Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Háborús bűnösök gyülekeznek Svédországban

2018. január 25. - Andre Lowoa

Svédországban a háborús bűnöket egy külön rendőrségi bizottság kezeli, ami 2014 után azzal kellett szembesüljön, hogy a bevándorlók közt egyre több háborús bűnös érkezik az országba. A Svenska Dagbladet napilap szerint kétszeresére nőtt a számuk.

Patricia Rakic Arle, a háborús bűnösökkel foglalkozó rendőrségi csoport tagja a lapnak nyilatkozva azt mondta, hogy ez főként Irakból és Szíriából érkező személyeket jelent, akik részt vettek a konfliktusban, civileket gyilkoltak, és utána a bevándorlók közt Európába jönnek.

Svédországba elsősorban Szíriából, Irakból, Eritreából és Afganisztánból érkeznek menedékkérők, akiket a bevándorlásügyi hivatal vizsgál abból a szempontból, hogy kiszűrje közülük a gyilkosokat. A hivatalos adatok szerint 2014-ben 12 háborús bűnös érkezett a menekültek közt, 2017-ben azonban már 52 ilyen értesítést kapott a rendőrség.

A szakértő Svenska Dagbladet napilapnak nyilatkozva elmondta; a háborús bűnök visszanyomozása időigényes feladat – egyetlen eset felderítése akár nyolc évet is igénybe vehet. Erre példaként azt említette, hogy ha egy adott személy tömeges kivégzésekben részvételét ki akarják vizsgálni, ez legalább 6-7 utat jelent az adott országba, hogy a rendőrség lefolytathassa a szükséges nyomozati tevékenységet.

A hatóságok ennek során szembesülnek azzal, hogy bizonyos országok nem is engedik, hogy a svéd rendőrök beutazzanak és kivizsgálják a háborús bűnöket. Példaként Dél-Szudánt említette, ahol lehetetlen számukra egy ilyen utat lebonyolítani, így a szudáni menekültek tömeggyilkosságokban részvételét eleve nem tudják kivizsgálni. Ha egy országba mégis beengedik őket, ott a helyiek nem együttműködőek, és nem mernek tanúvallomást tenni, mert félnek a megtorlástól.

A fentiek okán gyakran olyan személyek érkeznek Svédországba, akikről a migrációs hivatal feltételezi, hogy részt vett valamilyen háborús bűn elkövetésében, de ezt nem tudják rábizonyítani, ezért elítélni sem tudják. 2017-ben mindössze 4 személyt sikerült elítélni, többek közt brutális kivégzések és lefejezések miatt.
http://www.hidfo.ru/2018/01/haborus-bunosok-gyulekeznek-svedorszagban/



Migránsokkal közösültek a civil önkéntesek

A Nyheter Idag svéd napilap szerint a civil szervezetek tagjai szexuális szolgáltatásokat is nyújtottak a menekülttáborokban.

Egy Örnsköldsvik városában működő menekültbefogadó-központban szexuális szolgáltatást is nyújtottak a migránsokat segítő személyek – derült ki a Nyheter Idag svéd napilap beszámolójából. A beszámoló szerint a migránsválság során kialakult az a morbid gyakorlat, hogy az alkalmazottak rendszeresen közösülnek az újonnan érkező migránsokkal. Egy utóbbi eset nyilvánosságra jutása után három női segítő azonnal távozott a menekültközpontból és felhagyott a migránsokat segítő tevékenységgel.

A Nyheter Idag beszámolója szerint az ügyben érintett három nő kapcsán belső vizsgálat indult a menekültközpontban. Mats Gidlund, Örnsköldsvik társadalmi segítségnyújtásért felelős vezetője szerint jobban kell dolgozni azon, hogy “a segítők és a segítettek közti kapcsolat szigorúan szakmai alapúvá váljon”.

Korábban Åmål területén is ugyanilyen ügyben indult belső vizsgálat, miután kiderült, hogy egy női alkalmazott hastánccal szórakoztatta a saját bevallásuk szerint kiskorú migránsokat, emellett csoportos szexuális közösülést folytatott velük.

http://www.hidfo.ru/2018/01/migransokkal-kozosultek-a-civil-onkentesek/

süti beállítások módosítása