Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Felsőpáhok irányítószámának rendezése

2018. február 27. - Andre Lowoa

Felsőpáhok postai irányítószáma a Magyar Posta által 1972-ben kiadott postai irányítószámok jegyzéke alapján 8395 volt, és a közigazgatás majdnem minden területén ezt az irányítószámot használjuk a mai napig is.

Felsőpáhok postai irányítószáma a Magyar Posta által 1972-ben kiadott postai irányítószámok jegyzéke alapján 8395 volt, és a közigazgatás majdnem minden területén ezt az irányítószámot használjuk a mai napig is.   Ez a 8395 irányítószám szerepel a felsőpáhoki polgárok lakcímkártyáján, a forgalmi engedélyekben, a helyi adónyilvántartásokban, de ezt az irányítószámot tartalmazta az összes eddigi választói névjegyzék, a külföldiek letelepedési, tartózkodási engedélye is.
A Magyar Posta általunk nem ismert időpontban és indokok alapján az irányítószámot Hévíz városéval azonosra, 8380-as számra változtatta, valószínűen azért, mert az ottani posta látja el a felsőpáhoki kézbesítési feladatokat is.  
 A változtatás ésszerűtlen és logikátlan voltát igazolja, hogy az irányítószám azonossága miatt gyakori a postai küldemények keveredése Hévíz és Felsőpáhok között, amely a kézbesítés elhúzódásán túl a postának többletfeladatot és költséget jelent.   Az azonos irányítószám nem indokolható azzal sem, hogy a posta székhelye Hévízen található, hiszen az országban számtalan olyan település van, amelynek nincs önálló postahivatala, de ettől függetlenül saját irányítószámmal rendelkezik.  
Tudomásunk szerint  minden állami és önkormányzati nyilvántartásban a Magyar Posta általa kiadott irányítószámot kell alkalmazni, ami azt jelenti, hogy az eddig alkalmazott felsőpáhoki 8395 irányítószám helyett át kellet volna térni a  8380-as irányítószámra.   A tervezett elképzelés megvalósulása az érintett állami és önkormányzati szerveknek többletterhet és költséget okozna, az állampolgárok felesleges zaklatásával járna, mivel tömegesen kellene a lakcímkártyáikat és egyéb okmányaikat kicserélni.  

A fentiek miatt kértük a Magyar Posta Zrt. Vezérigazgatóját, hogy a Magyar Posta Felsőpáhok község irányítószámát az eredeti, 8395 irányítószámra állítsa vissza.

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Magyar Posta Zrt. az önkormányzat kérésének eleget tett, és 2015. március 1-től visszállítja a 8395-re Felsőpáhok község irányítószámát, ezért a meglévő személyi okmányok továbbra is helyesen tartalmazzák az irányítószámot.

http://www.felsőpáhok.hu/news.php?extend.50
süti beállítások módosítása