt/

süti beállítások módosítása