Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Oroszország csapást mérhet az amerikai megszállókra Szíriában

2018. március 17. - Andre Lowoa

Az orosz fegyveres erők vezérkari főnöke, Valerij Geraszimov elmondása szerint az Egyesült Államok arra készül, hogy Damaszkuszban kormánynegyedeket bombázzon le. Egy Damaszkusz elleni rakétatámadás esetén az orosz fegyveres erők a közvetlen konfrontációt is vállalják az amerikaiakkal.

Az Egyesült Államok egy hamis zászlós vegyifegyver-támadásra “válaszként” azt tervezi, hogy kormánynegyedekre csap le Damaszkuszban – mondta Valerij Geraszimov, az orosz fegyveres erők vezérkari főnöke. Elmondása szerint Moszkva egy ilyen helyzetben a közvetlen konfrontációt is vállalja az amerikai erőkkel és megtorló lépéseket tenne, különösen egy Damaszkusz elleni rakétatámadás esetén, ami a térségben állomásozó orosz katonák életét is veszélyeztetné.

“Jelentések szerint az USA azt tervezi, hogy egy hamis zászlós támadást követően a szíriai kormányt vádolja vegyi fegyverek bevetésével, és a világ országai elé olyan ‘bizonyítékot’ tárna, mely szerint a szíriai kormány felelős a tömeges halálesetekért, az orosz kormány pedig támogatta ebben” – mondta. Geraszimov elmondása szerint az USA ezt követően Damaszkuszban a kormány ellenőrzése alatt álló negyedek ellen hajtana végre rakétacsapást.

Ugyanakkor, Damaszkusz területén – többek közt a védelmi minisztériumban – orosz katonai tanácsadók működnek.

Geraszimov kijelentette; megbízható információkkal rendelkeznek arra vonatkozóan, hogy délkelet-Szíriába nőkből, gyermekekből és idősekből álló tömeget vittek más régiókból, hogy ők töltsék be egy vegyi támadás áldozatainak szerepét – amit természetesen a nemzetközi médiában mutogatnának, hiszen már megérkeztek a környékre a White Helmets nevű szervezet helyszíni tudósítói is, emellett műholddal is figyelik a területet.

Geraszimov azt követően tette ezt a közleményt, hogy az USA ENSZ-nagykövete, Nikki Haley azzal fenyegetőzött; Washington a szíriai fővárosra mér csapást, ha a kormány vegyifegyvereket vet be. A szíriai kormány egyébként nem rendelkezik vegyifegyverekkel, ezeket korábban nemzetközi ellenőrzés alatt kivonták az országból, amit a nemzetközi Vegyifegyver-tilalmi Szervezet jelentése is megerősített.

http://www.hidfo.ru/2018/03/oroszorszag-csapast-merhet-az-amerikai-megszallokra-sziriaban/

süti beállítások módosítása