Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az USA Európát használná fel Oroszország elleni atomcsapásra

2018. február 28. - Andre Lowoa

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint az Egyesült Államok felkészíti az európai országokat arra, hogy taktikai nukleáris fegyvereket vessenek be Oroszország ellen.

A külügyminiszter kifejtette, hogy az USA súlyosan sérti az atomfegyverek leszereléséről kötött nemzetközi egyezményt, mert a NATO-országok arra folytatnak felkészülést, hogy az Európában elhelyezett amerikai atomfegyvereket bevessék Oroszország ellen.

“Az atomfegyverrel nem rendelkező NATO-tagországokat felkészítik arra, hogy az Európában elhelyezett nem-stratégiai amerikai atomfegyvereket használni tudják. Mindenki számára egyértelmű kell legyen, hogy az amerikai hadsereg felkészíti az európai országok fegyveres erőit a taktikai atomfegyverek Oroszország elleni bevetésére” – mondta.

Lavrov kijelentése szerint Oroszország készen áll arra, hogy további tárgyalásokat folytasson a nukleáris leszerelésről, ezáltal megakadályozva egy újabb fegyverkezési versenyt.

A külügyminiszter ugyanakkor kifejtette, hogy az atomfegyverek leszerelésekor – bár még mindig ez a meghatározó – ma már nem csak a földön és tengeren elhelyezett nukleáris töltetekre kell gondolni, hanem a folyamatban lévő fegyverkezés részeként a nagyhatalmak a Föld körül keringő katonai eszközökön is bevetésre készen álló atomfegyvereket tartanak készenlétben.

Lavrov elmondása szerint az európai állampolgárok képesek lesznek nemet mondani arra, hogy országaik területén az Egyesült Államok atomfegyvert tartson, de ehhez megfelelő tájékoztatásra van szükség.

 





http://www.hidfo.ru/2018/02/az-usa-europat-hasznalna-fel-oroszorszag-elleni-atomcsapasra/

süti beállítások módosítása